|
|
|
Te$ekkürler Rü$tü Recber...... |
adana son saniyede 2-2 yapti.. mac uzatmada.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hadi ya... haydi bakalim.. insallah adana alir. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adana 22.dakikadan beri 10 ki$i oynuyor.. Hakkeden kazansin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet onu biliyorum hemde direkt kirmizi gösterdi hakem. eh kadinlarin dizisi baslayinca bize de laptop düstü.. dilerim adana kazanir.. simdi reklam arasi bir bakayim sonuca. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laptoptan da izleyebilirsin ben öyle yapiyorum bazen.. www.trt.net.tr ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi fikir..
yahu reklamlari dahi kacirmiyorlar bunlar. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu arada kasimpasa da 10 ki$i kaldi. 2.uzatma yarisi ba$ladi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tam linki verirmisin memocan.. bende acilmiyor yahu? ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
//www.trt.net.tr/televizyon/ ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende birsey eksik oldugu icin acilmiyor.. saglik olsun yahu.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maalesef kasimpasa 3-2 yapti son saniyeler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve mac bitti..Kasimpasa süper lige cikan 3.takim oldu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
son saniyeleri izledim reklam arasi.. üzüldüm ama kasimpasaya da süper ligde basarilar dilerim.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fair play ödülünü hakkeden arkada$im.. Helal..  ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!