|
|
|
|
|
|
FB:2 GS:1 |
tek tük tebrik geldi  aber nicht von vielen  egallllll  yendik yaaaa  ----- Darf pro Tag nur zu einem freundlich sein,heute nix dein Tag |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bitte lass es bende fb beleidegen etmiyom bitte beleidige meine manchaft nicht |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hicte bile gs fb olmasa turk takimin tadi olmaz ÖYLE DEGIL MI ??
galatasaray fenerbahce  yehuuuu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet dogru yendiniz ya yeterrr gerisi bossss |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja dur bi anlamadim okuyom yazdiklarini ama bi öylesin bi 90 derece dönüyün sen hangi takimi tutuyon giciklarimi yoksa aslanlarimi  ich keins von beiden aber wie gesagt bu iki takimdan tercihim aslanlar cünkü tr futbolunu avrupaya tasiyan onlar sonst keiner. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
en azindan boyle avutuyoz kendimizi, ama unutma lig daha cok uzun ve su an icin hic bir takim sampiyonlugu garantilemis degil, onun icin gecen yil gibi erkenden sampiyonuz demeye baslarsaniz, korkarim ki hepsinide kaybedersiniz...
dostca ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wenn meinst du gs oder fb bist du gs fannn ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ooo gut gut danke evet dogru kupayi tasiyan avrupaya aslanlarr bist du bjk oder was |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BIZ GÖNÜLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL .
BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL :
BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKÖYDE DEGIL .
BIZ DÜNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL !!!!!!!
danke danke elimizden geleni yapmaya calisiyoz ins dahada öte gidecez avrupa ya duyurdumuz gibi dünyaya da
buna gülenlerde olur kesin bu yazdiklarima siz mi derler ama kim ne derse desin ha fb ha gs ama tabiki arada rekabet var kim yenecek diye ne cok tutulan takimlarrr
sen hangi takimi tutuyon incitane ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nein bin ich nicht ama dedigim gibi gs sempatim var avrupaya türk futbolunu yazdiran takim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja ich bin bjk  du auch oder was |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
herkes duydu gs sayesinde baska takimdan dolayi degil yani bunu herkes kabullensin cok isler basardi gs alin teriylen bunu herkes yapamaz insallah eski günlerine döner ve avrupada yine büyük basarilar elde eder, die können das nur bi kere adi var herkes korkuyor
ben bjk´liyim yani kardes takim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BRAVOO BRAVOO SÜPER KONUSUYON KÜRSÜDE SEN SIN MIKROFON SENDE KONUS KARDES AGZINDAN BAL DAMLIYOR YA ...ya evet gs övmek gibi olmasin ama avrupaya tasidi bizi
veeeee BJK her zaman kardes takimimiz kalacakkk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm,
biraz gec odu ama daha yeni gördüm bunu..
evet kazanmistiniz feneri tbk ediyorumm (taraftarlari degil)!
hos siz tbrkden anlamiyorsunuz gibi, edenleri asagalar gibi konusmussunuz, o tabi klass farki o konuya hic girmiyelim..
Zitat:biz simdikki zamanda yasiyoruz... daha önce ne yapip yapmadiginiz önemli degil.. |
siz o zamanda yasiyorsaniz, bizde bu zamanda yasiyoruz...
söylediginizlafin arkasinda durun, inmeyin o zaman maziye..
bize karsi aslinda söylecek pek bisi bulamadiginiz icin sanirim ulusoyu ve 6-0 i dilinizden düsürmüyorsunuz!
madem ki konu 2-1 lik mac o zaman sizde maziye inmeyin! cünkü--- horozu, 20:45 i, 1911 i bizde hatirlatmasini biliyoruz..
Zitat:ich sag dir was:
man redet über das schlecht was man beneidet |
bunu sen mi söylüyorsun????
- ne denilir ki, kupalarimiza laf etmeyin o zaman
so kann man auch sehen was ihr beneidet
----- Sevgi sadakati cesaret itimadi ihanet intikami getirir |
|
|
|
|
|
|