81 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 15.12.10, 23:32 @gokbayrak Nr.: 21 Antworten

Ensest iliski!...
sevgili gokbayrak......

ensestin ne oldugunu gayet iyi biliyorum ve bende bu yasaya elbette karsiyim

ancak benim anlatmak istedigim biz avrupayi elistire elistre doymuyoruz acaba akraba evligi

bir tür ensest degilmi cünkü ayni kan !!! ve biz bunu yüz yillardir tolere ediyoruz halbuki bunun

sonuclari´da vahim....

onun haricinda bir bak müslüman ülkelerine sence orda ensest yokmudur ??? vardir ama bunlar disa

vurlulmaz veya vurulamaz ancak kesin vardir cünkü bence önemli olan irk veya millet degil

zihniyet ve bu bir insan´da yoksa ne olursa olsun fark etmez !!!

0

Beitrag gepostet am 15.12.10, 23:40 @cem344 Nr.: 22 Antworten

Ensest iliski!...
elbette öyle..... bende bu yasa var diye birsey yazmadin sade tasariyi kast ettim

yazilarimda bu gayet anlasilir....yinede tsk.

saygilar
0

Beitrag gepostet am 15.12.10, 23:43 @selamim_olsun Nr.: 23 Antworten

Ensest iliski!...
bak güzel arkadasim,,burda ne güzel diyorsun sacma sapan topicler aciyorlar diye,,bu kadar sapik insanin oldugu yerde böyle konular acmak hic de hos degil,,sapiklarin sapiklasmasinada ön ayak olunabilir zaten insanlar bu tür haberleri görüyor okuyor biliyor ,,bunu burda tartiymanin bi anlami yok insan duyunca bile nasil sok geciriyor birde burda böyle sapikliklari konu almak bence mantik disi bir olay,,saygilarimla,,
0

Beitrag gepostet am 15.12.10, 23:57 @cem344 Nr.: 24 Antworten

Ensest iliski!...
elbette kabul görmez ve suc sayiliyor bunun bende farkinda ve bilincindeyim
0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 06:30 @schokocreme Nr.: 25 Antworten

Ensest iliski!...
konunun    özünde   haklisiniz   islam   ülkelerindede   duyulmayan    aile  ici   anormal  iliskiler  yasaniyordur.   ama  caydiricilik   ortadan   kalktigi   zaman   ahklaken   zayif    ve   psikolojik  rahatsizliklari  olan   insanlarin   dengesini   bozar.  caydiricilik,  en  basta  egtim  olmak  üzere   ve   ceza  ilede   önemli  bir   faktördür.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 06:44 @haci_sakir-oglu Nr.: 26 Antworten

Ensest iliski!...
evet.  hersey    dönüp,   dolasip   kuran´i   anlamaktan   geciyor.  
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 06:51 @tugrahan73 Nr.: 27 Antworten

Ensest iliski!...
islami   kavrayabilmis   bir   insanin  sapik   olmasi   mümkün   degil   zaten.   bati da   sapiklik   kiliseden  basliyor   malesef.   almanyanin  nrw. eyaletinde   onlarca   papazin   erkek   cocuklara  tecavüz  ettigini  ortaya  cikardilar.   
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 06:56 @haci_sakir-oglu Nr.: 28 Antworten

Ensest iliski!...
bizde   yazili   ve    görsel   medyanin   durumu   berbat  zaten    tv.   lerdeki   diziler   ise  türk   toplumuna   kasitli   enjekte   yapilmaktadir.  amac   avrupanin    ahlaken  ugradigi   erozyona  türkiyenin de  ugramasi.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 07:10 @richie Nr.: 29 Antworten

Ensest iliski!...

sevgili   kardesim   akraba   evliligine   bende  karsiyim.   benim   bu   konuya   dikkat  cekmekteki   amacim   bati,   garp,   sark   degil.   yani   irkci  bir   yaklasim  icerisinde   degilim.   hangi   irktan   olursak  olalim   ademin   cocuklariyiz.   benim  icin   iki   tür   insan   vardir  bir   etik   anlayisini    koruyabilen    birde   ahlaki  degerleri   yasamadigi   gibi   tahrip   eden.   ben  tartistigimiz   olaya   ayni  zamanda   beseri   hukuk  acisindan da   bakiyorum.   birakin  yasanin   cikmasini   bu   cagda   bunun   tasari  halinde   sunulmasi   insanlik   acisindan  dehset   verici   bir   felakettir.    siz   ve   bazi   kardesler   olaya   malesef   türk,    bati.    islam,    hiristiyan   acisindan   yaklasiyorsunuz.    tekrar    ediyorum.   bu   olay   insanligin   temeline   dinamit   koymaktan  daha   beterdir.   yine   tekrar   ediyorum   ahlakin   irki   yoktur. 

