|
|
|
hu...ha ..dev adam....12 dev adam.. |
Selam.. Basketbol Wm.de ceyrek finale kaldik. Cok ceki$meli ,cok heyecanli macin son 5 saniyesinde attigimiz üclükle avustralya yi 1-farkla maglup ettik. Ba$arilar 12 dev adamimiza. yarin litvanya ya kar$i oynayacagiz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler arkada$im.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen ya.. gec acildi bizimkiler..emir emretti. Fatih hoca ve millilerimize ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Coook zorladilar bizi.. 3 ceyrekte geriye dü$tük..son ceyrekte emir dediki..."Buraya kadar".. Känguruh eti yemedim hic.. 12 dev adama bi sorayim.. izgarasimi, firinlisimi daha iyi olur diye.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok..bencede.. Bir deneyelim gari.. saygilar..selamlar,arkada$ima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Basketbol Millilerimiz,Litvanyaya 12 farkli yenildi ve wm e veda etti.. Buraya kadar gelmeside güzeldi.. Helal olsun.. Bu Ak$am izlandayi futbolda yenmek $art oldu. Ba$arilar,EM e gitmek istiyoruz..Fransiz kalmayalim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daha iyi bir kadro kurulabilirdi. Hevesim kursagimda kaldi.. Yazik oldu.. ümidim toparlanir,ve oyuna ac,yeni ve kabiliyetli oyuncularla telafi edecek gücümüzün olmasi. Gecmi$ olsun..(demekten biktim).. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yazik oldu memo ya,yalniz litvanya gercekten her zaman oldugu gibi iyiydiler ... ----- Benim de bir adým var,Ezan ile okundu Sela ile bitecek... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Litvanya beklenen sonuctu..ötesi sürpriz.... Ama Futbol milli takimimizin hezimetini beklemiyordum. Acil,yenilikler ve degi$ime ihtiyacimiz var.. Milli forma bu kadar ucuza gitmemeli.. saygi ve selamlarimla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!