|
|
|
Fenerbahçem 8Taş maçı:)))) inleyen Nağmeler - Geliyoruz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
senin son maçlardan haberin yok sanırım bu izlediğin son maçtı kaç maç oynanmış kaçını kazanmışsınız hatırlatırım... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haklısın biz at tüccarlığı yapmıyoruz siz gibi maç kazanmak için at verip peş keş çekmedik futbolculara !!!siz bize maçları sattıysanız o sizin ayıbınız ozaman büyük takımız diye konuşmayın ozman ne farkınız kalır anadolu takımıyla aranızda.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oha sizmi temizsiniz  ankaragücü maçını izle sen bi önce ondan sonra temiziz biz dersin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bejeke Üçün birini Alır anca  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uefa kendi pisliğini temizlemek için federasyonu kullandı siz işinize geleni söyleyip durun anca bize gelince varsayım dersiniz sütten çıkmış ak kaşık sanıyosuz kendinizi bu ülkede primi şikeyi başlatan ilk takım gazsaraydır. buyur buda sana kanıt olsun.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatırlatırız silinse ne yazar perşembe görüşürz ozaman bakalım ak göt kara göt belli olcak kırmızı başlı hareket memurunu sokucaz bitaraflarına bejekenin merak etmeyin sizide yenicez biz gerçi sıkıldık artık sizi yenmekten ama siz doymuyosunuz biz ne yapalım   |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
primden bahsediyoz aga futbolculara verilen primden kapiş.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siz zaten böyle avutur durursunuz kendinizi başkasının şampiyonluğuna sevinirsiniz feneri kim yense sevinir durursunuz kendi başarınız olmadığı için başkalarının başarılarıyla avunursunuz biz öyle yapmıyoruz içerde dışarda çakıyoz geçiyoz herzaman al bak buda hasta bi gazsaraylı neler söylüyo türkiyede tek büyük var oda biziz... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya sen habire varsayımdan bahsedip duruyosun sana telefon kayıtlarını izlettirdim daha neyin varsayımından bahsediyon türkiyede şikeyi başlatan gazsaraydır en küçüğünden en büyüğüne kadar her takım yapmıştır bunu sadece futbolda değil okadar iddaaa oynanıyo ülkede adamlar bakıyolar para nerden kazanırım diye ben şike prim teşvik primi yapmadım diyen takım yalanın daniskasını söyler eski hakemler nelerden bahsediyo hiç izlemiyomusun spor programlarını bu sene kanun çıktı fener günah keçisi ilan edildi hemen onunda altında siyaset var zaten erdoğanın oyunları bunlar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kendin söylüyosun ortada ıspatlanmış bişey yokken kimseye suçlu diyemezsin diye buda uefanın fenere oynadığı bi oyun federasyonun erdoğanla kuramı sıfır telerons denilen biyerde hala davası devam eden iki takım avrupada nasıl olcak bu işler işte bizim vatandaşımız böyle böreği görünce oooooooo yaraaağı görünce bööö der hep.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yooo beşiktaşın ikinci başkanı teknik dörektörü sivasın başkanıda içerde haber oku biraz öğren bişeyler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben oynanmış bi maçın görüntüleri yayınladım burda ve ardından geliyoruz videosunu bejekelilerde yayınlasınlar kazandıkları son maçı gazsaraylılarda ama bizim hersene kesin en az yayınlayabilceğimiz 3 yada 4 kesin maçımız var perşembe günü skor ne olursa olsun farketmez benim takımım malup olsada 1.5 yıl hakları var derim mazeretleri var derim peki diğerleri ne dicekler ne diyebilcekler okadar paralar harcıyolar durumları ortada... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gazsaray emin ol geçen sene küme düşme potasında değilde şampiyonluk potasında olsaydı şikenin kralını yapardı ama öle bi durumunuz yoktu sizin kanun bu sene çıktı başkanınız değişti hayırlı işler... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana erdoğanı koruma ben politika yapmıyorum kendisinden nefret ediyorum artı bu işlerde parmağa yoksa bişi bilmiyoz bizde ihaleleri almak için yapılmış dümen bunlar.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ateş olmayan yerden duman çıkmaz düşürebiliyolarsa düşürsünlerde görelim paranın yüzü tatlıdır digitürk kime satıcak okadar decoderi kim ligtv ye üye olucak fenerbahçe olmadan olmaz bu bir biz bekliyoruz yargının vericeği kararda hiç bir fenerlinin umrunda değil zaten düşersek şayet biz değil türk futbolu kaybeder yayın gelirleriyle geçinen anadolu takımlarının vah haline biz 100 yılı aşkın geçmişi olan bi klübüz spor klübüyüz biz takımımızı değil 2 lig amatördede olsa yine destekleriz ellerinden geleni ardına koymasınlar çok sevdiğiniz erdoğanda bugün var yarın yok ama fenerbahçem hep burda olucak.. saygılar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
süpeeeeeeeeeeeeeer fenerbahcelik bir ayricaliktir kiskananlar catlasin diyecem ama zaten öylede catliyorlar  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!