(yari   almanca   yari   türkce   yazan   arkadaslar   hangi  dille   düsünüyorsaniz   o´ dille   yazin  lütfen)

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 08:42 @eses43 Nr.: 30 Antworten

Ensest iliski!...

islami   kavrayabilmis   bir   insanin  sapik   olmasi   mümkün  
degil   zaten.   bati da   sapiklik   kiliseden  basliyor   malesef.  
almanyanin  nrw. eyaletinde   onlarca   papazin   erkek   cocuklara 
tecavüz  ettigini  ortaya  cikardilar.

eses43

bu yazin bence bir tür irkci yaklasim cünkü olaya böyle bakacak olursak o zaman türkiyede nice imam ve hocalar var ve cami´yi ve dini ne niyete kulaniyorlar hatirlatirim fatma sahin hoca kadinlara iliskiye giriyordu din veya ugur dündarin arena programminda bir muz yeme olayi vardi.......saymakla bitmez.......

bu yaklasima göre hic bir din ahklakli ve inandirici olmaz ! cünkü ne incile ne kuranda göre bunun
yeri olmaz ! allah her dinde birdir ve biz allah inaniyorsak o hersey yardan´sa elbet baska dinleri o yaratmistir ve bir bildigi vardir...bunu sorgulamak veya kendi dinimizi herseyden üstün görmek yanlis cünkü ayni cekilde incili dogru kavramis ve inancli insan ensesté veya tezavüze
yönelmez........

demem su ilk basta insan,  insan olacak ahlaki ve zihniyeti, karekteri, zemini saglam olacak bir insanda bunlar yoksa ister müslüman, hiristiyan, yahudi, buddist v.s. ...ne olursa olsun fayda etmez !

0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 13:51 @schokocreme Nr.: 31 Antworten

Ensest iliski!...
sevgili  kardesim   aslinda  ayni   fikirdeyiz.    sadece   siz   farkli  sokaklardan   dolasarak    konuya  geliyorsunuz.     dikkatinizi    cekerim   konu   bireysel   degil   kurumsal  bir  olay.
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 14:07 @__robin_hood__ Nr.: 32 Antworten

Ensest iliski!...
merhaba   evet   deyim   olarak  agir   kacti   ama  suda   bir  gercek   almanyada   son   zamanlarda    zincirleme    kilise de  yapilan   tecavüzleri     basin   günlerce   yazdi    papazlarin  itiraflarini   yazdi,   defalarca    yazdim   ben   olaya  irk   yada   hiristiyan   müslüman   diye   bakmiyorum      insan   ve   bagli   oldugu   ahlaki  degerler  acisindan   bakiyorum.   ben   müslümanim,   benim  inancim  bana   sunu   söylüyor   esyanin   tabiatina   aykiri   davranma,   canli  hücre   tasiyanlari   koru  ve  saygi  duy.  
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 14:23 @richie Nr.: 33 Antworten

Ensest iliski!...
bu    gece  istisareye   yatacagim   rahmetli  adem   babama   sorarim,     neden   öyle    oldugunu.   ya  önyargilisiniz     yada    anliyamiyorsunuz.    konu   hakkinda   defalarca  aciklama  yaptim   sanirim   yeterlidir. 
-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 17:08 @eses43 Nr.: 34 Antworten

Ensest iliski!...
sevgili abicim...

senin anlatmak istediklerini gayet iyi ve güzel anliyorum

ve ben defalarca enseste karci oldugumu belirtim

ancak sen kalkip bazi sözlerini tüm kiliseleri hatta bir tüm dini zan altinda birakiyorsun

öte yandan irk, din ve millet ayrimini yapmadigini yaziyorsun....bu büyük bir celiski

cünkü böyle bakacak olursak bizde ayni sekilde dini ve cami asaglik cikarlari icin kullanan

sürüyü ile haci, hoca ve imam var bunlar yüzünden tüm dini veya cami kötülemek´mi lazim ???

ayrica benim anlatmak istedigin veya degindigim konu.....akraba evligi´de bir tür ensest degilmi

cünkü ayni kan !!! ve konu ensest´e bence dolayli degil gayet yerinde......

saygilar
0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 17:50 @datlum Nr.: 35 Antworten

Ensest iliski!...

hem fikir olmamiza cok sevindim ama nedense bu bizim toplumda yüz yillardir tolere ediliyor

ve bunu söyleyince konuyu saptirmis oluyoruz......

iste her zaman oldu gibi özelestiri olunca söz konusu hep zayif bir toplumuz ama baskasina

gelince ooohhhh neler neler denmez........

ayrica senin degindigin türk programmlarina bende deginmistim ben almanyada yasiyorum ancak
türk kanallari oldugu icin neler neler görüyorum ve arkadasim bazen aklim sasiyor... yani midem bulaniyor.....ve sözde müslüman bir ülkeyiz........
0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 18:20 @datlum Nr.: 36 Antworten

Ensest iliski!...

iyi  aksamlar.  defalarca  yazdim.  sizin  icin    tekrarliyorum.   ben   hicbir   dinin   veya   irkin   ensuplarini    suclamiyorum.   ve   münferit   olaylardan da  bahsetmiyorum,   hocanin    seyhin   sihin   papazin   hahamin   ne   yaptigini   tartismiyorum.  bu   cagda    demokratk   sistemde   ensest  iliskinin    bir   yasa  tasarisiyla   serbest   birakilmasi   girisiminden   bahsediyorum.   akraba  evliligi   farkli  bir  olay   tibbi   sakincalari   var  bende  tasvip  etmiyorum.   ensest  iliski   baba  kiz,  anne  ogul   la   yapilan   cinsel  iliski .  konulari  birbirine   karistirmayalim  lütfen   ehli  kitap a  mensup   hicbir  insan  ensest  iliskiyi   kabul  etmez.  

tekrar   ediyorum   amacim  din ve  irk  ayrimi   yapmak  degil.    bilginize.

