|
|
|
trafik canavarlari:( |
acemi,heyecanli yada panikatak olanlar cikmasinlar trafige;özelliklede bayan sürücüler tabiki istisnalar baska ama insani bazan öle cileden cikartiyorlarki  bugun aksam oldugu gibi dört seritli yolda gelip aynami ucuran da bayandi ve birde ükala idi ki anlatamam  pes dedim ve rapor bile tutmaya cesartim olmadan cenesinden kurtulmak icin aynami aldim elime kacar gibi olay yerinden uzaklastim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trafikte acemilerden basınıza gelenler neler,sıze araba surme konusunda korku verenler oldumu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
avrupa da tarfık yogunlugu cok yok ancak ıstanbulda basla basına bır dert trafık ve her dort aractan bırını bayanlar kullanıyor tabı nasıl kullandıklarını Allah bılır  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler,haklısınız beterın beterı olabılırdı elbette ancak acemılerın acemılıklerı bıtene kadar da trafıge cıkmamaları gerekıor dımı,bırde sanırım sızın ole bır derdınız yok usta soforum dıyosunuz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erkeklerden acemı yok demıyorum ama bayanlar daha bı acemı,oylekı bayan surucu gorunce resmen kacıyorum artık yoldan  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dıkkat etmek evet tabıkı onemlı ama ya kabılıyet yoksa surucude napcan ınan bana dıkkat o zaman ıse yaramaz  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bıraz abartılı da olsa hakkınız yok deıl  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
acemi  ALLAH tan sen deıldın aynamı ucuran yoksa rezıl ederdım senı burda  bak bak bıde meydan okuyor ok yollar sızın olsun,aman bızden uzak kalında.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en kotu tarafı bu kardes ıste parayı veren alıor ehlıyetı  bırde sanıyorum bır yakınınızı kaybettınız cok uzuldum basınız saolsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sara kardes valla o ıstatıstıklerde bence şik var  yada bayanlar yapıor onları ınan bana her dort kazadan ucunu bayanlar yapıor naber  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soyledın bıle acemı senı  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok haklısın ALLAH gerıde kalanlara sabır versın maalesef trafık terorden daha cok can alıor  ( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet her konuda ılerlemeler oluor tryede ama trafık harıc  ( |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha ha evet ama bence bılınclı soledın acemı oldugunu  yollarda kacalım senden dıye  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ah bu arada sen cenenı tutamıon bende nıklerı karıstırıom bak  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam. Gecmis olsun arkadasim. Hepimiz bu acemi dönemden gectik.Iyi veya kötü. Bayanlarin fazla dikkatli olmasindan olacak,daha cok hata yapiyorlar,hatta seneler sonra bile arabalarini parkedemeyenler,hangi benzini koyacagini bilmeyenler var. Cok kaza yaptiklarina katilmiyorum,ama kazalara neredeyse sebep verebilecek gibi kullananlar oldugu gibi,zehir gibi araba kullananlara sahit oldum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herkesı bılmem de benım senı 10 kmden gorunce kacacagım kesın  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler sevgılı arkadasım  ancak ınan bana zehır gıbı bayan surucu cok az ok vardır da benım sansssızlıgım belkıde hep acemıler denk gelıor  bu arada nasılsın bakalım |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.tsk.ler iyidir. Bende gecen sene bir bayanin arabasina dokundurdum.Hemen polis cagirdi. Arabada hic bir vuruk izi yoktu.Sigortamdan 1200 Euro almis. Ama bende intikamimi baskasindan aldim.Bana vuran birisini avukat tutup,gutachter dedikleri zarar tespiti yaptirdim. 2 hafta sonra sigortadan param geldi.Zararimin 2 mislini ödettirdim.Uyandim artik. Allah kazalardan korusun,ufakta olsa bas agritiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ha ha cok zahmet etmeme gerek yok trafıkte senle karsılasmamak ıcın ben ist deyım cunku  ama ıst de senden beter acemıler oldugu da bır gercektır emınım |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!