|
|
|
Fenerbahçemin yeni marşı kendi uploandım :)) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beni fenerbahçe ilgilendiriyo kardeş milli takım yapılanmaya gitti düzelisiye kadar milli takım hakkında konuşmam bile... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tşk ederim sizinde elinize sağlık...  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
F.B 'li değilim ama güzel bir marş hazırlanmış , güzel günlerde dinlemenizi isterim. Ayrıca şu şike olaylarında Fenerbahçenin önü kesilmek isteniyor buna bende inanmaya başladım. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tşkler ellerinize sağlık herkez yavaş yavaş gerçeği anlamaya başlıyo fenerbahçemizin önünü kesmeye çalışsalarda küllerimiziden doğmayı başarıcaz..Amaç belliydi zaten fenerbahçe bütçesiyle dünya devlerini zorlamaya başlamıştı onlarda ellerinden geleni yapmaya çalıştılar işte... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

azize özgürlük |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emniyette misafir edilen kisilerin resmi cekilir.Ali seninde var ayni resimden hep size nasip oluyor nedense |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu resimin ilk yayınlandığında Türkiyede ABD gibi davranış içine girmesi çok kötü bir davranış diye yorumlamıştım. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne mahsuru varki hem o resmi devlet yayinlamadi ki.polislerden birisi cep telefonu ile cekmis ve aziz yildirmin muhaliflerine ulastirilmis ic mesele yani. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dogur söyleyeni 999 köyden |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok dogurma DOGRU SÖYLENI demek istedim sakin ol hanim yenge |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emniyetteki zaafiyetten dolayı ortaya çıkan bir resim değil bu bu siyasi bir ayak oyunundan dolayı Gücü hızla artan bir Klüp ve Klüp başkanının küçük düşürülme , madara edilme çabaları. bu durumun arkasında Siyasi ayak oyunlar var ve bu davranışta A.B.D ^nin Saddam'a , Usame Bin Ladin'e Uyguladığı aşşağılık davranıştan farksız değil. tabiki resim heryerde var senin bulup eklemende bi sorun var demedim , Resimin ortaya çıkış durumunu ve metodu desteklemiyorum onu izah etmiş oldum. ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güc dedigin acaba.. Gaziantep-Fenvbahce macinda devletin valisine sen neden seviniyorsun otur lan yerine demek mi. Güc 20 yasindaki bir genci mahcup etmek icin LAN ARDA demek mi. Güc dedigin hakem odalarin tekme ile girmekmi bunlarmi güc bunun örnekleri cok ama kisa yaziyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklisinda aziz cok yanlis tusa basti sonuna MESGULE düstü Digitürkün yayin kaplosunu kestirmesi gibi.Stadyumda olaylar sonucu görüntüleri devletin emniyetien vermemesi gibi. Erman toroglunu isinden ettirmesi birde GURURLA evet lan ben yaptirdim demesi.Bumudur güc bumudur fenerbahce baskani olmak. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanlisin yaninda durmayin inanin hicte melek degildi aziz yildirim.Devlet iyi sabir etti aziz yildirima.Hatta spor yasasini bile cikarttiran kendisidir.Nasil olsa bana bir sey olmaz diye. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ve son nokta 
iste yildirmin babasi bir kadini silahla öldürdü Aiz sayesinde 1 gün bile cazasini cekmedi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sanmi ben dinledim o klibi tabi bosa yoruluyom bakamazsinizki yalanda olsa Övecegeiz yag yakacagiz cok beklersin Buda kapak olsun size: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben basa cakirdim bunlarla ya her taraflari cürük nasil olsa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bunlar fenevli degilki azizeci. takimi yerle bir etti sike,kara para,mafya tenkit edeceklerine padisamim cok yasa diyorlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çok ilginç bi bilgi oldu. buda marş yeni diye ortaya atanların ayıbı olmalı  ----- Sükût gibi Münzevî, Çığlık gibi Hür... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!