|
|
|
Fenerbahce - Galatasaray..Skoru bilin , Kazanin. |
kralice olmana 3 dakika kaldi.. Dua edelim böyle bitsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ve dünyanin 3.büyük derbisi sona erdi. Fenerbahce-2- Galatasaray-2 Bu yari$maya katilan tüm arkada$lara cok te$ekkür ederim. Bu derbininde kralicesi belli oldu. sevgisevgi arkada$imiza devrettigim 2-2 lik tahminle Bu ayin kralicesi oldu. Tacini hemen kendisine verecegim. Yine bir bayan kazandi,gecen sefer kazanan saray-cicegi arkada$imizdan sonra,sevgi sevgi hanimda verdigi skorla bu gelenek gelen ödülü hakkettti. TEBRIKLER sevgisevgi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
son saniyede direkte patladi $ut.. Tsk.ederim.senelerden beri ilk defa Saracoglunda ezik oynamadik.Beraberligi hakkettik,hatta galibiyet bile hakkimizdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cok özür dilerim. Kendi kendime birisi 1-1 verdi diye hatirliyorum.Elbetteki 2 hediye verecektim hem seve seve hemde bin özürle.Cok üzgünüm ahu hanim.Tekrar kontrol etmeliydim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle ya.. Son saniyede direkten dönmeyip iceri girse kral sen olacaktin.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Özür beklemediginizi biliyorum. Ama büyük bir hata yaptim.Not ettiklerime güvenip tekrar kontrol etmedim. Katiliminiz icin ve seviyeli yorumlariniza tsk.ler. Bir FB.li olarak gösterdiginiz olgunlugu takdir ediyorum.saygilarim size. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
  galiba bunun adina" balli "derler bizim köyde. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu $arkida yeni kralicemiz sevgi sevgiye gitsin..umarim ho$una gider. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rica kralicem.. Begenmi$sindir in$allah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm hemsoma ho$geldin.. 1 golle kacirdin kraliceligi..Istersen sana bir teselli armagani vereyim. Tbr edilecek ben degilim.Ben hakkimi devretmi$tim.gecen seferde oldugu gibi.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.adi gibi aslan karde$. Balli takim ya.Ama bu haliyle bile 2-0 öne gectiler ya.helal. cok güzel 2 gol attilar.Yenebilecegimiz bir macti. Direge takildik bu sefer.saglik olsun.Play offa avantaJli girmek önemli. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyle oldu. Ama mac 90 dakika oynanir.90 dakika sonunda hala sahada biz vardik.3-2 biz daha yakindik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tsk.ler.ya.. Berlinde bile hiz kesmedik..0-6 Ama dortmunda kan kaybetmiyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 puan kalan maclarda telafi edilir,ama baksana dortmund 20 mactir yenilmiyor. Dortmund o maci alirsa $ampiyon belli olur. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle.Ama Dortmundun averajli oldugunu ve,Bayernin oraya gidecegini varsayarsak,Bayernin i$i zor. Yorumlarina cok tesekkür eder,iyi pazarlar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm memo Galatasarayimiza helal olsun güzel mac cikarti ilk yarinin 20 dakikasinda zorlu anlar yasamis olsakda ondan sonra Galatasarayimiz oyunun hakimiyetini eline aldi am ane yapalim Bal canagina düsmüs bu fener ama su son uzatmalardaki gol üst direge degilde fileyle bulussaydi fener bu gece cökecekti diyorum ya yatsin kalksinlar direge dua etsinler .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle oldu.. En iyi günümüzde bile yenemiyoruz. ama puan frkini koruduk ve $apka cikaracak bir performans sergiledik. Sonunda en fenerliyim diyenlerede mazaret birakmadik.. Helal,,son dokuz mac=27 puan,(3 kalan mac/6 play of maci)Bu futbolla farki dahada acariz diyorum..saygilarim renkda$ima.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derbinin Genis Özeti bu fener ne baliydi bu son dakikada baros topu direge nisanlamasaydi seytanin bacagani kirmistik ama yine olmadi  eger playoff sacmaligi olmasaydi kadiköyde sampiyonluk turu atiyor olacaktik  ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacaðýna ASLAN gibi Düþmaným olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet ya kanka.. $imdi sokaklara dökülmü$tük. Stuttgart kutlama görürdü.... Hatirliyormusun 2008 i...Hirvatlari yendikten sonra ana caddeler kapanmi$ti tamamen. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tbrk.ler memo.....hak ettin ! ----- 31 cesit hobisi olan adam elbette ki heryere burnunu sokar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!