|
|
|
AZIZ YILDIRIMA CEZA |
Hukuk Kurulu, dün akşam gönderdiği yazıyla Aziz Yıldırım'ın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini Fenerbahçe Kulübü'ne bildirdi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 3 gün içerisinde PFDK'ya savunma verecek. PFDK, Pazartesi günü yapacağı toplantıda Aziz Yıldırım'ın savunmasını değerlendirecek.
Hukuk Kurulu'nun, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı 29 Kasım'da yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı basın toplantısında kullandığı iki cümleyi federasyonun tüzel kişiliğine hareket sayarak, PFDK'ya sevk ettiği öğrenildi.
Bu arada TFF Yönetim Kurulu, Salı günü Mersin'de toplanacak. TFF, toplantıda şike ve teşvik iddiaları, olağanüstü genel kurul tartışmaları ve Süper Lig'de ilk yarının değerlendirmesini yapacak.
//www.haberbiz.com/HaberDetay.asp?haber_id=18634
-----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AZIZ YILDIRIMA CEZA |
YA BENCEDE haktir ona her kez alin teriyle yenerken o gidip maclari satin aliyor neymis türkiyenin en zengin takimiymis yyürek olmadiktan sonra isterse milloner olsun ya ..
ama bir seye sevindim ben franfurtanim ve dün fb -ffm oynadi tabiki fb yensin isterdim cünkü TÜRK takimi belki onlarda gs oynasa öyle isterdiiii |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AZIZ YILDIRIMA CEZA |
ve sonun aizi yildirim 1 yil hak mahrumiyeti cezasi aldi..bi yil boyunca maci seref tribününden izliyemiyecek artik...
adalet yerni bulduu -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AZIZ YILDIRIMA CEZA |
saka ettim yaww
yoksa banane ha seref tribünde oturmus ha kapali da -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AZIZ YILDIRIMA CEZA |
olayim diger takimnlarla alakasi yok abicim
aziz yildirimim sike olaylariyla ilgili yaptigi basin toplantisinda federasyona karsi cirkin kelimeler kullandigi icin bu ceza geldi -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AZIZ YILDIRIMA CEZA |
Zitat:
gerets'in alnini gördün sanirim
ingilterede de derby oynandi bu hafta chelsea-arsenal ve arsenal t.direktörü chelsea taraftalarinin bi kac adim önunde oturyodu arsenal gölü atinca adama hic bisey yapmadilar
ama turkiyede butun takimlar bu saygisizligi yapiyo sadece fener degil... -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AZIZ YILDIRIMA CEZA |
Zitat:gecen sene GS de olan macta cezalarlan bize verilen ceza arasinda daglar kadar fark var.. |
katiliyorum...
zaten butun bu kaoslar yapilan sacma sapan adaletsiz kararlar yuzunden cikiyo...federasyonun istifa etmesini cani gönülden istiyorum bunun icin...
tabi yerine adam bi bi federasyon geleceksee -----
BarisaRock |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AZIZ YILDIRIMA CEZA |
ya ben gs liyim ama yaptiklarini dogru bulmuyorum , hep segirciler yüzünden segircisiz oynaliyor oda hic tadi olmuyor ya gs taraftariyim ama kaybetik diye neden oralari pisletim batirim hep yeni yapilmisti wc ler falan her yer taslarini kirmislar ya
mondragonun da kafasi yara aldi denliyliord du , ya oyunculara birsey olsa alalh korusun fb yada gs iki side can , ya ben rüstüye cok üzüldüm gecenki macta italya türkiye macinda yazik giti bacak gecmis olsun fb lilere |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AZIZ YILDIRIMA CEZA |
o ceza az bile.. daha beteri lazim...kasiniyo zaten kasimak lazim.. -----
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AZIZ YILDIRIMA CEZA |
Ates olmadigi yerden duman tütmez beyler.
Herkes nasibini aldi. Aziz Yildirim da aldi, Federasyon da aldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!