104 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 08.01.07, 17:44 Nr.: 1 Antworten

cağdas türk kadını ve tipik türk kadını kimse alınmasın vallah doğru
herzaman sorun olmuştur kadınlarımız biri kulakda dolma patavatsız diğer cağdas modern görüşlü işte size bazi başlıklar......

KONU:
Cocuk: tipik türk kadını:kız halen bişey yokmu aaa yoksa olmuyormu calısını calısın bak falanca yerde bi hoca var nefesi cok kuvetli okut kız okut.
Cağdaş kadın:ya sana ne doğrurum doğurmam ne hocası be ayyy kadınnabak mahalle kadını gibi ne o calısın falan ayıp ya.cocuk işi zor zanat bakımı okulu kaliteli olmalı hemde daha yaşım genc önce kariyer.

EŞ:t.kadın :iki kırıtınmı tamam adamı mest ediceksin biraz işveli cilveli olcan kı adam dışarı bakmasın ayyy allah korusun ben adamsız duramam.
c.kadın:REZALET.mantık evliğli en güzeli işi olmalı kariyer sahibi parada şart konusarak herşey hal olur ideal bir erkek zaten aldatmaz.

Misafir:T.kadın : aman börekler cörekler ayyy daha neler yapsam gecen fatmanın yaptiğinda iyi olmalı catlasın hasbam ben daha marifetliyim.
Çağdas kadın :avrupalılar gibi olmalı hafif ve şık yemekler catala bicağa dıkat etmelı bi yemek şirketi vardi ayy neydı adı dur deftere bakayım sushı ve kanepe harıka şarapda almalı.

İş: Tipik türk kadını: aman ne calişcam herif calişsin sonra ayşeye fatmaya kim gidicek madem aldı calışsın ben doğrurum pişirir yediririm oda calıssın.
Cağdas kadın: önce kariyer herşeyim mükembel olmalı asla bir erkeğe boyun eğmem hem onun maaşı beni kıyafetıme yetmez herkez kendı parasını kazanmalı.

0

Beitrag gepostet am 08.01.07, 18:17 @beyazatliprens Nr.: 2 Antworten

ben onların düşüncelerın yazdım sevip sevilmediğini sormadım
0

Beitrag gepostet am 08.01.07, 18:20 @beyazatliprens Nr.: 3 Antworten

canım kardesim onla alkası yok tipik türk kadını dedim cağdas olmayan kadın demedim neyse yazibudur
0

Beitrag gepostet am 08.01.07, 22:55 @ebru1980 Nr.: 4 Antworten

:?:
-----
:rose:BarisaRock:rose:
0

Beitrag gepostet am 08.01.07, 22:56 @aykiri_13 Nr.: 5 Antworten

ben okudumu yazdim yorum sizin
0

Beitrag gepostet am 08.01.07, 23:04 @ebru1980 Nr.: 6 Antworten

kafam yerinde degil bisey anliyamuyorum okuyuom okuyom ama cix
yaarin tekrar okurum bidaha
-----
:rose:BarisaRock:rose:
0

Beitrag gepostet am 08.01.07, 23:04 @aykiri_13 Nr.: 7 Antworten

hahahaha
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

cağdas türk kadını ve tipik türk kadını...