87 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 20.12.10, 13:37 Nr.: 1 Antworten

yasam hayata nerden baktigindir.....
yasam hayatin bütün renklerini kullanmaktir.mesela koyu kirmizi aglamaktir,koyu kirmizi aglarken asik olmaktir,sonra boyamaktir gökyüzünü pembeye,agaclara turuncu elmalar koymaktir,bazen gerceklige dönüp ucsuz bucaksiz gibi gözüken mavi denize dalmaktir,bilmedigin renkleri bulmaktir,ve bunlari buldugunda keyif almaktir....

sizce renkli bir hayat nasil olmali,nasil yasamali rengarenk bir hayati ?

-----
baskasi olma kendin ol.....
0

Beitrag gepostet am 20.12.10, 13:48 @olur_ya Nr.: 2 Antworten

bunu olsa olsa ancak bir denizkizi yazar mavinin kizi bende varim dedigin bu hayatin neresindesin,hangi renkleri kullaniyosun

-----
0

Beitrag gepostet am 20.12.10, 13:57 @olur_ya Nr.: 3 Antworten

yani bir nevi bukelamun gibi yasamakta gerek diyosun...

-----
0

Beitrag gepostet am 20.12.10, 14:09 @gizemlicadi Nr.: 4 Antworten

güzel cevap o zaman söyle sorayim,yasam hayata nerden baktigimizi mi yoksa nasil baktigimiz mi yani söyle bisey düsünürsek,baskalari icin normal ve gercek olan seyler sizin icinde gercekmidir ?

-----
0

Beitrag gepostet am 20.12.10, 14:23 @gizemlicadi Nr.: 5 Antworten

insanlarin hayatlarini altüst etmeleri,ve o kadar renk var iken siyahi secmeleri,yapacak hic birsey yokmus gibi yasamalari bir alin yazisimi yani ?

-----
0

Beitrag gepostet am 20.12.10, 14:32 @gizemlicadi Nr.: 6 Antworten

İnsanlar secimleri dogrultusunda kaderlerlerini
belirler..Ancak kontrol edilemeyecek bir sey oldugu taktirde kader
devreye girer diye düsünüyorum..Bana göre hayatta daha cok
basarısız olmus insanlar kadere sıgınır. "Eh ben yapacağımı yaptım" gibi
bir düsünce bence olamaz..Her zaman icin yapılacak birsey vardır.yeterki umut etmeyi bilelim...

-----
0

Beitrag gepostet am 20.12.10, 14:33 @ege3535 Nr.: 7 Antworten

Kimi vardir hayata siyah tonlarini yerlestirmistir, kimisi ise her seyi al-kanli görmektedir...

mevsimleri severim, hayati yansitan her tonu barindiriyorlar icinde...benim hayatim siyah basladi bedeni olarak, ölümü henüz 2 yasimda tattim tadacagim derken, beyazlar olustu hayatimda, her zaman böyle kalacak derken, gri tonlari tanidim...tozpembe bir hayat düslerken, yesermeye yüz tutan kalbimde coraklamalar olustu, kurudu gönül topragim sapsari kesildi...

aglamanin ne kadar keyifli oldugunu tanidim, bildim, tattim...bana yesil rengi sevdirdiler...yesili cok sevdim ve halende seviyorum...ne zaman ümitsizlige kapansam yesil renk geliyor aklima, iki damla gözyasi ve beraberinde gelen bir canlilik hissediyorum gönül alemimde, filizler boy atiyor yüregimde...

Gökyüzü mavisine olan özlemim her zamn olmustur ve olacaktirda...benim icin mavinin anlami bir baskadir...ötelere gecisi simgeliyor...icimde halen kendime aciklayamadigim bir sirdir Mavi renk...alir götürür beni ötelere...kimbilir hicran dolu yüregimde besledigim ve görünenin ötesinden bana mustular fisildayacak olmasini bekliyorum...

Kirmizi, nedendir bilmem isinamadim bu renge, kahverengi bende yumusakligi hatirlatir...alcakgönüllü insanlarin simasinda görüdügüm renk...kendin adina degil baskalari icin yasamanin huzuru ve tadi var icinde...

her renk ayri bir güzelligi ve mesaji barindiriyor...tabiat tüm güzelligi ile bize bunlari sunarken, bizler zevkler icinde bogulmus, renksiz hayatlarin pesindeyiz...

selam ve hürmetlerimle...

-----
Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi...
0

Beitrag gepostet am 20.12.10, 14:37 @yusufbahri Nr.: 8 Antworten

yorum icin tskr edrm,yüregine saglik,kirmiziya neden isinamadin cok merak ettim ama

-----
0

Beitrag gepostet am 20.12.10, 14:43 @ege3535 Nr.: 9 Antworten

12 Eylül dönemlerim kirmizilari tanimakla gecti ülkemizde...okula gidiyorum ve sabahlara kadar yag, seker ve ekmek kuyruklarnda gecirirdim...bir yanda sabah okul var bir yanda sira bekleme...ve nice geceler korka korka eve gitmisimdir...

her attigim adimda titrerdim...sokak köseleri tutulmus, ellerde silahlar patlamaya hazir...ve gerisi malum...

aslinda renklerle dolu hayatim var ancak hepsini yazmak beni asar...

selam ve hürmetlerimle...

-----
Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi...
0

Beitrag gepostet am 20.12.10, 14:47 @yusufbahri Nr.: 10 Antworten

yazilariniz ve yasadiklarinizdan anladigim kadariyla tahmin ettigimden daha fazla renkli bir hayatiniz var sanirim sizi asmayan renklerden bahsedin lütfen

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!