-----
insan bitki hayvan
0

Beitrag gepostet am 16.12.10, 23:55 @tugrahan73 Nr.: 37 Antworten

Ensest iliski!...
sapik iliskilerin kökeni avrupa toplumudur,
aslinda bunlarin hepsi
kiyametin bir adim daha yaklastigina isarettir,evet yer yüzünden helak
olan bir toplumdu lut kavmi,arkadasda bunu dile getirdi ,
yasal kabul
edilri vea edilmez ama zaten avrupa toplumunda böyle sapikliklar var
yanliz öyle uyanikki bunlar herseyi aciga cikarmiyorlar,ve öyle
isliyorlarki müslüman toplumlari yavas yavas bunlara bizleri adepte
ediyorlar ,cünki müslüman toplumlarda böyle sapikliklar yoktur
(müslümanligi gercek manada yasan toplumlarda ) BUNU YASAYANDA BIZ TÜRK
MILLETI

bu yazi bence bu cok yanlis bir yaklasim cünkü sapligin kökü bir irka, millete ve belirli ülkelere ayit degildir ayrica bu senin son yazdiginla celiskilidir........

sapiklik insanin kendisinden kaynaklanir eger zemini, karateri, zihniyeti ve ahlaki yoksa !!!

avrupa bizim televzionlarda neler gösterilcegini´mi dayatiyor ???
yoksa kanal müdür hepsi avrupali´mi ???

yani anlamadigim neden hersey avrupaya mal edilir eger bir ülkenin zemini, toplumu, ahlaki
saglam ise kusura bakma hic kimse birsey elde edemez ama demek´i sorun kendi toplumumuzdan  kaynaklaniyor.......

0

Beitrag gepostet am 17.12.10, 00:09 @richie Nr.: 38 Antworten

Ensest iliski!...
hallo......

es ist immer dasselbe..... alles was sie behaupten ist widersprüchlich oder es werden behauptungen aufgestellt die weder belegt werden können oder im nachhinein als missverständnis dargelegt werden.......

das was sie hören wollen ist :

- wir sind die besten
- wir haben die reinste und beste religion
- alles ist schuld der europäer
- wir machen nie etwas falsches
- bei uns gibt es keine verlogenheit
- kein betrug und verrat

denn selbstkritik ist eine kunst von der sehr viele fernab sind
0

Beitrag gepostet am 17.12.10, 00:25 @tugrahan73 Nr.: 39 Antworten

Ensest iliski!...

sen olayi resmen komplo teorisine cevirdin....bari cahsuzlarin adina yazda kirmizi bülten ile arasinlar......

avrupali neyi nicin yiksin anlamadim ???

haaaaa tekiniye gelince evet....... yanki cikar olunca ama gerisi kötü.........bak iste bu mantik cok düsündürücü......

bu türk televziyonunu izleyen kim ??? alman, rus, ingiliz, italiyan, yünan v.s. hic sanmiyorum cünkü türkce anlamiyorlar yaniiiiii yine bizim millet o zaman sorun acaba kimde ????

ve ayrica bu dizilere konu olan olaylar türkiyede yokmu ??? lütfen dikkatli izle ve gör

eniste yenge´yi kacirmis....70 yasinda adam 15 yasinda kiz´la iliskiye girmis.....kusura bakma saymakla bitmez.....bunu sende cok iyi biliyorsun ama gercekleri nedense inkar ediyorsun ama nereye kadar ????
0

Beitrag gepostet am 17.12.10, 00:41 @eses43 Nr.: 40 Antworten

Ensest iliski!...
cok dogru yazdiklarin ve duyarli olman .igrenc bir sey aile ici iliski belirteyim basta. Ama farkina varmadigin tek sey avrupali herseyi acik yapar bizdeki gibi sakli örtbas ederek degil . Bir bak ve arastir türkiyede tecavüze ugrayan kadinlara .en önce akrabalari amca ,dayi ,oglu ve hatta baba sen iyi niyetlisin ama bunlar ve bu insanlar her yerde var fazlasida bizim tür cinsellikte ac ülkelerde bizdeki sadece köstebek türü . oysaki bunlar yasallastiriyor ki ortaya ciksin serefsiz bizim gibi arkadan vurup kacmiyo önce geldigin topraklarin arastirmasi yap bak ensest ne zamandir var hepsi saklar ölümdür sonu . adami  ve kadini aninda yok ederler......
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Ensest iliski!...