24 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 27.02.12, 13:25 Nr.: 1 Antworten

Hayranim böylesi adalete
Ve Başkan Yıldırım Demirören..
27.02.2012 13:05:30
Türk futbolunun 41. başkanı bugünkü seçimde belirlendi.
Yıldırım Demirören, 221 oyla yeni Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı
oldu.

Ve Başkan Yıldırım Demirören..

SIKE iddanemelerinde ismi gecen defalarca SIKE kaosunun icinde defalarca ismi anilan bir zaat nasil olurda Türk futbolunun Federasyon baskanligina secilir

0

Beitrag gepostet am 27.02.12, 14:15 @karizmatik_42 Nr.: 2 Antworten

Hayranim böylesi adalete
abisi konu demirören SIKEDE adi gecen ve adi anilan nasil olurda baskanliga secilir? sagina soluna saldirmadan yanitla sen ne düsünüyorsun onu yaz gerisini birak
0

Beitrag gepostet am 27.02.12, 14:28 @karizmatik_42 Nr.: 3 Antworten

Hayranim böylesi adalete
herseyden önce bende tabiki saygi duyuyorum bu karara ama yinede soruyorum adi gecen mahkeme dosyalarinda bile ismi gecen nasil böyle bir destek aliverdi birden?
insallah hayirli olur haklisin insallah diyelim kenara gecelim
0

Beitrag gepostet am 27.02.12, 15:38 @firat24 Nr.: 4 Antworten

Hayranim böylesi adalete
dakika 1 saniye 03 iyi bakmani tavsiye ederim eger futboldan anliyorsaniz ofsayt nasil olurmus iyi izleyin yan hakemede orta hakemede helal olsun evet iki futbolcumuz önde ama topa gitmiyorlar felipe mello arkadan gelerek golünü atiyor yani birseyi analize ederken iyi bakmak lazim degilmi firat abisi? 3 cü gol dakika 2 saniye 36 burda nerde foul var? gercekten hayret nasil bir analiz bravo gercekten bravo be abisi sanada hayirli günler

0

Beitrag gepostet am 27.02.12, 15:50 @firat24 Nr.: 5 Antworten

Hayranim böylesi adalete
sen simdi felipe mellonun golüne ofsaytmi diyorsun firat?
0

Beitrag gepostet am 27.02.12, 15:57 @firat24 Nr.: 6 Antworten

Hayranim böylesi adalete
ich sage nur pasiv aktiv abseitz soll gelernt sein bevor ich über das thema  weiter unterhalte.
herseye düdük calinsin istiyorsaniz o zaman futbolu birakacak basket oynayacaklar.

iiiiiyi günler

0

Beitrag gepostet am 27.02.12, 16:04 @beyza Nr.: 7 Antworten

Hayranim böylesi adalete
yüzündeki meymenti dinini imanini bilmem sayin demirörenin tek bildigim SIKE davasinda ismi gecen savci dosyasinda ismi bulunan bir kisi TFF baskanligina seciliyor ben bunu merak ediyorum ama bir gercek varki BJK camiasi bu adamdan kurtuldu
0

Beitrag gepostet am 27.02.12, 16:37 @__baycan__ Nr.: 8 Antworten

Hayranim böylesi adalete
konu demirören basbakan yada digerleri degil konuyu saptirmiyalim kaydirmiyalim diger taraflara gerek yok yani iyi günler baycan kardes
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Hayranim böylesi adalete