41 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 05.06.07, 16:48 Nr.: 1 Antworten

TÜRKIYE-brazilya maci
slm millet,

biliyorsunuz bugün milli takim dortmunda oynuyor- ben birazdan cikiyorum, satdyuma maca bakmaya gidecem. sans bizim tarafdan olsun.

benim sorum:
türk milli takim sarkilarini nerden cabucak indirebilirim yola cikmadan?( simdi dusa giriyorum, geldigimde insallah bi kac sayfa toplanir bu topicde, hadi bakayim gösterin kendinizi tb milleti) :D
0

Beitrag gepostet am 05.06.07, 16:59 @muka Nr.: 2 Antworten

TÜRKIYE-brazilya maci
Evet bugün daha yeni doydum, Freundschaftsspiel :cl: hadi bol sanslar

vallahi benim hic fikrim yok :crazy2:
-----
Küçükken çikolata için ağlıyordum şimdi ise seniniçin:love1:
0

Beitrag gepostet am 05.06.07, 17:40 @prenses81 Nr.: 3 Antworten

TÜRKIYE-brazilya maci
tüh ya damek fikri olan yok, demekki googlen yapacaz desene :D trotzdem danke für deine antwort.
würd mich mal interessieren ob vom tb andere leute hinfahren, bu arada tanismis olurduk. :)
0

Beitrag gepostet am 05.06.07, 17:42 @sellimi Nr.: 4 Antworten

TÜRKIYE-brazilya maci
insallah kardes, elimden geldigi kadar bagiricam :D
2002 den daha acik hesap var:zwinker:
0

Beitrag gepostet am 05.06.07, 19:42 @xtungax Nr.: 5 Antworten

TÜRKIYE-brazilya maci
tunga kardes bende üc saat evvel ögrendim, yoksa diyecektim burdakilerine gelin maca bakip tanisiriz diye, ama gec haber aldik :)
sen fazla uzakta degilsin hatirladigima göre, atla arabaya gel, biletler bolca varmis-davetlim ol :D
0

Beitrag gepostet am 05.06.07, 19:49 @xtungax Nr.: 6 Antworten

TÜRKIYE-brazilya maci
seninle herzaman tungacigim, birgün ayarlayip otururuz karsi karsiya. bende seni tanimak, görmek isterim.
tabiki misafir varsa daha önemli, keske gelebilseydin. insallah bi dahaki maca, bizim türkler bu dortmunda iyi alisti, ugruyorlar sagolsunlar, bi galatasaray bi milli takim :D
0

Beitrag gepostet am 05.06.07, 19:54 @xtungax Nr.: 7 Antworten

TÜRKIYE-brazilya maci
insallah tunga kardes
beni almaya geliyorlar simdi usta, sizlerin sohbeti bol olsun, bu aradada daumen drücken für das spiel, hadi görüsmek üzere :)
0

Beitrag gepostet am 06.06.07, 01:35 @ferdi25 Nr.: 8 Antworten

TÜRKIYE-brazilya maci
ben zaten macdaydim ferdi, araba icin türk milli takiminin sarkilarini ariyordum indirebilmek icin ama onuda beceremedik :)
0

Beitrag gepostet am 06.06.07, 01:38 @xtungax Nr.: 9 Antworten

TÜRKIYE-brazilya maci
:turk: en büyük TÜRKIYE :turk:
sagolasin kardes, bagirdik bagirdik, ama tam olmadi. brezilyaya karsi iyi bir skor, gerci gol görmedikya neyse...
0

Beitrag gepostet am 06.06.07, 02:01 @ferdi25 Nr.: 10 Antworten

TÜRKIYE-brazilya maci
bende sonradan duydum wdr gösteriyormus diye, türk kanalinda show gösterdi galiba. bakabildinmi bari maca? :D
0

Beitrag gepostet am 06.06.07, 02:10 @ferdi25 Nr.: 11 Antworten

TÜRKIYE-brazilya maci
gercekmi??? öyle diyorlardi
zaten acayip organisation yapmislar ya, bilet fiyatlari baya bi tuzluydu. radioda 39 diyorlardi oraya vardik 82 euro oldu bilet basi. fand ich schon irgendwo eine abzocke für ein freundschaftsspiel:angry:

zaten 26.000 kisi vardi sadece
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

TÜRKIYE-brazilya maci