44 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 13.06.07, 00:13 Nr.: 1 Antworten

Tuncay Middlesbrough'da
Fenerbahçe ile yollarını ayıran Tuncay Şanlı, İngiltere Premier Lig takımlarından Middlesbrough ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Tuncay, İngiliz kulübüyle yıllık 2.2 milyon pound üzerinden anlaşma yaptı. Artık Tuncay'ın Fenerbahçe defteri kapandı.

ÖZEL MADDE KOYDURDU

Tuncay, sözleşmesine özel bir madde koydurdu. 1 yıl sonunda başka bir takıma gitmek isterse 5 milyon pound karşılığında bonservisini alabilecek.

Bu özel maddeyi Avrupa'nın büyük kulüplerine transfer olmasını kolaylaştırmak için koyduran Tuncay, "Fenerbahçe de çok büyük kulüp ancak Türkiye'de oynadığın zaman Avrupa kulüpleri tarafından pek fazla farkedilmiyorsunuz. Ben, kendime uzun vadeli bir program yaptım. Premier Lig'e gelerek 1 sene boyunca hırsımı, gücümü ve yeteneklerimi sergileyip üst düzey takımlara transfer olmak istiyorum. Bu yüzden bu maddeyi ileride sorun yaşamamak için sözleşmeme eklettirdim" dedi.

kaynak: //www.haberturk.com/haber.asp?id=25935&cat=170&dt=2007/06/13

Tuncaya ingiltere liginde basarilar diliyorum, ingiltere ligi tuncay icin bana göre en uygun ligtir. Teknigiyle, hirsiyla ingiltere liginde kendinden cok söz ettirecegine inaniyorum. Bana göre en uygun zamanda, en uygun takima gitti
-----
Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir.
0

Beitrag gepostet am 13.06.07, 21:32 @easylover Nr.: 2 Antworten

Tuncay Middlesbrough'da
binde bir haber paylasayim dedim, ondada acikcasi pisman olmadim desem yalan olur. Lig bitmis, giden gitmis, kalan kalmis, halen ezik, cizik diye kavga ediyorsunuz. Ben Galatasarayliyim ve Tuncayi fairplay cercevesinde pek sevdigimi iddia edemem. Ama yigidi öldür hakkini yeme, futbolun hakkini veriyor Tuncay. Türk futbolunun yurtdisinda ismini duyurmak istiyorsak ozaman rakip takimdan bile cikacak futbolcuyu bile desteklememiz gerektigini düsünüyorum. Artik o fenerbahceli Tuncay degil. Türk futbolcusu tuncay. Ingilterede tuncayin isminden bahsederkene, kimse sözde fenerbahce cumhuriyetinin futbolcusu diye anons yapmayacak. Ayni Besiktasli Nihat, Galatasarayli Emre, Tugay, Trabzonsporlu Fatihde oldugu gibi
-----
0

Beitrag gepostet am 13.06.07, 21:41 @efsane_kartal Nr.: 3 Antworten

Tuncay Middlesbrough'da
oldu, izleyin sonra haber verirsiniz
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Tuncay Middlesbrough'da