95 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:24 @canim_askim_16 Nr.: 61 Antworten

FB:2 GS:1
:crazy2: :crazy2: :crazy2:
ehmmm wir reden vom gestrigen spiel.... aber egal..lass es gut sein
-----
:herz: ArabianDream :herz:
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:25 @blackcherry Nr.: 62 Antworten

yuhahahah aber davor hatten sie voll die große klappe *yok GS yener feneri und so ähnlich :lach: gördükl :lachab:
-----
Darf pro Tag nur zu einem freundlich sein,heute nix dein Tag
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:26 @blackcherry Nr.: 63 Antworten

ah bos verin siz zaten hep öyle diyonuz dünkü mac neden ötekileri acmyionu öteki koulari acarsak foyaniz ortaya cikar ama ben fb severim ii bi takim dün onlar yendi siz degil tmm sizin takim ama onlar sevinsin siz degil sizede tbrk takiminiz FB OLMASA GS TADI OLMAZ GS OLMASA FB TADI OLM;AZZZ
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:27 @canim_askim_16 Nr.: 64 Antworten

kizim bak daha hala konusyorsun!!!! :D :D
6 kasimda ne oldu 6 tane kim atdi??? -fb-fb-fb!!!!!
ha birsey daha söylim sizin ultravesti taraftari laf atmisti 2002 senesinde 6 kasimdan bir hafta evel tostlari hazirlayin biz geliyoruz demislerdi sizin taraftarlar ve bizim taraftar karsilik bir pankart acmisti Tostlar iptal oldu 55 bin sosisli taraftar sizi bekliyor!!!! :D :D :D
ha bu arada birsey daha var sadece biz degil bursapor da 5 tane atmisti size aliskinsiz nede olsa ben sana daha kac kere diyecem yawsss büyüde geeeeeeeeeeeeeeeeel !!!!! :p :p
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:27 @berlinli_esra Nr.: 65 Antworten

GROßE KLAPPEN FALAN DEME ben ne diyom burda tmm siz yendiniz kabulensen bir suc kabulenmesen bir suc yendiniz biti gelecekdeki maci bekleyin oki mi
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:29 @ozy35 Nr.: 66 Antworten

ben büyügüm bukadar yeter bende hatirlatim bizde size rekor goolumuz 7-0 UNUTMA UNUTRUMA KARDESSS tmm yendiniz oldu bitiu bide kupayi alsaniz yazik sizi kac senedir kupayla göremyioz ins olur
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:29 @canim_askim_16 Nr.: 67 Antworten

gelecek macda bizim sami yende sizi ezecez kupada sizin olsun biz istemiyoruz sizi ezelim yine samiyen sussun bizi dinlesin :D :D
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:29 @ozy35 Nr.: 68 Antworten

ich will net mit dir streiten okk
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:30 @canim_askim_16 Nr.: 69 Antworten

mit große klappe habe ich mein ENISTE gemeint...!!! reg dich einfach mal ab!
-----
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:31 @ozy35 Nr.: 70 Antworten

ahhh kupa bizim olsunda isterse 40 tane atin aber egallll

ne diyom duymuyon mu GS OLMASA FTADI OLMAZ FB OLMASA GS TADI OLMAZ ONLAR TADI TUZUUUU
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:31 @berlinli_esra Nr.: 71 Antworten

OKI SRYYY ESRA mi ismin benimde :)))
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:32 @canim_askim_16 Nr.: 72 Antworten

kavga etmiyorum dogrulari konusuyorum burda futboldan anlamiyorsan hic konusma ok mi ha 7:0 sen o maca baktin mi ???? :D :D
bak ben mesela stadyumdaydim 6 kasimda unutma unuturma !!! canli canli 6 tane gol gördüm !!!! cimbomlusan allah baska dert vermesin !!!
CIMBOMLU OLMAK AYIP DEGILDIR YETERKI CAKTIRMA ;-)))
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:32 @canim_askim_16 Nr.: 73 Antworten

;) nein meine sister heisst so :)
-----
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:32 @canim_askim_16 Nr.: 74 Antworten

meine esniste und so kuzen sind auch fb fannn benim fb saygim var ok sizinde bize olsun ins olur bir gün
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:36 @ozy35 Nr.: 75 Antworten

ey o bizim lafimiz fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirmaaaaaa

BiZ GôNűLLERE CEKTiK BAYRAKLARI DiREKLERE DEGiL. BiZ TARiHE YAZDIK iSMiMiZi DUVARLARA DEGiL. BiZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKôYDE DEGiL. BiZ DűNYAYA POZ VERDiK SAKSAKCILARA DEGiL

Bir günde KRAL olmadik bir günde tahttan inmeyiz sana göre tesadüf bize göre söke söke !! Sen rüyanda bile göremezsin, kupa bizim müzemizde !

Alemin kraliymis sari civcivler, sampiyon olacakmis bordo hamsiler, avrupa fatihiymis kara fatmalar, alemin krali ULTRA ASLANLAR ! ! !

Bir günde KRAL olmadik, bir günde tahttan inemeyiz ! !

Fenerli arkadaslar, bazi sözler biraz acayip aldirmayin art niyet yok maksat eglence olsun. GS olmazsa FB´nin tadi olmaz, FB olmazsa GS´in tadi olmaz bu böyle:)
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:38 @canim_askim_16 Nr.: 76 Antworten

bak ben gs ye laf atsam tam atarim ama neyse ayip olur simdi :D
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:38 @canim_askim_16 Nr.: 77 Antworten

FB:2 GS:1 olsun tbrk fb , fmm karsi oynarken ins yener
fmm karsi oynadinizda yenersiniz ya
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:42 @canim_askim_16 Nr.: 78 Antworten

avrupa fatihimis galatasaray galatsarayay li mis bütün oglanlar kaplerde yildizmis gönüllerde ay lalalalalallalaalalay galatsaray!!! bu gece barda cimbom yatakta hadi fener üstünde atlaaaaa hayda hayda lilaaayy!!!! sampiyon fener en büyük fener alkislayin fatih ürekler !!!! küfür istiyordun hadi gözün aydin .............. özhan canaydin özhan canaydin oooooo
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 16:46 @canim_askim_16 Nr.: 79 Antworten

tribünlerde hep dillerde bu sevda bitmez gönüllerde daragacinda olsak bile son sözümüz FENERBAHCE!!!!! MILYONLARCA TARAFTARIN YANYANA BAGRIYORLAR HEP BERABER KOL KOLAA ANINLA SANINLA TARAFTARINLA EN BÜYÜK SENSIN KANARYA FENERBAHCE SEN COK YASAAAA CANIM FEA OLSUN SANA HIC BIRSEYE DEGISILMEZ SENIN SEVGIN BU DÜNYADA HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER!!!!!!
0

Beitrag gepostet am 04.12.06, 19:12 @canim_askim_16 Nr.: 80 Antworten

tamam tamam bosver...ich will mich nicht darüber streiten..über fußball sich zu streiten ist kindisch... fener hat gewonnen und in diesem fall insan tebrik eder ohne jegliche kommentare...das verstehe ich unter fußball
-----
:herz: ArabianDream :herz:
0

Dieser Beitrag wurde gesperrt!