|
|
|
Ensest iliski!... |
Isvicre parlemantosunda aile ici ensest iliskiler serbest olsun diye yasa tasarisi verildi. bir süre önce avusturya da bu iliskilerin serbestlesmesi icin siyasi parti kurulmustu. kainatin neresinde yasanirsa yasansin, ey ademin evlatlari bu ahlaki cöküs hakkinda ne düsünüyorsunuz? ahlaksizligin irki yok her fert, kisisel yada örgütsel olarak tepkisini göstermeli bence. sizlerin düsüncesi nedir bu konuda? Hani derlerya dünyanin civisi cikti diye, cikan civi dünyanin degil (INSANLIGIN) bence yaraticinin bizzat kendi nefesinden üfleyerek can verdigi, en üstün vasiflarla donattigi insan, nasil bu kadar igrenclesebiliyor? sizlere yemin ediyorum su anda oturdugum odamin duvarlari beni mengene gibi boguyor. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
Birkere böyle bir YASAYI tasarlamadan önce Insanoglu oturur bir düsünür Allah askina hangi cagda yasiyoruz yaaaaaaaaaaaaaaaa
Böyle bir yasa olabilirmi ? Bu yasadan ziyade Hastalik . Böylesi bir yasayi akil edenler düsünenler Insan Kisvesi altinda HAYVAN OGLU HAYVANDIR:
itsme arkadasimizin da yazdigi gibi bunlar gercekden KIYAMAETIN ALAMETLERI ----- Özü DOGRU olanin, sözü de DOGRU olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
tabu olmaktan cikacak demesi bile korkunc. bati acaba nefsani cilginliklarinin son asamasinami geldi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
kiyamet inandigimiz ve bekledigimiz olay. dünya bu tür hastalikli zihniyetleri tolere ederse vay insanligin haline. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
haklisiniz. ahlaki degerlerin hice sayildigi günümüz dünyasinda gecmiste oldugu gibi büyük felaketler yasayacaktir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
evet bütün insani kavramlari altüst eden igrenc bir hastalik. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
yasanin cikmasindan cok sosyolojik ve teolojik kurumlarin tepkisini merak ediyorum. bence batinin cilginlikta son noktasi bu. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
ciddi olamassiniz.......... yasam sizin icin sadece eglenceden ibaretmi? pes vallahi. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
tebrikler ,o kadar güzel kisa ve de öz bir yorum ,,böyle bir topic acanin akliyla arasi varmi diye sormak lazim,,,baska konu kalmadimi ya ,insanlarin ugrastigi paylasdigi konuya bakin,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
siz ne dediginizin farkindamisiniz? Siz malesef konunun ehemmiyetini kavrayamayacak kadar sig ve mesnetsiz bir tutum icerisindesiniz. insan yaradilsi geregi insani ilgilendiren herseye duyarlilik göstermek zorundadir. burada pek cok abzürd ve dandik konular günlerce gündemde kaliyor ben muatab bile olmuyorum, sizin neden karniniz agridi? ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
Bu arkadas ve bunun gibi düsünenlerin durumu o yasadan daha berbat malesef. allah islah etsin üstelikte kadin. inanamiyorum valla. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
ainesi istir kisinin lafa bakilmaz diyebilcek kadar aklim yerinde. ya seninki nerede aman gözlüklerini cikarma sakin. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
sizi anliyorum... ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
size katiliyorum aynen saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
iyi aksamlar......
bu tasari cok düsündürücu ve korkutucu ve bence kabul görmez ve görmemeli
ancak bu tür olaylari sade batiya maal etmemek lazim
neden dersen bati ülkelerdinde cok sey acik konusuluyor ve yasaniyor dogru veya yanlis bu tartislir....
ancak cok uzaga bakmamak lazim bizim toplumda maalesef daha bir sürü akraba evlilikleri var teyze kizi teyze oglu veya hala oglu halasinin kizi ila evlenir v.s.
ve bence buda bir tür ensest ve türlü türlü hastaliklar yol aciyor ayrica zeka dengesi azaliyor cocuklarin engeli dogma orani cok büyük.......
bence her toplum bazi konularda daha bilincli ve mantikli hareket etmesi lazim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
ArKadaşlar Böle Bi düşünceyi bile tartışmak suç bence böle bi
düşüncesizlik hatta iğrençlik olacağını düşünemiyorum aile Kavramı diye
bişey kalmıcak ortada böle bişeye göz yumanlların allah belasını
versin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
selamünaleyküm zorbey gardas Size izninizle bir sorum olacak ? Bu konuyu acan arkadasimiz eses43 arkadasimizin akli ila neden arasi olmasin ??? Bu konuyu ben acmayi düsünüyordum arkadasimiz acmis. Sayin zorbey bu Dünyada bizlerde yasiyoruz bu Haber Dünyayi calkaladi. Daha bir kac ay önce MINARELERI YASAKLAYANLARIN HALINA BAK zorbey gardas asil bu konuyu acan arkadasimizi yargilayacagimiza bizi haberdar ettigi icin tsk etmeliyiz bu arkadasa. Simdi senin diyorsunki paylasdiklari konulara bak . Gardas buraya söyle bir göz atsan 100 de 60% sacma sapan topic bulursun cani SIKILAN topic aciyor tabiki fikir senin düsünce senin buna saygi duyarim ama yinede böylesine bu arkadaismizin üzerine gidilmesini anliyamadim . saygilar ----- Özü DOGRU olanin, sözü de DOGRU olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
danke richie für deine zustimmung..... es ist leider immer so wer im glashaus sitzt wirft gern mit steinen  mir ist der gedanke ebenso abwägig und ekel erregend zu wissen das einer meiner kinder mit denen meiner geschwister verheiratet sein soll.... aber wie du schon erwähnt wird dieses merkwürdiger weise ohne mit der wimper zu zucken akzeptiert......natürlich kommen dann auch noch andere kompunente dazu wie z.B. Mal aile arasinda kalsin  yabanci´ya gitmesin usw. die liste ist endlos aber welche konsequenzen es hat wenn solch eine ehe nicht funktioniert oder das man damit bewusst das leben seiner künftigen kinder gefährdet.....das kümmert keinen aber wieso auch ?? es gibt doch nachbarn oder andere länder über die wir uns aufregen können um uns nicht unserer eigenen verlogenheit stellen zu müssen  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
avrupa ülkelerini bu kadar elestiriceyine igneyi ilk önce kendimize batirmamiz lazim bir türk televiziyonunu ac da bak müge anli, esra ceyhan, seda sayan ve daha ne varsa kimin enistesi kimin hanimini kacirmis veya 70 yasinda adam 15 yasinda kizi´la kacmis dede tornuna veya gelinine tecavüz etmis......saymakla bitmez türkiye sandim üzere müslüman bir ülke.....acaba ben´mi yanlis hatirliyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ensest iliski!... |
kiyamet eninde sonunda gelecek bu dünyanin pisligi temizlenecek ben artik hic bir seye sasirmiyorum insan olandan kork! seytani gecti cünkü!!! saygilar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!