|
|
|
Arda Turan Atletico Madrid te |
Afiyet olsun.Bende kahve yaptim.Bir Almanya bir Tr,maci.. Pazar aksamki maca isiniyorum.Laligada süper kupa finali ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aselam arkadasim. Cook tsk.ler. Ben bunun özetini haberlerde izlemistim. Böyle detayli klip ekledigin icin helallllllllllllllllll. Cok güzel konusmus.. Herkes ,her cim bomlu bu yetistirdigi evladinla gurur duymali,basarilari icin dua etmeli.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet,öyleymis..2-3 hafta sürermis rahatsizligi. Kliplerini sonuna kadar izlemedim,nasilsa kacmiyorlar,yarin sakin kafayla dinlerim,bakalim daha neler demis. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maho.insallah.. Rakip olacaklar,ama ayni sehirde yasayacaklar.. $anssizlikmi denir,cok sakatlandi.Medyada sinem yenge ile ili$kilendirdi hemen. Kaptanligi tasiyacak ya$ta degildi belki,olabilir.Ama Hakiki bir GS.li. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
futboldan bu kadar anladigin belli oluyor santander degil real sociedad  bakiyorum sadece fener düsmanlari yaziyor senelerce her zaman en cok sike yapan cincon olmustur bu sene sampiyonluga oynamadigi icin sike yapmasina gerek yoktu ama düsen takimlar cok zayifti az puan aldilar yoksa düsmeyelim diye sikenin en alasini yapardilar biraz korekt olun bilip bilmeden yazmayin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam.. Klip icin tsk.ler.Arda icin hayirli olur insallah. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmet arkadasim. Ben öyle bir iddiada bulunmadim.Sadece aklimda yanlis kalmis. Konumuz fener degil.Ben her türlü iftiraya karsiyim.Yakalanan herkimse,cezasini ceksin. Hangi takim olursa olsun. Saygilar.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet ya,Hayirli olur insallah. Arsenaldan gelecek galiba.4 yillik imzalamis. Bu gecen giden keitha degil degilmi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak buna sevinirim iste.. Acayip hirsli bir futbolcuydu.. Insallah olur derim. Nasilsa artik 6 yabanci ayni anda oynatabilecegiz tr.de2 de yedek.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayirli olsun derim.. Bu sene kafaya oynariz artik. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam anil.hsg. Ben izah edemedim sanirim. 6 yabanci ayni anda sahada,ikisi kulübede,kalansi serbest. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya arkadasim,türk genclerinin önü kesiliyor kanimca. Nice talentler,firsat bulamiyor kadroya girmeye. Haksizmiyim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aynen öyle,Hem genclerimizin önünü kesiyorlar hemde güzel oynamiyorlar. Son 3-4 yabanci fiyasko cikti.Misimovici,Schalkeden gelen kimdi o adi gelmiyor aklima.Hepsi iyi futbolcu ama,Tr.de oynamiyorlar.Sanki emeklilik cenneti burasi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lincoln ya.. Adamimi oynatamadilar,oynamakmi istemedi..?Futbolunu begeniyordum ben. Cok ariyordur istanbulu. Ailton (kugelblitz)ise ürdingende oynuyor galiba. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah. $u ligler bir ba$lasa. Yarin,laligadaki süpercupin rövansini bekliyorum.ilk mac 2-2 bitmisti.Madridte Güzel yorumuna tsk.ler anil kardesim..Iyi geceler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm.ebu -eftal Gecen sezon,kimsesizileri oynadik.Takimin en önemli futbolcusuydu arda. Gitmesine ben sahsen üzüldüm. Insallah yeri dolar.Benimde fatih hocama güvenim sonsuz. Ama su 6+2 yabanci benim hosuma gitmedi.Genclerimizin önünü kesecek kanisindayim. Transferlere baksana,nerdeyse hepsi yabanci.
----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bak iste bu..Hep bedel ödeyerek ders aliyoruz. Tamam para kazandirip gitti,ama degerinin altinda gitti. Insallah dedigin cikar ve yenileri gelir. Futboldan anliyanla sohbet bir ba$ka güzel oluyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkada$im,Büyük bir yanilgiya dü$tüm sanirim..Üzgünüm. Topicine yazarak özür diledim.Beni yaniltan ya bir cizgi veya harf degisikligi. Hafizam beni hic aldatmadi $imdiye kadar..KImseyi zan altinda birakmak istemem..Onun icin son 1 ay icinde dialog kurduklarimi tekrar okuyacagim.Bana hakaret edeni unutmam. Saygilar..Tekrar özür. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Keitha maalesef kiralik gelemiyor. Bonservisi de pahali.. GS.Podolsliye yöneldi.. Ama onuda kulübü birakmiyor.(Köln) ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anliyamadigim. Atletico Ardayi aliyor, transfer kapanmasinin son günüde ayni mevkide oynayan,VFL Wolfsburgdan Diego yu aliyorlar.(kiraliyorlar). Diego iyi ama,sorunlu bir futbolcu.Hayirlisi olsun diyelim Ardanin yeni takim arkada$ina.- ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!