|
|
|
toplumun davranışı düzenegi ve davranışları |
sizce????günümüz insanlarında artık pek fazla ayıp veyada mrb laşma veyada slm alışverişi pek kalmadı diye düşünüyorum gün geçtikçede toplum insanları birbirinden daha çok uzaklaşmakta ve artık bu toplum ailelerede yansıyor mesala baba birşey söylediginde ya tamam veyada gene başladı bu gibi anne birşey söylediginde sen sus birşey bilmiyorsun veyada ya hep konuşuyorsun bunlar insanların önceki dönemlerde saygıyı vede sevgiyi göstergesi olarak bilinirdi babam annem beni sevmiyor hiçbir anne vede baba ne kızını nede oglunu sevgisiz bırakmaz sadece bunu yansıtmaz önemli olan senin hissetmen baba aplamı daha çok seviyor bu seni sevmedigini göstermezki sadece nedir bu davranış evde senin büyügünün ön planda olması ve gelecekte egerki düzgün vede hayırlı bir insan olunca sana sahip çıkıp aplalık veyada abilerdede aynısı abime haşlıgı daha çok verdi veyada abim hep ön planda tutuluyor yani ona deger verilmiş olması senin degerinin olmadıgını göstermez seni gelecekte koruyup sahip çıkması abiligini en iyi derecede göstermesi içindir yani bir büyügün vede küçügünün yeri belli olması gibi baba konuşur çocuk ordan öyle degil sanki çocuk kendisi daha iyisini görmüş yaşamış ve bilgisinin daha fazla oldugunu sanıyor bu gibi davranışlar gün geçtikçe daha fazla artmak ta diye düşünüyorum peki bunların olmasını mı ? yoksa yokya ben halimden memnunum istedigim gibi başı boş yaşarım istedigim şekildede yaşarım mı?iyi? |
|
|
|
|
|
|
|