|
|
|
$ükür.........Süperlig ba$ladi. |
Aslm ahu hanim.. Güzel dileklerinize tsk.ler. En cok aciyan tarafta..30 dereceden 5 derece ye gelmek.. Dün arabanin camlarini kazidim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet,haklisiniz. Ki$ aylarininda ayri güzelligi var. Ama ne o beni,nede ben onu sevemedim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
soguktan kaciyorum.. En sevdigim bahar mevsimidir.ilkinide sonunuda.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu gün devam edilem maclarda alinan sonuclar.. Karabük 0 -genclerbirligi-0 trabzon 0-Bursaspor-1 Antep 3-Orduspor-0 Yarin fenerbahce-antalya karsilasmasiyla hafta sonuclanacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
9.haftanin sin macinda Fener 1-Antalyaspor-3 Fenerbahce sahasinda 47 mac yenilmeme rekoru kirildi. Antalya averajla lider galatasarayin arkasindan 2. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Her haftaya umutla bakiyorum , KAYSERISPORUM askinla yasiyorum, artik mac kazanmaya baslamani umud ediyrum, amatöre düssen bile ölümüne KAYSERISPOR diyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. Macta daha 20.dakika.. Sonucu bekleyelim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beraberlik ikisi icinde benim icinde iyi,1-1 oldu gol kyte tan ama iyi oynayan,hakkeden kazansin.. I.B.B 1-GS-3 dünki macin sonucu ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ölümüne sevdik biz seni , Sen herseyimizsin KAYSERI, Durma devir önüne geleni, Senin ugruna yakariz heryeri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2012-2013 sezonun 2. devresi ba$ladi. Acili$ macinda kasimpa$aya konuk olan galatasaray 2-1 maglup oldu. K.Pa$a 2-Gs-1 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!