|
|
|
Galatasaray-be$ikta$...skoru bilin, kazanin. |
aynen.. Bak aslinda ben gs nin futbolunu güzel bulmuyorum hala.. Iyiki nejati geldi..aslanim benim.. Be$ikta$in aslari daha cok...Cok zor bir mac olacak cok zor... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen öyle.. Iyi oynayan kazansin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanada aslan arkada$im..bende kacacagim.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gerceklesir. bir tacim var zaten senin tarafindan verilen. ikinci taci da alacagim.. ama yine de iyi bir mac olmasini dilerim.. ----- "SAKIN 1 söz söyleme. 100 üme bakma SAKIN" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gercekle$mesin ya.. bjk nin puana ihtiyaciniz yok.. Ak$ama iyi bir mac olmasini bende temenni ederim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Galatasaray 1-3 Besiktas yerse  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yermi yedirirmi bilemeyiz.. Derbi bu..hep 3 sonuca aciktir.Not ettim,ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ba$arilar..1-2 cok yazan olmu$.. Bakalim nasil bir sonuc cikacak..crasher arkada$im. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
skor vermek isteyen arkada$larim.. Son 5 dakika.. 17.55 mez. son skor verme saati,yorum elbette yazilabilinir,macin golleri ve pozisyonlar payla$ilabilinir. Katilan arkada$larima bol $ans ve iyi oynayan kazansin diyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam festina- 3-0 gs yener diyorsun.. Basarilar.In$allah diyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
insallah dolmam.. oyun gecerli..17.54te vermi$sin. Ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar$ila$malarda son dakikalar oynaniyor.durum 2-2 Mac böyle bitmesi halinde azizze arkada$imiz taci kazanacak ve bu yari$manin kralicesi olacaktir. GS.Bir gol atarsa say cicegi arkada$imiz kralice olacak.BJK bir gol atarsa.maho arkada$imiz kral tacini hakkedecektir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gooooooooooooooollllllllllllllllllllllllll3-2 elmander.............. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mac bitti skor: GS 3-BJK-2 Tam skor bilen var.Saray cicegi arkada$imiz tam skor vererek bu ayin kralicesi oldu,gecen senede kazanmi$ti. volkan,ben,isyankar,berdush sevil,yabangülü,tatlibela arkada$lardan sonra yine saray cicegi kazandi. Kendisini tbr.eder ve Tacini GB sine birakacagim. Katilan arkada$larimin hepsine coook tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kilpayi kacirdim 3-1 sayisal aslanlarimiza vermistim ama gönlümüz hos olsun 3-2 de harika oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
üzüldüm dogrusu azizze tutturamadi 2-2 demisti ama olmadi elmander azizzenin bu istegini yerine getirmedi hi hi hi hi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet ya..Necatinin yerine baro$u alsaydi fatih hoca,mutlaka atardi o. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cok üzülmü$e benziyorsun timur ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olsun benim sayisalim egal 3-1 alsaydi cimbom tabiki kebab olacakti ama yinede yatirdigimin 2 katini aldim hi hi hi 3-2 temiz bir skor oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok yaaaaaaaaaaaaaa ben azizze hanimefendi icin üzüldüm skoru tutmadigindan dolayi  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!