86 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.12.10, 10:27 Nr.: 1 Antworten

Metin ögretmen ve sosyetik güzel arasindaki fark...

Kansere yakalanıp 30 günden fazla rapor aldığı için sözleşmesi feshedilen Metin öğretmen, hayatını kaybetti. Radikal’in Öğretmenler Günü’nde ‘24 Kasım’da hediye ‘İŞSİZLİK’ başlığıyla, yakalandığı amansız hastalığı ve sonrasında başına gelenleri haberleştirdiği Metin Kurtçu, memleketi Çorum’da toprağa verildi.

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu 28 yaşındaki Metin Kurtçu, dört yıl Erzurum ve Yozgat’ta çalıştıktan sonra amansız bir hastalığa yakalandı. Mayıs 2010’da Akut Miyeloid Lösemi teşhisi konulan Kurtçu, Ankara’da tedaviye başladı. Metin öğretmen o günden sonra okula gidemedi. Raporlu gün sayısı 30’u geçince 14 Eylül’de sözleşmesi feshedildi. Ekim ayında Yozgat İdare Mahkemesi’ne yürütmeyi durdurma davası açtı. Sesini duyurmak için aylardır çabaladı. Ancak kimse sesini duymadı.......

//i56.tinypic.com/aw5lbq.jpg

bunu hangi haberde izlediniz arkadaslar? peki ya dünkü haberlerde pankreas kanserinden ölen sosyetik güzeli hanginiz izlemedi?? dün aksam actigim her haber programi bu güzelden bahsetti. 210 milyon lira alip esinden bosandi diye meshur olan soseytik güzel her programda sunuldu...

//i53.tinypic.com/bey74i.jpg

her ikisine allah rahmet eylesin. ancak ülkemizde bunlar olmamali. insan parasina göre deger tasimamali.

0

Beitrag gepostet am 08.12.10, 10:31 @berdush Nr.: 2 Antworten

Oooy oy ne zaman ogrenecegiz Dunya bu,kimin parasi cok ise en guzel kabir de onun olur,

Mekânla4ri cennet olsun yalniz bahti kara Nasrettin Hoca zamaninda uyarmisti;
"Parayi veren dudugu calar" diye"...

-----
:turk: Benim de bir adým var,Ezan ile kondu Sela ile bitecek
0

Beitrag gepostet am 08.12.10, 10:31 @berdush Nr.: 3 Antworten

//i56.tinypic.com/aw5lbq.jpg

//i53.tinypic.com/bey74i.jpg

insallah olmustur simdi

0

Beitrag gepostet am 09.12.10, 10:34 @eftal1 Nr.: 4 Antworten

bugünkü haberlerde ise sosyetik güzelin daha ölmedigini söylediler. ölmesini istemiyoruz elbette. ancak hala duygu sömürüsü yapiliyor.

oysa kan kanserinden ölem ögretmenden bahseden yok malesef.

üzülüyorum gercekten

0

Beitrag gepostet am 12.12.10, 22:06 @berdush Nr.: 5 Antworten

Kendi adıma ne yapacağımı bilemediğim için çok üzgünüm.Bir canı yaşatamadığımız için çok üzgünüm.Bile bile bir can ölüme gönderildiği için çok üzgünüm. 
0

Beitrag gepostet am 13.12.10, 14:06 @su_hayat Nr.: 6 Antworten

bende, demokrasi cigirtkanligi yapan siyasetcilerin bunu cözemedikleri icin üzgünüm. kendilerini protesto eden ögrencileri neredeyse vatan haini ilan edecek kadar gözükara, ama bu kadar basit bir olayi cözemeyecek kadar tembel siyasetciler...

yazik.

allahtan rahmet diliyorum. ailesine de sabir diliyorum..

-----
"SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN"
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Metin ögretmen ve sosyetik güzel arasin...