|
|
|
Galatasaray-be$ikta$...skoru bilin, kazanin. |
Merak ettim sürprizi $imdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm..ho$geldin cicek. Gec kalmadin. Sen kazan, sana özel hediyen hazir, Tahmin alayim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak ben 3-2 demi$tim.sende de. Kazanirsak payla$iriz..Ben hakkimi sana veririm..Bir kronen daha olur.. Sahi öteki kazandigin silindi degilmi..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ok..not aldim.. Benim stickerler de gitti desene.. Neyse..saglik olsun..iyisindir umarim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam ahu hanim, verili$ sirasina göre yazdim. Ayni skoru sonradan verenler kazanma halinde ilk yazan alacak hediyeyi. Onun icin verilmemi$ skor yazanlarin $ansi var hala. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah.kazanirsin. Bakmadim duruyormu diye... Iyi olmana sevindim..Bende cook iyiyim.önümüz bahar 2 ay sonra izinler ba$liyor. Iyi olmamam icin hicbir sebep yok. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olmasi cok zor skorlar var hala.. Iyi tahminler ilk yazanlar tarafindan kapildi hemen. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet ya.. Hepsi duruyor..Ama eski resminin yerine,bir erkek profili var.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istemeden erkek oldun.. Kaca maloldu kanka..sana kanka diyebilirmiyim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben de olmani istemem.. yazik olurdu güzel arkada$ima. Hep öyle kal sen.. Hem hayatindaki yenilikleri istemeyerek okudum.Mutluluklar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yok ya ahu hanimcim..1-0 olsun bizim olsun. Evet benimde dikkatimi cekti bir bayan bile silse erkek silüeti geliyor yerine.. Ama nedenini bilmem. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aslm.pussycat.. tsk.ler not ettim ba$arilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Buraya yazmam dogru olmaz.. Ba$ka zaman yazi$iriz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen..helal aslansin ismin gibi... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daha cok erken.. türkiyede playoff var.lig bittikten sonra ilk 4 takim kar$ilikli devam edecek.. her$ey degi$ebilir. Almanyada ise daha 11 mac var.cook erken kutlamak icin. Hem ben Bayernliyim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisin.. puan farki 7 e cikar,,,zor kapanir 11 macta,, ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm memo bence GS 1 : 2 BJK....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yapma ya..sendemi brütüs..?
1-2 not ettim.. Tsk.ettim..Ba$arilar.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mac bayanda..hallo ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorun degil renkda$im.. yarinki bjk galibiyeti önemli. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!