|
|
|
Süperligde Play-of lar ba$ladi.. |
helalllllllllllllll D  sana da bu yaki$irdi. Biz bu yüzden problemsiz,takintisiziz.. Olanlar dü$ünsün. Rakabet...taraftarlar sonuca saygiliysa güzeldir. Ben evvelsi gün Besiktasin daha iyi oynadigini yazdim,kabul ettim. Ama yenen gs olur ,bir dahaki sefer,onlar kazanirlar,gs.tek kale oynar. futbol budur. saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerden buluyorsun böyle hin likleri..  sevinmeye az kaldi.. 4 yillik $ampiyonluk sözü verip,3 dakika kutlamadik. $ampiyon olunca katildik. Gecen sene avrupaya gidemedik.Gidenleri destekledik.TS le sevindik,fenerle üzüldük. Dünyamiz futbol ama,iyi olani görürüz.At gözlügümüz hic olmadi. "Bunlari sadece,olaylara sadece fanatik bakanlara yaziyorum." ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bende öyle dü$ünüyorum. Feneri yenersek,100%de doksan diyorum. Gel pazar gel.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.hsg.. Bence ikinci olanda ön elemelere katilacak. yanli$im varsa düzelt.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verilmemi$ kararlari onaylayacak degilim. Bu dediklerin varsayim. Uefa veya tff,ummadiklarimiz kararlar alabilir. yani uygulamalar önümüzdeki sezona kayabilir,veya puan silme olursa.....liste allak bullak olabilir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
play-off maclarina Bu ak$am trabzon-Besiktas maciyla devam edildi.. Maci 1-0 TS kazandi. Yarin GS-FB maci var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Az evvel biten harika bir macta Galatasaray-1-Fenerbahce-2 Yine iyi oynayan kazanmadi.Spor kazandi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne yapacaksin arkada$im.. Balli bunlar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daha 4 macimiz var.. Iyiysek aliriz in$allah. I$ son maca kalirsa güzel bir final olur. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu ak$am 3.kar$ila$ma oynandi. Trabzon 2-Galatasaray-4 Goller,selcuk,nejati(2),eboue gs.den.Colman 2 Ts.dan.
Yarinda Fenerbahce-Besiktas derbisi var. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu ak$am oynanan Fenerbahce-Be$ikta$in galibi 2-1 le fener oldu.. Play ofta 3 te 3 yaparak $ampiyonluk $ansini sürdürdü. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Play-offun 4.macinda Galatasaray -Trabzon yeni$emedi..0-0 Yarin Be$ikta$-fener derbisiyle maclara devam edilecek. Fenerin 4 te 4 yapmasi halinde $ampiyonlugun favorisi durumuna gececektir. Iyi futbol ve fairness beklentisi icinde,her iki takimada ba$arilar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5.haftanin maclari oynandi. GS 2-BJK-2 TS 1-Fener-3 $ampiyonluk yari$i tüm heyecani ile sürüyor. ayni 3.lük mücadeleside son maclarda belli olacak. Cuma Besiktas-trabzon 3.lük maci
cumartesi Fener-Galatasaray.Beraberlik veya galibiyet halinde galatasaray,kazanmasi halinde fenerbahce $ampiyon olacak.. Iyi oynayanin kazanmasini dilerim,ve türk futboluna heyecan veren bu kar$ila$malar icin her 4 takimida kutlarim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kadiköyden kazanan cikmaz.. Türk Futbolu kazansin.. Korner atmadan mac kazanmak her zaman nasip olmaz...Futbolun adaleti varsa... IN$ALLAH. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne haciyim,,nede hoca.. Galatasaray beraberlige oynayan takim degil. Benden tahmin istedin verdim.. Bununla yetin gari.. Hakkeden kazansin...Uyarmi..?? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gecmi$e dönerek yazi yazanlari sevmem.. Kizmi$ degilim..istatiklerede bagli degilim.. Haftaya iyi olan kazansin..Ilk tebrik eden ben olacagim. Saygilarla Sevko karde$.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve play-offlar bitti. Dün oynanan BJK-TS maci 1-1 bitince trabzon direk avrupa ligine gitmeye hakkazandi. Bursaninda avrupa ligi play offunu lider bitirmesiyle Besiktasta direk katilacak. Kupa finalisti BUrsaspor ön eleme ile katilacak. Ve ligin $ampiyonu,Fenere saracoglunda yenilmeyen Galatasaray oldu.Mac 0-0 bitti. Her 2 takiminda sampiyonlugu hakkettigi bu sezonda takimni kirmizi kartla 10 ki$i birakan dia nin hatasi affedilmezdi. 10 ki$i kalan fener gol cikaramayinca..Fatihin talebeleri 40 maclik bir sezonu $ampiyonlukla bitirdiTebrikler CIM BOMA--Tebrikler Fenere ve tarftarlarina,o kadar badireden yüzü ak ciktilar.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!