|
|
|
Süperligde Play-of lar ba$ladi.. |
Selam. Dün yogun yagmur nedeniyle ertelenen Be$ikta$-GS maci pazartesine alindi. Mac programlarinin ilk devresi $öyle Fener -Trabzon.Macta ikinci yari ba$ladi fener 1-0 önde Besiktas.GS yarin. Trabzon.BJK 21.04 te GS-Fener 22.04.te
Güzel ve ceki$meli,bol gollü kar$ila$malar temenni ederim.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fener durumu 2-0 yapti gol mousa sow ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarin besiktasi yenmesi lazim. Yoksa puan farki azalir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm. Balik avi yasagi ba$ladi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yarinki mac önemli. Iyi oynayan alsin derim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fenere yenilmezse puan arasi kapanmaz. Besiktas ve trabzonun yetisecegini sanmiyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Be$ikta$-galatasaray maci ba$ladi.!9..00(MEZ) Dakika 25 ....BJK-0-GS-1 Gol, felipo melo ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
In$allah hakkeden kazansin diyorum. Iyi bir mac,bol gol olsun ezeli karde$lerimle.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben burdan bakiyorum arkadaslar..bakmak istiyen arkadaslara. //www.sportlemon.tv/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
9 olan puan farkinin,niye 5 indirildigini anlami$ degilim.Puan yarilamasini dogru bulmuyorum. Trabzon takimi,Bu sene 20 puan geriye dü$tü. Feneri yakalamasi bile mucize.Avrupa liginde mücadelesi bile ön elemeye kalacak sanirim. Umarim toparlanirlar ve yine iyi rakip olurlar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler arkada$im. Ben canli bakacak kadar sinirlerime hakim olamiyorum.. ama linkini not ettim. Linki bir dahaki sefere özelden ver.Acikcasi yasak.. saygilar.iyi seyirler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sizlerede iyi seyretmeler Memo. tamam sorryy . bilmiyorum, dikkatli olurum birdakine.  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben in$allah böyle biter diyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm kankama.. Yine agzindan bal damliyor. Melo kart görmesinde.. Isterse mac böyle bitsin.. FB.li Emre nin Irkciligini dinledinmi..??? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bekleyelim görelim derim.. yillrdir derbi seyrederim.Sonucu hep degi$ik cikiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ört bas edemez lig tv.de kabul etmi$.."dedim dedi".. Sonra yan cizdi..Ingilterede oynarken de ayni hatayi yapmI$ti. Irkcilik degildir belki yaptigi..Ama tahrik edici..4-8 mac arasi ceza almasi gerekiyor. O kadar iyi futbolcu..Karakteride olsaydi ke$ke. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
edebini bozmadan yaz arkada$im.Lütfen.. Ya yanit yazmam..yada sen yazma. Temennilerle gercegi kari$tirma lütfen. saygiyla ba$ladik saygimiza sahip cikalim.Tahrike gelmeyelim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen..genc aydin....................... BJK 0-GS-2.son 5 dakika ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kanka ya..Besiktas taraftari sahaya iniyor mac.yarida kalacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin ki$kirtici..topic bölücü tavrinla kim oldugunu tanimladim sanirim. Bana veya ba$kasina yazdigim yorumlarim yazma lütfen. Sadece arkada$ca rica. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!