70 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 21.12.10, 23:22 Nr.: 1 Antworten

Zaman..!

Zaman icinde örülü bir ag gibidir hayatin cilveleri...nerede ne zaman ne yasanacagi bilinmez...kendi cikmazlarimizin icinde bunalimlari oynamak ve benim sucum ne cinsinden teselli arayislari midir…

Zaman icinde gizli, önümüzde perde perde cekilmis gercekler ve her türlü seffafligina ragmen arkasini göstermeyen tüller…suclamak, bir arayis midir, kacamak midir yoksa hakikat yolculugunu aralayabilmenin gayretleri midir..

Nedendir baskalari suclanirda, kendimize ok cevrilmez…ne oluyor ki, "zaman yükleniyor üstüme" terennümlerinin icimizde zor barindigi, kacacak delik arandigi bir düsünce midir..? sahi nedir?

Ne sucu olabilir ki, günesin, ayin, havanin rüzgarin, yagmurun gündüzün gecenin…demeyin lutfen ne alaka, degil mi ki bunlardir zamani kiymetli kilan vaka…

O halde geriye kalan benim ve benim kendime izah edemediklerim…bunlarinda aciklanacagi bir gün olmali elbet…sabirla bekliyorum

selam ve hürmlerimle...

-----
Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi...
0

Beitrag gepostet am 25.12.10, 17:16 @yusufbahri Nr.: 2 Antworten

Zaman..!
dostum senin sana izah edemediğin senden öte hiç bir şey değil  tabii bu hepimiz için geçerlidir herşey bu üçlü ile alakalı o an,sen ve tercihin

0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Zaman..!