|
|
|
cağdas türk kadını ve tipik türk kadını kimse alınmasın vallah doğru |
herzaman sorun olmuştur kadınlarımız biri kulakda dolma patavatsız diğer cağdas modern görüşlü işte size bazi başlıklar......
KONU:
Cocuk: tipik türk kadını:kız halen bişey yokmu aaa yoksa olmuyormu calısını calısın bak falanca yerde bi hoca var nefesi cok kuvetli okut kız okut.
Cağdaş kadın:ya sana ne doğrurum doğurmam ne hocası be ayyy kadınnabak mahalle kadını gibi ne o calısın falan ayıp ya.cocuk işi zor zanat bakımı okulu kaliteli olmalı hemde daha yaşım genc önce kariyer.
EŞ:t.kadın :iki kırıtınmı tamam adamı mest ediceksin biraz işveli cilveli olcan kı adam dışarı bakmasın ayyy allah korusun ben adamsız duramam.
c.kadın:REZALET.mantık evliğli en güzeli işi olmalı kariyer sahibi parada şart konusarak herşey hal olur ideal bir erkek zaten aldatmaz.
Misafir:T.kadın : aman börekler cörekler ayyy daha neler yapsam gecen fatmanın yaptiğinda iyi olmalı catlasın hasbam ben daha marifetliyim.
Çağdas kadın :avrupalılar gibi olmalı hafif ve şık yemekler catala bicağa dıkat etmelı bi yemek şirketi vardi ayy neydı adı dur deftere bakayım sushı ve kanepe harıka şarapda almalı.
İş: Tipik türk kadını: aman ne calişcam herif calişsin sonra ayşeye fatmaya kim gidicek madem aldı calışsın ben doğrurum pişirir yediririm oda calıssın.
Cağdas kadın: önce kariyer herşeyim mükembel olmalı asla bir erkeğe boyun eğmem hem onun maaşı beni kıyafetıme yetmez herkez kendı parasını kazanmalı.
|
|
|
|
|
|
|
|