|
|
|
trafik canavarlari:( |
memo ıntıkam alma seklıne bayıldım kardes   evet ALLAH kımseye kaza bela vermesın bu arada... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha ha oldu..ama ben zaten bayan oldugunu anladıgım bırı olursa bazan yana cekıp park bıle etmeye basladım aman aman gecsın gıtsın dıye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam pinokyo....Adi fahrlehrer Imtihanda park ettirmeden ehliyeti nasil veriyorlar,anliyamadim. Neyse,sizin o zaman özel ders almaya ihtiyaciniz var sanirim. Ben size 2 saatte,geri geri park etmesini bile ögretirim.Saat ücretim 20 Euro.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha ha iimiş bu bak,ama bırısı bır gun parkedecem dıye arabanı alıp gıtmesın  bırde bıraz kucuk arabaya bin sende jip e bınersen sıgmassın ıste hıc bı yere  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memo kardes helal sana her yoldan tıcaretını buluyon  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Benimki amme hizmeti arkadasim. Sadece giderleri karsilamak icin aliyorum bu parayi, Yoksa bedava yapardim.Kurtarmiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herseyi ögrenmene gerek yok,sadece sana sorun olana yardimci olabilirim. Benim bildiklerimi bil,ama yaptiklarimi yapma.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyide hanı ben senı kardes olarak gordugumden uyarmak ıstedım bak bır arkadasım var bayanlara özel dıreksıyon dersı verıyordu bır kac yıl oncesıne kadar adam sımdı sınır hastası oldu ALLAH tan surucu kursu actıda artık kendısı ugrasmıor ole bayanlara ders falan.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha ha bak kalbım parcalandı sımdı hurda araca mı bınıon  ıyıde hurda arac aslında ısabetlı karara hanı bayansın ya sonucta  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla buna ınanırım ben yemınlıym bır bayana arabamı vermemeye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadasim baksana Sürücü kurslarinda park etmesini güzel ögretmiyorlarmis. Bayanlarinda yeni arabalarinin 3-5 ayda hurdaya dönmesine gönlüm razi gelmez.. Fedakarlik sart.Bakirköyde odam hazir benim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bakırkoye gıtmene gonlum razı olmaz bırak bayanlar kendılerı ogrensın dıreksıyon bılmem ne  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ama orasi iyiymis demislerdi. Bayanlar kabiliyetlidir ,sabirlidir,bir sekilde basa cikarim onlarla,merak etme.tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eh hadı bakalım sana sımdıden kolay gelsın  ben asla sabırlı deılım  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayda  ....trafikte cinsiyet ayrımına son maksat ileri demokrosi egitimmi  ama trafige kapalı alanda :P |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
06 AY 9990 PLAKALI land rover jeppib sahibini burda sikayet ediyorum halka ... makyaj yaparken tepeme cıkacaktı  sıhhıye kavsagında |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha ha sen dua et gene ıyı kurtarmıssın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen bıde ıst dekılerı gorsen saatlerce nasıl trafıkte rahat edıorlar anlamıom sınırlerıde gerılmıor bı ellerınde tel dıgerınde makyaj dıreksıyonu tutmaya ellerı kalmıor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!