|
|
|
Galatasaray 1 - 2 Fenerbahce |
Kutlarim ----- Sensiz Yapamiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-----
BarisaRock sakin Ctrl+w yapmayin(sıkıyosa yapin) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 ----- Sensiz Yapamiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tskler  iste bugün sizide susturduk
sampiyon olduk. aber das wir noch gegen euch gewonnen haben, war die kirsche auf dem eisbecher  haha -----
D - N  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
----- Sensiz Yapamiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bence ikinizide ayni kefeye koymak gerekiyor cünkü ikinizde laftan anlamiyorsunuz, bi kac kendini bilmez bi seyler sölüyorlar diye bütün galatasayarlilara laf ediyor ve atiyorsunuz..
sampiyonlugunuzu tbrk ettik, yapilmasi gerekende buydu, eger lafim agir geliyorsa o arkadasa o zaman kendi laflarini tartarak konussun, hos tabi milletinin dilinde kemik yok ki .. her kendini bilmez konusuyor iste..
lafimin arkasindayim.. sizide susturduk demesi cok yanlis sevinmesini bilsin, blimiyorsa ögrensin.. ----- Sevgi sadakati cesaret itimadi ihanet intikami getirir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:wenn du ein gramm humor hättest würdest du nicht so ausflippen |
hat damit nichts zu tun, sen diline sahip cikamiyorsan kimsenin sucu degil bu..
daha fazla muhattap olmak istemiyorum cvp yazma zahmetinde bulunma.. ----- Sevgi sadakati cesaret itimadi ihanet intikami getirir |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Senden ne yapip yapmiyacagimi ögrenecek zorunda degilim. ich kann hier reden was ich will. ich hab hier niemanden attakiert und niemand hat sich hier so aufgeführt wie DU. Zick einfach nicht rum und akzeptier auch mal das wir gewonnen haben. das ist fußball, wegen sowas streitet man sich nicht. ich weiß nicht wie alt du bist aber verhalten tust du dich wie eine 14-jährige. und ob ich antworte oder nicht, geht dich garnichts an, ich schreibe wann ich will....
also saygilarimla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -----
D - N  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zick einfach nicht rum und akzeptier auch mal das wir gewonnen haben.
eyyy sie zickt nicht rum ok wer bist du schon und redest so ..
Ok ihr habt gewonnen tbrkler ..
Zaten oda öyle dedi Tbrkler ..
Du hast angefangen und sie hat dir antwort gegeben , denkst du du kannst alles
über unsere Mannschaft sagen und wir gucken einfach zu tzzz..
maci izledim! ve koyu fenerbahceliyim tammami, asil senin futboldan alakan yok,
Tooolll wir haben auch geguckt und was ist daran .. Sen fenerliysen bizde Senin fb ye olmadigin kadar gs ye fanatigiz...
Sundan emin ol onunda cok alakasi var Fußball nasil birsey biliyor bilmese burda olmazdi ve öyle kendini bilmezlerle yada her laf atana yazmazdi ama bi yere kadar..!!
Neyse ya burda Gs icin konusmaya deger ama öyle her laf atana konusmaya degmez hele hele o kisi princezze laf ediyosa hic degmez demekki...
Hadi güle güle bol sanslarr Fener iyide iste Taraftarlarin yarisi böyle takimini rezil ediyo.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Burdaaa varmi diyecennn buyurr sende söylee ..... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:haklisin yaaa zoruna gitti ya hanim efendinin o yüzden bize satasiyor |
Erstens niye zoruna gitsin mac bu kazanmakda var kaybetmekde..
Zweitens sana niye satas sin sen laf etmesen susup güzelcem sevinsen sana ne laf eden nede karisan olur ... öyle ona bunada zoruna giti hanim efendinin deme
Biraz terbiyeli ol .. Agzindan cikani bi düsün öyle yaz düsüncesiz düsüncesiz yazipda beni sinir etme .. Senin ne alip veremedigin var bu princezzle.. Fenerliysen bi taraftara düsen görevi yap yendiniz sevinirsinn tamam anladik ama öyle ona buna laf ederek bi yere ulasamasin ... Gecen sene biz UEFA sampiyonlugumuza sevinirken
Biz diyomuyduk satasiyolar agliyorlar söyle böyle diye ...Tutmasini bilmiyorsan takim tutma eger biliyosanda sagina soluna degil ögnüne bak .!!
Haa bu arada sen gelmis gs taraftarlarina laf ediyosun .. Sizin asiz bizim 2 olmamizi istiyo iste oyuncularda insaf var hic olmasa onlar iyi taraftarlarina bakinca...hadi bye bye byeee |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!