102 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 25.06.12, 00:32 @sayisiz Nr.: 21 Antworten

Wie gewinnen die Deutschen
yinede bu kadar ilgi futbol icin standartin üstünde,bende hep derim sahaya girerken sinirleri saha kenarina koyup oynayacaksin,yoksa tadini cikaramazsin futbolun.

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 25.06.12, 00:34 @-alkan- Nr.: 22 Antworten

alkan senin degindigin noktada cok önemli,altyapi,calismalar yapiliyor,yalniz futbolda peleyi düsün.brezilyayi düsün,oralarin altyapisida yok denecek kadar az.

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 25.06.12, 00:45 @senin-gibi Nr.: 23 Antworten

irgendwie sag mir ein gedanke,du bist doch in fussball drineine weibliche tränerin für unsere nationalmanschaft,wieso denn nicht.
Ben kisa bi zaman önce Alman milli takimi gözlemledim.ortaya acaip ilginc neticeler cikti.
Bu ilginc neticelerden birini, türk milli takimida kendi futbolcularina uyarlamisti.Galiba son katildigimiz avrupa kupasinda.Fatih terim träneryken.
Son oynadiklari Isvec macinda bizim futbolcularin o kaliteyi yakalamalarinin cok uzakta oldugunu yine gördüm.
En büyük hatamizda duygusalligi ve periodik acidan uzun süre strategie kabiliyetini kabul edemiyen bir yapimiz var.Artik buna asya mentalitesi de diyebilirsingaliba birde milli maclara cikmadan her futbolcumuzun basina anne rolünü yapacak olan pedagoglarin acil eklenmesini gerekiyor

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 25.06.12, 00:46 @sayisiz Nr.: 24 Antworten

tesekkürler yazisma icin sayisiz hayirli geceler
guten start ins woche.

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 25.06.12, 00:52 @silem Nr.: 25 Antworten

hey iyi oldu italyanlarin kazanmasi birak.Almanlari zorlayacak tek takim spagettiler

-----
Sevme,günahim ben
0

Beitrag gepostet am 25.06.12, 00:56 @silem Nr.: 26 Antworten

sen futbol sevmiyonmu?

-----
Sevme,günahim ben
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!