|
|
|
Bosnia Herzegovina 3 : 2 Turkey |
kusura bakmayin ama amma karamsarsiniz yahoo. Kim size söylediki bosna hersek maci mahalle maci kolayliginda olacagini. Bir mac kaybettik diye hemen yerin dibine sigdiriyorsunuz takimi. Bir sürü hata yapmamiza ragmen iyi oynadik. Fatih terimin bu takima güvenmesini ben takdir ediyorum. Rüstünün kaleye gecmesini onun morali acisindan dogru buluyorum. Fenerbahce külübünden görmedigi destegi Fatih Terimden aldi. Bu hatalarini giderecegine inaniyorum ben. Rüstü yerine Serdari kaleye koymus olsaydi. Oda belkide tecrübesizliginin kurbani olup böyle golleri yiyebilirdi. Ozaman herkes ona yüklenip, onu yerden yere vuracaklardi. Volkana zaten Rüstünün yoklugunda hep yüklendiler. Onu mahvetmeye calistilar. Külübündende destek görmedi. Bu mactada hata yapmis olsaydi. Ozaman onun milli kariyerinide, kulüp kariyerinide bitirirlerdi artik. Bu riskli dönemeci ve beklenilen baskiyi en iyi kaldirabilecek secenek bana görede Rüstüydü. Elbette uzun zaman oynamadiktan sonra onu kaleye koymak büyük bir riskti, belki cok erkendi, ama secenegi Fatih terim yapti, sorumlulugunuda almasini bilir. Bundan süphem yok. Hakan Süküre fazla söz söylemeyi artik gereksiz buluyorum. Adam golünü atsada atmasada idam tahtinda. Hic gol atmaz, idam karari alinir, 1 gol atar, neden 2 gol atmiyor derler, 4 gol atar, yinede verimsiz derler. Bosverin desinler. Bana göre gidilen yol degil, sonuc önemlidir. Ben bu takimin euro 2008e katilacaklarina inaniyorum. Insallah hatalarini tekrarlamazlar, ileriki maclarda telafisini yaparlar ----- Bütün vaktinizi çalışmaya adamak tembelliktir. |
|
|
|
|
|
|
|