|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
Süper ligin yeni Takimi Balikesirspor sahasinda oynadigi Galatasaray macini 2-0 kazanarak,GS.nin $u anki durumunu apacik ortaya koydu. G.S.yönetimini buradan kiniyorum.Yapilan transferler ve getirilen Türkiye liginden bilhaber Hocasini hic dogru bulmuyorum. In$allah ekimdeki yeni yönetim bu gidi$e dur diyecek..Yoksa taraftarimizi hayal kirikligi ve hüsran bekliyor. Tebrikler Bal-kese..Ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
3.hafta demesinler bana.. Görünen köy kilavuz istemez.. Anderlechtten $ansla alinan bir puan beni kandiramaz.
Bu takim top oynayamiyor.vur ileri "Burak "halletsin....yemiyorlar gari.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
merhaba. gs. lige kötü baslangic yapti ama bu bizim galatasarayli olarak galip gelen rakiplerin hakkini teslim edip saygi duymamizi gerektirir. galatasaraylilik hakkin teslimiyetini gerektirir. dediginiz gibi iyiki galatasarayliyiz. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
karaca 10 kesin sevinirdi, sevinmekte hakki. spor'un hangi branci olusa olsun sadece fiziksel ve psikolojik rahatlama olarak görürsek insani iliskileride gelistirmis oluruz. ebeveynler bu acidan daha hassas olmali. cocuklar yanlis etkilenip radikal tutum sergilemesin diye. sosyal etkinlikler toplumu dogrudan etkiler, bu nedenle hosgörüyü hep ön planda tutmaliyiz, bu baglamda size hosgörü ve saygi sunuyorum. umarim gs. kisa zamanda kendi gücünün farkina varir. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
benim kainata bakis ölcüm yaratilmis olmanin insancil gayesidir.. herkes kendi zihinsel üretkenliginden sorumludur. topluma zarar vermeyen her görüsede saygi duyarim. dediginiz gibi zit fikirde olmamiz insani degerler bakimindan bizi ayristirmaz. ayristirmadigi gibi ortak noktalarimizin degerlendirmesine katkida bulunur. buradan hosgörü esastir diyen herkese saygilar. < gözlüklü, ciddi bakisiniz beni sanki hesaba cekiyormus gibi korkuttu biraz > ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
aslm.. Bir takim elbette yenilebilir..ama oynadigi futbol hic umut vermiyor.. Transferler yanli$,taktik hatali.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
sevinin hanimefendi.. Hakli bir galibiyet aldilar. G.S. e gelince bu sene icin hic umutlanmayalim diyorum... Bir mucize olmazsa tabiki.. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
Selam.. Ekim ayinda yeni ba$kan secimi varmi$.. Bakarsin cekip gider. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
a.slm. maho Fenerin kadrosu(yerli) daha iyi.. Gassaray yeni 5 yabanci oynatma talimatiyla zor durumda. Yerli futbolcularimizda formsuz. veya, yeni hocanin taktik yanli$larina kurban gidiyor.. yorumuna t$k.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
isim olarak öyle, haklisin.. Ama kadronun yayili$ $ekli... 5 yabanci..?? kalede muslera,ok. schneider,ok.bruma ok.melo ok.sZezu..ok.. Bunlar banko. Ama diger yabancilarindan faydalanamiyorsun.yani anca birini cikarip öbürünü oyuna alabiliyorsun. G.S, bu hatayi yapti..Yabancilarindan kurtulamadi.. Birde ihtiyac olan yere degilde,olmayan yerlere yapilan transferler,kaliteli de olsa,verim getirmedi.. Bilmem izah edebildimmi..? saygilar maho. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
merhaba maho. iyi analiz etmissin gs.yi kadro bencede türkiyenin en iyi kadrosu. teknik kadro tartisilir italyan oldugu icin. alman olsaydi hersey daha farkli olurdu. ama bir kac hafta icinde herseyin degisecegini düsünüyorum. umarim ligde güzel futbol seyrederiz. ----- insan bitki hayvan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
Aslm. Cok haklisin,italyan oyun stilini bende sevmem.Türkiye ile ters. Melo nun neden sevildigini bende anlayamadim.anlayamadim..Terbiyesizin teki. Iyi oynadigi zaman harika,ama takimini iyi bir hakem varsa her macta 10 ki$i birakabilir. Yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helal olsun Bal-Kes |
evet..Tebrikler.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!