|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
slm isabella sadece türk toplumunda degilde geri kalmis ülkeler dahil,hic bir yerde sevgi saygi kalmadi. devir gelismis ülkeler daha ileri,geri kalmis ülkeler ise dahada geri gitme devri.aradaki farkinda kapanmasi imkansiz gibi gözüküyor.
aklimin erdigi kadariyla nedenlerinini yazyim egitimi iyi olmayan ülkelerin insanlari sabah aksam dizi basindan kalkmayan ülkelerin insanlari cebinde 3-4 tane ici bombos kredi karti tasin ülkelerin insanlari elinde cep telefon münübuse bindim münübusden indim muhabbeti yapan ülkelerin insanlar iyi bir okul egitimi ve bunun yaninda iyi bir dini egitim veremeyen ülkelerin insanlari WC ye girerken bile fackabohdan canli yain yapan ülkelrin insanlarindan, ben sevgi ve saygi beklemiyorum,kimsede beklemesin
----- SoLyAnIm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
Doğru söylüyorsun aslinda millet kendini bulamadan kaybediyor böylelikle de insan sınıflandırılması oluyor yazık, halbuki konuşarak paylaşarak çok daha kolay olur bazı şeyler ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
kusura bakma hep merak etmisimdir mesele bizler ölünce bu niklerimiz ne oluyor mesele facede turkbasede baska sitede isimlerimiz yani niklerimiz ne oluyor kaliyormu yok oluyormu ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
Allah gecinden versin mehriban. Silinmedikçe kalır burda face de galiba haber verip sildirebiliyorsun tam bilmiyorum ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
tamam canim sag ol ----- ya oldugun gibi görün ya göründügün gibi ol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
Sağolasın profiterollüm  inşallah bakalım diyelim ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
Sen izayı daha tanımamışsın ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
Bana öyle dersen bende sana hacı makule derim ona göre ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
Bu arada hemşom bazıları da ağlanmayıp yalnızlığı kabul etmiyor ve sağ sola saldırıyor kuduz encik gibi ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
Puhahaha bu iyidi ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
Tek tarafli " Hosgorulu " olmak, sizce normal mi ? Ya karsi tarafin egosu,ozguveni,entel democratligi,cok bilmisligi,yalniz yasamaya alismisligin verdigi rahatlikla posta koymayi kendinde hak gorulmesi,..Bunlari hopsgoru ile karsilarsak aramizdaki mesafe cok sinirli olacagindan en azindan birimiz gene asosyal yasamaya devam etmis olmayacaz mi ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
Iyi akşamlar trdca, tek taraflı olmaz zaten biraz da ayırt etmek gerek bana göre misal hiç tanımadığın bir insana saygısız davranmak olmaz, yada yakının olduğu zaman hoşlanmadığın hareketi rahatlıkla söyleyebilirsin, bir şans verirsin hoşgörü öyle olur ama baktınız ki olmayacak o zaman bazende ağır konuşmak gerek, yada hayatından çıkartman gerek. Herşeye hoşgörülü okursak dediğiniz gibi asosyalesiriz o kişi gibi ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
Senden sarıklı imam da olur ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
yok,kafama birsey gecirmem ben
hahahahahahahaha
----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
Niye sapik oluyoruz bea ben ne edeyim senin tatlı dünyasıyla aran yoksa  yaz Google abime sarıklı imam tatlısı gör manyah ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAYGI VE HOSGÖRÜ |
Hemşom ----- Dum spiro, spero |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!