Gece yarisiydi ve uyuyamiyordum yine. Yatak bana bir diken gibi batiyordu.Rahatsizdim. Ne oldugunu anlayamadan müthis bir sanci ile, bir oraya bir buraya kivraniyordum. Aman ALLAH'im ! Dayanmasi güc olan bu acilarim hic gecmez diye düsünürken kapi caldi. Zoraki bir sesle - Kim o ! diyebildim.- Benim, tanimadin mi ! - Nasil tanirim. Kapi arkasini göremiyorum.- Kapi arkasini görmene gerek yok.- Nedenmis o ?- Cünkü ben senin kan damarlarinda gezerim, gözlerinle görünmem. Ne kadar hos olmayan, aci, elem, keder ve insanlik disi hareket varsa benim sayemde olur.- Yoksa sen, sen..!- Evet, ta kendisi- Defoool git burdan.- Suss ! Bana hergün arkadaslik ettigin halde beni tanimaz gibi görün-meye calisma.- Ama nasil olur. Benim seninle dostlugum mümkün mü? Seni tanimiyorum bile.- Hih..! hele su yasantina bak. Sabah olur uykunu namaza tercih edersin. Paran olur nefsini fakire tercih edersin. Hanimin olur elalemden kiskanmaz namusunu bilmezsin. Cocugun olur göz göre göre Cehennem cukurlarina atarsin. Daha sayayim mi..!- Yalan sende, giybet sende, kibir, gurur, enaniyet, haram yeme, icki, kumar.....- Dur, yeter. Yeteeer..!- Yetmez! kin sende, hased sende, öfke sende, hirs sende, utanmadan rabbinin ni'metleri ile ona nankörlük sen de. Ben bir hata ettim huzurdan kovuldum. Sen hergün ayni hatalari defalarca isliyorsun. - Hayir, hayir- Ne kadar inkar edersen et. Sen busun. Senin de mizanin kurulacak. Hesabin sorulacak ve benim yanima geleceksin, hemde sürüne sürüne. Kizgin alevlerin besyüz yillik yoldan hissedildigi Cehennemeee...!- Dayanamiyorum, yeteeeer!..Müthis bir ciglikti. Ter-kan icinde kalmistim. Sagimi solumu kontrol ettigimde kendimi her gece yorgunluktan icine attigim yumusacik yatagimda bulmustum. Alnimdan sicim sicim ter akiyordu. Panik icinde uyanmistim. Gece karanligi korku veriyordu. Az önce gördüklerim. Yoksa, yoksa ben sahiden seytanin dostu muydum. Düsüncesi dahi korkunctu. Pencereye ciktim. Gece sessizligini yudumlamak ve rahatlamak istedim, beceremedim. Yatagima geri döndüm.- Cok sükür rüyaymis, diyerek uyumaya calistim.
selam ve hürmetlerimle...
Haklisiniz...
Duaniza ictenlikle amin diyorum, tesekkür ederim...
Yok efendim ahmdolsun yasini basini almis bir kimseyim...rüyalarla amel edilmeyecegini bilenlerdenim...buraya aktaris maksadimizi ise Rabbim biliyor ve bir de bende mahfuz )))
ilginiz ve düsünceniz icin tesekkür ederim...korktum demissiniz, sizi de düsünmem gerekmez umarim ))
Tesekkür ederim güzel kardesim...
bilakis rüyanin cok etkili ve ibretli oldugunu düsünüyorum...ifade ettiginiz meselelere gelince, katiliyorum ancak buradaki maksat baska yine de Rabbim razi olsun efendim...
Allah razi olsun...Sevenbige hanim okumusken dualariniza bu günahkari da katin lutfen, rica ediyorum...
Rabbim umduklariniza nail eylesin, korktuklarinizdan da emin kilsin...
Size Özel mesaj seklinde icimden gecen bir duayi göndermek istedim lakin beceremedim...nasibiniz yokmus efendim )))
Maalesef Sevenbige hanim, bir iki defa denedim olmadi...yani isminizi verdim onayladim lakin Bitte geben sie einen gültigen namen diye yazi cikti gönderemedim...tekrar deniyorum simdi fakat olabilecegini zannetmiyorum...
duaniz bende sakli...
Maalesef efendim, defalarca denedim olmuyor...üzgünüm...
Rica ederim maalesef olmadi...defalarca denedim...
bilmiyorum siz bana kisa olarak mesaj seklinde selam gönderirseniz cevap seklinde gönderebilirim...tercih sizindir...
Allah razi olsun...ilgilendiginiz icin ben tesekkür ederim...
Riac ederim, siz dua isteyiniz...ancak sizde bizi duanizda unutmayiniz, insaAllah...