|
|
|
Was hasst ihr an den Türken ??? |
mesala senin huyun  bak hemencik kızdın ........ senin varmı ?  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özelestiri konu baska birsey degil
bende her yerde kavga ve hir cikarana acayip uyuz olurum befendi
hosuna gitmeyen yazmazsin vey acsin bir topik görelim bakalim ne kadar marifetli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nasil Kizmamki Her Seferinde Aynisi Ya BIRDAHA ACMIYACAM Topic Filan Bu Gidisle .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Volkannnnn Haklisin Aslinda Normalde Sabirliyimdir, Galiba Yaslandikca Sabirda Bitiyor  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen niye acmayacaksin´ki begenmeyen acsin bizde görelim
ilk önce sert itham´da bulunmak sonra ben elestir yaptim diyerek icinden siyrilamak
yani anlayacagim hep ayni nakarat ve hep bayat yawn:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Canim Benimmm Bu Topicleri Acmamda En Büyük Destekcimsin Senden Aliyorum Bu Gücü Ve Cesareti Canim Arkadasim Benimmmmm  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslında biz güzel toplumuz fakat işimize gelmiyor çoğu şeyler veya biz benliğimizi yitiriyoruz......herşeyi çok çokkk iyi biliyoruz ...... ........... kültürümüz çok harika ................ zelihaaa ee neyi sevmessin biz türklerde ? çok merak ettim  bize kızdın söylemeyecen değilmi ?........... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benim destegim tam ve ben bu konuda hic bir yanlis göremiyorum ve 3 sayfa boyunca herkez güzel ve saygili seklide düsüncelirini ifade etmis yani sorun yok
gelene hosgeldin gidene güle güle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslinda Bende Cok Seyi Sevmiyorum Benim Sevmedigim Huylar Sadece Türklere Mahsus Degildir .. Mesela : Yalan - Dolan Iki Yüzlülük - Fesatlik Kiskanclik - Sirtindan Vurma Iftira - Yuva Yikma Kendini Begenmislik - Herseyden Üstün Olma Hevesi Ahlaksizlik - Saygisizlik Örf Ve Adetleri Umursamazlik Tarihi Bilmemzlik - Dini Bilgisi Olmadigi Halde Hoca Gibi Konusanlari Ona Buna Laf Atipda aynisini Kendi Yapanlari Sana Göre Günah Yasak Olanlari Kendilerine Göre Nomal Görenleri Insanlarin Umutlarila Hayallari Ile Duygularila Oynayanlari Karsisindakinein Düsncelerine Saygisi Olmayanlari Sabirsizlik - Acele Edenleri Her Konuda... VS VS VS Bitmezksi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bencede Saymaya Kalkma bak VOLKANda Saymaya Basladi Yarida Birakdi Yoruldu Galiba  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam. Her milletin kendine has bir özelligi vardir.Bizim de zayif noktamiz,düzeltmek gereken taraflarimiz var ve bu sorunlar nesil degistikce azaliyor saniyorum. Bence Türk insanin artisi eskisinden daha fazladir.Hosuma gitmeyen tarafimizi madde madde aciklamak gereksiz.Biliyor ve üstünde calisiyoruz. Hassen= nefret etmek kelimesi yerine,nicht gefallen=hoslanmadiginiz sekilde soru sorulsaydi ,sanirim daha etik olurdu.Ama güzel ve faydali toipc.tbr.ler basari ve iyi yorumlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erkek milleti olarak hem cinslerimden biraz rahatsizligim var bu konuda, onu söyleyebilirim . . . . Aleme cikarlar, ailece gelmis eglenmek isteyen ciftlerin kadini bastan asagi süzülüp ghce boyu süzerler . . . . Kendi esi ise evde ehlinamus, yan bakan olursa vururum alimallah . . . . bilmezki cahil, o eglenmeye gittiginde karisi TBde, yada yada yav dilim varmadi sizin cinslerden olanlarin o anki durumunu yazmaya . . . . Anlayan anladi anlamyana yatti balik yan goingmis . . . . Efe ----- Her tuzlugum var diyene, . . . . hiyarla yetisemedim . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
En Cok Sevdigim Seyde Budur Bizde Yani Merhametli Olmamizdir.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok Tsk ederim Düsünceni Bizimle Paylasdin icin.....Haklisin .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Seni Herzaman Her Yerde Her Sekilde Ne Düsünürsen Düsün Nasil Olursan OL Hep Sevecegimmm Canim Ayrica Bazen Senin Yaptigin Gibi Yapmak gerekir Diyorum .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
offfffff offfffff çok azmış  yok be inanmayın siz bunlara   iyi ama hoş güzelde bu saydıkların genellemeye giriyormu ....yoksa sizin yaşadığınız çevre genellemesimi acaba ? güzeldir benim tanıdığım arkadslarım ,dostlarım,MAHALLEDEKİ KOMŞULARIM vs..............BEN TÜRK OLMAKLA ÇOK GURURLUYUM ........ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tskler Bu Konuda Cok Haklisin Helede Bizim Türk Erkekleri ....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elbette Bizde Gururluyuz Mutluyuz Inkar Etmiyoruz...Genelleme Degil Yani Bu Tür Seyler Cokca Var Bizim Milletimizde .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hakliyim ancak her iki taraf icin söyledim, helede bizim türk erkekleri derken hanimlari görmedim ne yalan söylüyeyim ancak duyduklarim . . . . Erkekleri görmemek mümkün degil, eglence yerlerinde sirf kazmalar . . . . yaptigim programdan bile bazen nefret ediyorum . . . . kocasinin yanindaki bayan icin istek istemeler . . . . ekelhaft diz boyu . . . . bende icimden onun esine diye söylüyorum, yoksa mümkün degil calamam . . . . Namus bekcileri sizi . . . . diye . . . niyetimi bir ben birde allah biliyorya . . . Efe ----- Her tuzlugum var diyene, . . . . hiyarla yetisemedim . . . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende Ayrim Yapmadim Yapmamda Bu Zamanda Erkeklerimiz Nasil Ise Kadinlarimizda Aynisi ...Sanki Bir Birlerile Yarisiyorlar Hata,yanlis,Zina,Haramda ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!