87 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 17.12.10, 14:40 Nr.: 1 Antworten

Türk olmak sucmu?
Günümüzün    yazili    ve    görsel    medyasinda,   ülkemizde   ve   dünyada    farkli   platformlarda,    kürtler,   ermeniler,   yahudiler,  anadoludaki   diger   azinliklar    sürekli   gündemde   tutulurken,   anadoluda    malin  ve  mülkün   sahibi   olan    türklerin   üzerine   neden  bu  kadar   saldiri   var.   tarihin  en   eski   medeniyetlerden   oldugu   orhun  kitabeleriyle   ispatlanmis   bir  milletin    ben   türk´üm      demesi   türklügünü    savunmasi,   sark´inida     garp´inida   neden   bu  kadar   rahatsiz   ediyor.   benim    torunumun    adi    Bilge  kagan.     bilge  kagan   bir   milletin   özgür   iradesiyle   nasil   devletlesebilecegini    milletinin   hak  ve   hukuka   nasil   saygili  olabilecegini   tas   anitlara   kazimasi,   bizlerinde   onlarin  torunlari   olarak   onlari   yad  etmemiz   böylesine    önemli   ve  köklü  tarihe   sahip   olmamizdan   neden   rahatsizlik  duyuyorlar.       
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.12.10, 16:18 @eses43 Nr.: 2 Antworten

Türk olmak sucmu?
Kardes bu dünyaya 100kez daha gelsem 100kezindede türk olarak gelmek isterdim

amaaaaa irkci bir Türk olmayida herzaman red ederim

türk olmak suc degil, türkü apayri ve üstün bir irkmis gibi göstermek suc..

Kimseninde türk kötüledigi yok, herkes kendisi icin daha cok hak yada cikar ariyor

olan biten bundan ibaret
0

Beitrag gepostet am 17.12.10, 20:52 @_nick_ Nr.: 3 Antworten

Türk olmak sucmu?
meselenin   özünde   hemfikiriz.    önemli   olan   ahlaken   güzel   insan    olmak.    sorguladigim     azinliklar   üzerinden   türk lere  yüklenilmesi.   ve   bunun   uluslararasi   politika   haline   getirilme   cabalari.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.12.10, 20:56 @can_402 Nr.: 4 Antworten

Türk olmak sucmu?
ne  kadar   doyurursan   doyur.    arifin  fikri   neyse   zikride   odur.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.12.10, 20:59 @smlctn_ctlk Nr.: 5 Antworten

Türk olmak sucmu?
cok iyi anladim. insallah bir gün anlamasi gerekenlerde anlar.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.12.10, 21:00 @bey0glu Nr.: 6 Antworten

Türk olmak sucmu?
kardes,   realistligini   tebrik   eder   duygularini   paylasirim.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.12.10, 21:03 @eses43 Nr.: 7 Antworten

Türk olmak sucmu?
türklügümle hep gurur duydum ,,türk olmak suc degil ,,,kardes türklügü irkcilik gibi göstermek suc bence ..türklügü ,n ne oldugunu cok iyi kavramak lazim,,bazi kendini bilmezler türklügü irkcilik gibi gösteriyor,,,,her millet tabiki kendi irkinin üstün olmasini ister ,,,buna amenna ,,amma bizde kendini bilmezler ise türkcülügü yanlis yorumluyor irkcilikla nerdeys bagdastiriyor,,yanlis burda,,,,saygilar ,,tanri türkü korusun ve yüceltsin,,,,,,bunu bile yanlis yorumlayanlar var malesef,,,
0

Beitrag gepostet am 17.12.10, 21:06 @eses43 Nr.: 8 Antworten

Türk olmak sucmu?
@eses  arkadasim,

..   NE  MUTLU  TÜRKÜM  DIYENE  ..

-----
Ne Mutlu Türküm Diyene
0

Beitrag gepostet am 17.12.10, 21:06 @cokbilen Nr.: 9 Antworten

Türk olmak sucmu?
evet   bu   millet   herdefasinda    anka   kusu   gibi   küllerinden   dogmasini   bilmistir.   kendi   icimizdeki   tökezlemeleride    bertaraf  edebilsek    hakettigimiz    ihtisama   kavusacagiz.    cünkü   dünyanin  tarihten   gelen   derin  türk   kültürüne   ihtiyaci  var.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 17.12.10, 21:21 @_nick_ Nr.: 10 Antworten

Türk olmak sucmu?

evet  hemfikiriz.   türk   irkci  olamaz   ircilikla   milliyetcilik  farkli  seyler.   sizin   bahsettiginiz  teknolojik   gelismeler   sanayilesme   refah   düzeyi   bakimindan   bati   devletlerini    yakalasak   bile   batililar   türlere   temkinli,   önyargili    yaklasacaktir.  daha   agirini   yazmiyorum.   surasi     bir   gercektir    batinin   idare   merkezi   vatikandir.   vatikanin   kendine   bagli   100 ün   üzerinde   tarikati   vardir.örnegin   cien   tarikatinin   bütcesi   100 tirilyon   dolardir.   türkiyede  bu   tarikatin   ilgi  alanindadir.   türkiyenin   yillik   ihracatinin  yillik  100  milyar   dolar   oldugunu   düsünürsek.  tirilyon  dolarlarin   kalkinmasini  tamamlayamamis  ülkelerde   ne  dolaplar  cevirebileceklerini   acikca   görebiliriz.

Unutmayalim,  15 inci  yüzyillarda   martin   luther in   fetvasi   var    vatikanin   birinci   görevi  türk  ve   islami   imha  etmektir.     bu   zihniyet   hic  degismemistir,   degismiyecektir de.

-----
insan bitki hayvan
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Türk olmak sucmu?