Ne kadar yazilirsa yazilsin kulak ardi ediliyor gerci ancak tekrar dikkat cektigi icin dile getirmek istedim.
Basliklara bakiyorsunuz bazen, hakikaten güzel ve bu konu hakkinda sayet seviye korunursa güzel yazilar ve bilgiler cikar , istifade ederim diyorum ancak yazilar bir kac cevaptan sonra asil mecrasindan saptigi gibi, cok ciddi olan bir konu (özür diliyorum) göbek alti sohbetlerine kadar uzaniyor...
Özellikle bir kac bayan var sitede dikkatimi ceken ne kadar baslik varsa sulandirma noktasinda üstlerine yok...ancak kendilerini sunarken ciddiyetden delikanliliktan asagi kalmiyorlar...üstüne üstlük birde bazi bayanlar var ki, (tesettürlü olduklarini düsünüyorum) baslarinda Allahin bir ayetini tasiyor olmalarina ragmen, olur olmaz her konuya atliyorlar ve hic ummadiginiz sekilde yazilar, gülüsmeler...el insaf diyesim geliyor...
eskilerden konusurken hep gocunuruz ancak isimize gelsin gelmesin, edeb,terbiye, haya, meclis adabi noktasinda eskilerimizin (ben eskimezleri tercih ediyorum) tirnagi olamayiz...
biz asirlarca insanliga medeniyet sunmus bir milletin evlatlari olarak edeb, terbiye, haysiyet, haya ve iffet, ciddiyet, seviyemizin bu kadar ucuz harcanmamasi gerektigine inaniyorum...buyurun saldiriya gecebilirsiniz..!
selam ve hürmetlerimle...
ya o bahs ettigin kisileri ikaz etmelisin yada görmemezlikten geleceksin.
sanirim baska care yok???
Selam yusufbahri arkadasim.
Burasi sitenin forum kismi .Her görüse acik olmali.Her konunun her kisiye uyacagi bir mecburiyet yok.Isteyen yorum yapar,istemiyen güler gecer.
Ayni simdi sizin actiginiz topic gibi.Kimi bana ne der,kimi sana ne?
Seviye üzerine faydali topic üzerine bende uyarma amacli bir topic actim.Umarim.Faydalanan olur.
Her yastan,her cinsten,her karaktere kadar herkese hitab ediliyor burada.Dinle,imanla,gelmis gecmisle bagdastirmak ne kadar dogru bunu öteki arkadaslarin yorumuna birakiyorum.
Niye saldiri bekliyorsunuzki.Bizlerde sivil,ehli insanlariz.Yoruma,elestiriye acigiz.
Arada sirada bu kaideden cikanlar olabiliyor maalesef.
Saygilar,iyi yorum ve muhabbetler arkadasima.
Lady hanim, yapmadigimi mi düsünüyorsunuz...elbette elimizden geldigi kadari ile yapmaya calistik...lakin "tin" diyn olmadi...genele tasimak dogru mudu bilmiyorum, belki site yani forum katilimcisi olan arkadaslarimizin bu konu üzerinde düsüncelerini merk ettigimden buraya yazma´ihtiyaci hissettim...ilginiz ici tesekkür ederim...
Memo arkadasim yorumun icin tesekkür ediyorum...senin yorumlarinda samimiyetine inandigim icin önemsiyorum...
maksadim her acilan topigin birilerine veya bana uymasi degil, ancak acilan bir topigin maksadina uygun neticelendiginin cok az görülmesi...tabi ki dileyen diledigini yazacak ancak bu "dilin kemigi yok" kabilinden olmamali...
Hürmetler benden arkadasim.
Hicbir paylasim icermeyen,kimseye faydasi olmayan topic acan arkadaslari,arkadaslarima katilmayarak protesto etmesi ricasinda bulundum.Neticesini görecegiz.
Her konuya baliklama dalan ama bir görüsü olmayan arkadaslarida uyarmak istedim.
Umarim sen daha basarili olur,bizde semeresini görürüz.
Paylasimin icin tsk.ettim.Iyi geceler.
Ne eskilerimizi, ne de tarihimizi aynen geri getirme imkanimiz yoktur bunu biliyorum. Ancak eskilerimizin ahlakini ve edeb anlayisini elde etme imkanimiz vardir...ben buna inananlardanim...en azindan bu yolda gayret sarf etmenin dogru olduguna inaniyorum...
Bilirsiniz meshur Karinca hikayesini; Karinca Istanbuldan yola cikmis hacca gidiyor. Bunu gören digerleri "nereye gidiyorsun" demisler. "Senin buna ömrün yetmez" dediklerinde, "olsun en azindan bu yolda ölürüm" cevabini vermis...
Bir kiside olsa kulak verirse bu kardir. Kimse dzlmez veya yapmaz düsüncesi ile görev sahipleride sorumluluklarini aksatirsa, kimse bir sey yapmaz halde kalir ve bu sürec deva eder...hayir, ben asla ne bir kurtariciyim ne de insanlarin ahlak ve moral hocasi ancak bildiklerimizi ve olmasi gerekenleri paylasiyorum...kabul bir tercih meselesidir, o ise kalp isidir ve ona müdahele hakkina sahip degilim...
Can kardesim benim...Rabbim biliyor, inan seni cok seviyorum bir kardes olarak...diyorum ki bazen, herkes yaptigi yanlisi kabulenmede senin gibi olup, yapmasi gerekenleri de itiaf edebilse...
Samimi bir niyetle bir seyler karaliyorsun ancak insanlar sizi belirli kategoriye koyuyorsa onun disina cikilamiyor maalesef...kaldi ki, kimin söyledigi önemli olmamali, "NE" söyledigi önemli olmalidir, diye düsünüyorum...
Suna her zaman sasmisimdir...dügünde güler oynarim, cenazede aglarim yani ben her ortamin adamiyim mantigi ile kendine bir saf tayin edememisler beni sasirtmistir...
bilirsin; Ibrahim (as.)'i atese atacak Nemrut...karincanin biri su tasimaya koyulmus...demislerki "sen ne yapiyorsun, senin su tasimanla bu ates söner mi?" o ise hic aldirmadan "onu bende biliyorum ama en azindan safim belli olsun istiyorum" demis...
Tahmin edebiliyorum...ne yazarsaniz yaziniz birileriicin yararli olmuyor...ancak ben birileri icin kisiligimle oynayamam...
Hamdolsun, bize de bu türden yazilar gelmesine ragmen "ALLAHIN IZNIYLE" hic birine kapilmadik...niyetimde yok...bayanlarin agrina gidebilir ancak listesinde onlarca erkek ismi, telefonunda da 50 tane erkek kaydi bulunan bir kimseyi hanim veya canim diye koluma takip gezmekten haya ederim...alinan alinsin efendim...
Selam _selenay_hanim arkadasim..
Yazilarimi okumaniz beni sevindirdigi kadar yorumlarimi begenmeniz daha cok hosuma gitti.
Bende her telden calabilen söyleyen biri olarak ortama uymaya calisiyorum.
Ciddi konularda ciddi yorum yapip,civik konularda maalesef civitip haddimi asiyorum.
Ama bazi arkadaslarimin actigi topiclerde öylesini icabettiriyor.Umarim sizde bundan sonra daha cok katilarak ,degerli görüslerinizi biz arkadaslarinizla paylasirsiniz.
Saygilarimla,iyi muhabbetler dilerim.