|
|
|
Süperlige Ho$geldin,Akhisar ve Elazigspor. |
Süper lige cikan 2 takimda belli oldu.. Bankasya gurubunu lider tamalayan Akhisar belediyespor,$ampiyon oldu,ve 2. olan elazigsporla yeni sezondasüperligte mücadele hakki kazandi.
3.Cikacak olan 4 takim arasinda oynanacak play-ofla belli olacak. Adanaspor-Rizespor ($uan oynaniyor,canli TRT1)
KOnyaspor-Kasimpa$a(yarin 17.30mez..)
Rövan$li oynanacak olan kar$ilamalarin galibi final oynayarak süperlige cikacak 3.takimi belirleyecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
$uan liglerde tek ilce takimi olan Manisa-Akhisar belediyespor,ayni zamanda ege bölgesini temsil eden tek takim..Ho$geldin Akhisar.. Gakko$larda süperligde...Ho$geldin Elazigspor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
manisa düstü ilce takimi cikti. tesadüfün böylesi olurmuymus? oluyor iste.. acaba manisa ile birlesirler mi? daha güclü bir kadro olusturmak icin? daha önce kayseri ile erciyes bir birlesme saglamisti biliyorsun.. kutlarim iki takimi da dilerim kalici olurlar.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsg berdush.. Sanmam birle$sinler. Ne kayserisi,ne antebi ba$aramdi.. 3.cikan kim olur sence..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gönlüm adana dan yana. bir hatayli olarak bölgemin takimi iksin isterim ama rize ve kasimpasa final oynar diyorum ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rize $u an adanada oynuyor ben bakiyorum.ilk yari0-0 salida rövan$. 3. bitiren Rizenin hakki aslinda..Bende kasimpa$ayi $ansli görüyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seyretmiyordum. trt veriyor galiba? rizenin kadrosu iyi. ama iyi olan kazansin yahu. önemli olan asansör takim olmasinlar da.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
basarili olmalarini diliyorum..
gönül isterki anadolu takimlari daha kalici olsunlar ama ne yazikki ekonomik zorluklar buna izin vermiyor..
tekrar her üc takimada basarilar diliyorum.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen in$allah.. hepside köklü takim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende anadolunun daha cok katilimini istiyorum.. Kalici olurlar in$allah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adanaspor 2-rize 0 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bank asya da ilk playof maci bitti.Adanaspor 3-Rizespor-1 Rövan$ haftaya rizede. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süperlige cikan 3. takimi belirleyecek macta. Konyaspor 0-Kasimpa$a-2 Rövan$ carsamba günü istanbulda. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kanka kasimpasa cikmasin süperlige zaten 4 istanbul takimi var adana veya konyaspor ciksin süper lige ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olurmu ya.. Kasimpa$ali irceb ba$bakanimizken.. Baksana dün konyayi deplasmanda yendiler.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beni alakadar etmez basbakanin semti veye degil  adanaaa veyaa konyaasporrrrrrrr okda ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Konyanin final $ansi yok denecek kadar az. Adana-kasimpa$a oynar finali... Bende anadolu takimi diyorum ama,mantigim kasimpa$adan yana.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam alkan.. Süper ligden dü$en takimlar.Ankaragücü,manisa,samsunspor.. Cikan takimlar..Akhisar,Elazigspor.. 3. takim daha belldi degil,ya adana yada,kasimpa$a olabilir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haftaya belli olur.. Adana olsun..Özledik süperligde.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yari final maclari tamalandi.. Rize 0-Adana-1 Kasimpa§a 4-Konya -0
Final kasimpasa ve adana arasinda.. Kazanan süper lige cikan 3.takim olacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!