31 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.11.10, 15:05 Nr.: 1 Antworten

Sözümüzün asli yok muydu..?

Insan seviyorum dedigi kisiye karsi yakin olmasina ragmen ondan uzak kalabilir mi? Mutlu olmasi gereken yerde neden mutsuz ve umutsuzdur? Seviyorum dedigine ve sevdigi de kendisine cok yakin olduguna göre bu caresizlik nedir? Yoksa hayati bir yanilgi midir? Mutsuzluk ve umutsuzluklar karsisinda „seviyorum“ kelimesini kendisine bir kalkan olarak mi kullaniyor?

Bir basina, umutsuz. Gemiler demir alir limanlardan ve nice insanlar tasir umut dolu, insanlara umut tasir. Umudunu mutsuzlugunda yitirmeye mahkum, masum, yüregi yarali, kanadi kirik serce misali, nereye ve kime gidecegini bilemeyen, hoyrat ve cosmaya hazir deli yürekler gibi, nice kapilar calar. Calmasina calarda yüzü egik bir sekilde kendisine geri döner.

Ayaklari istemeden kendini bir yerlere tasir, o sokak senin bu sokak benim ve kimbilir kendini bir sahilde bulmus, gözlerini ufuklara dikmis, denizin o bugulu ve buhar kaplamis semalarina dogru. Delmeye calisir buhari ve olusan bulutlari, arkasinda gizli, iliklerine kadar islemesi icin, o simsicak yüzü ile gülen günesi, yansimasndan nasiplenmek adina ne careki umutsuzluklar icinde.

Kendisini dinleyen bir kulak neden bulunmaz onu dahi bilmez. Insan degil mi yoksa dinlenilmeye degmez mi ? En azindan ciddiye aldigi kadar ciddiye alinmayi, sevdigi kadar sevilmeyi, sevdiginin fikirlerine önem verdigi kadar önemsenmeyi isteme hakki yok mudur ?

Beraberce bir ömür degil miydi, „iyi ve kötü günümüzde“ parolasi ile oturulan nikah masasinda verilen sözün asli? Yoksa yalan miydi, sahte miydi tüm bunlar…

selam ve hürmetlerimle...

-----
Namuslu olmak söz ile olsaydi, dünyada namussuz kalmazdi...
0

Beitrag gepostet am 23.11.10, 16:09 @noyan Nr.: 2 Antworten

"Aga" tesekkür ederim )))...birakin bizde bu alanda diledigimiz gibi acilalim...icimizde bir okyanus var, ta derinliklerinden gelen yankilarin henüz iniltileridir bunlar...acarsak yüregimizi ne kalem alir icine, ne mürekkepler yeter...

-----
0

Beitrag gepostet am 23.11.10, 16:40 @noyan Nr.: 3 Antworten

Anliyorum seni güzel arkadasim...bizde 200 metrelik acilir orada dalmaya calisiriz...shaka bir kenara, biz dalalim dalmayalim zaten bizi takip edenler belli...

Hamdolsun, lagalugayi bilmeyiz, DIR, GIR, HIR bilmeyiz...bayanlarla samata yapmayi becerebildigimide zannetmiyorum...onlar bizi tutmaz, bizde onlari yani bir insan dünya yakisiklisi olsa veya bir bayan dünya güzeli, samimiyet, ciddiyet ve seviye yoksa, birakin bizim sokagimiza ugramasinlar...biz hayatimizdan memnunuz...

-----
0

Beitrag gepostet am 11.01.11, 04:31 @antikakiz Nr.: 4 Antworten

Öncelikle ilgi ve alaknizdan dolayi tesekkür etmek istiyorum...Benim actigim konularin neden ilgi görmemesine gelince, bendenizin anlayisi ve düsüncesi bircok insan tarafindan biliniyor...yani burada ilgi cekmek isteseydim, sokak dili ve argo seklinde yazilar yazar, baanalara gülücükler dagitir, canimli cunumlu yazi yazarak ilgi görürdüm...ama bu degildir inani insan yapan degerle...

Madem buaraya bir Forum acilmis bendenizde, bilgi dagarcigimda var olan kirintilari paylasmak istiyorum bir kisi dahi takip ediyorsa bu bize yeter...kimseye kendimi begendirme gayretim olmadi ve olmayacak...ben buyum efendim...

HICBIR SEYI BILMEM, AMA HADDIMI BILIRIM...

-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!