|
|
|
Yildizlari bari$mayan takimlar.Trabzonspor-Fenerbahce |
Macini kim alir. Gecen hafta Galatasaraya bir celme takan Trabzonspor,Fener yönetiminden aldigi suclamalara ,sahada nasil cevap verecek.. Bu mac 90. dakikayi görürmü..? Umarim beklediklerim olmaz.Ve fairplay dahilinde güzel ve bol gollü bir karila$ma olur. Tahminim: Trabzonspor 2-Fenerbahce-3 Siz, ne dersiniz..KIm alir maci..? Mac pazar ak$ami saat 18.00(mez)Trabzonda. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.. In$allah yarida kalmaz. Ama yangina cok körükle gidildi.Yöneten her iki takimdanda.. Taraftar sucsuz,futbolcu sucsuz.. $imdi bir suclu aranacak..ya hakem,ya TS seyircisi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm. cok güzel yormlami$sin.. Bende öyle tahmin ediyorum.Trabzonun puan kaygisi yok...Fener arayi kapatmak istiyor GS.le. Ama Ba$kanlarin ve bazi yöneticelerin gereksiz demecleri maci gerecek sanirirm. Yinede sag duyu hakim gelir diyorum.Diliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm. Olabilirmi acaba.. Trabzon prezti$ mücadelesi verecek.Vede ligi 3.tamamlamak niyetinde Fener formda ama,deplasmanda cok zorlaniyorlar. Güzel bir mac temenni ediyorum. Kazanan taraftar olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm. In$allah öylede kalir bu sene.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slmlar hepinize iyi oynayan kazansin... senol hocanin fb hobbysi var trabzon yenilmeye mahkum..... ben bir trabzon taraftari olarak söylüyorum....tahminim 2.1 belki ts alabilir yada 3.o fener alir.......  den saygilar ----- Ya oldugun gibi.. yada göründügün gibi ol...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maci tatil etmeye gücü yetmedi. Fenerin golü ofsaytti.kar$ilikli 2 penalti verilmedi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirmizi kart ve penalti. Saha ic camasir atölyesine döndü. Yanar dönerler,bicak cakmak atildi. Bunu yapan tarafrtarin takimina ne kadar zarar verdigini bilmiyor olmali. Seneye en az 3 mac seyircisiz oynayacaklar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
playof a sarkarmi bilmiyorum.. Lig maclari olabilir.Hem bayanlar girmesi güzelde ,acaba ayni tezahürati yapip,takimi destekleyebiliyorlarmi. Belki tarafsiz saha cezasi verilebilir. Hakem raporuna bagli. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!