|
|
|
|
|
FB:2 GS:1 |
yuhahahah aber davor hatten sie voll die große klappe *yok GS yener feneri und so ähnlich  gördükl ----- Darf pro Tag nur zu einem freundlich sein,heute nix dein Tag |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ah bos verin siz zaten hep öyle diyonuz dünkü mac neden ötekileri acmyionu öteki koulari acarsak foyaniz ortaya cikar ama ben fb severim ii bi takim dün onlar yendi siz degil tmm sizin takim ama onlar sevinsin siz degil sizede tbrk takiminiz FB OLMASA GS TADI OLMAZ GS OLMASA FB TADI OLM;AZZZ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GROßE KLAPPEN FALAN DEME ben ne diyom burda tmm siz yendiniz kabulensen bir suc kabulenmesen bir suc yendiniz biti gelecekdeki maci bekleyin oki mi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ben büyügüm bukadar yeter bende hatirlatim bizde size rekor goolumuz 7-0 UNUTMA UNUTRUMA KARDESSS tmm yendiniz oldu bitiu bide kupayi alsaniz yazik sizi kac senedir kupayla göremyioz ins olur |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelecek macda bizim sami yende sizi ezecez kupada sizin olsun biz istemiyoruz sizi ezelim yine samiyen sussun bizi dinlesin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ich will net mit dir streiten okk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mit große klappe habe ich mein ENISTE gemeint...!!! reg dich einfach mal ab! ----- Darf pro Tag nur zu einem freundlich sein,heute nix dein Tag |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahhh kupa bizim olsunda isterse 40 tane atin aber egallll
ne diyom duymuyon mu GS OLMASA FTADI OLMAZ FB OLMASA GS TADI OLMAZ ONLAR TADI TUZUUUU |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OKI SRYYY ESRA mi ismin benimde  )) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kavga etmiyorum dogrulari konusuyorum burda futboldan anlamiyorsan hic konusma ok mi ha 7:0 sen o maca baktin mi ????
bak ben mesela stadyumdaydim 6 kasimda unutma unuturma !!! canli canli 6 tane gol gördüm !!!! cimbomlusan allah baska dert vermesin !!!
CIMBOMLU OLMAK AYIP DEGILDIR YETERKI CAKTIRMA ;-))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
;) nein meine sister heisst so ----- Darf pro Tag nur zu einem freundlich sein,heute nix dein Tag |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meine esniste und so kuzen sind auch fb fannn benim fb saygim var ok sizinde bize olsun ins olur bir gün |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ey o bizim lafimiz fenerli olmak ayip degil yeter ki caktirmaaaaaa
BiZ GôNűLLERE CEKTiK BAYRAKLARI DiREKLERE DEGiL. BiZ TARiHE YAZDIK iSMiMiZi DUVARLARA DEGiL. BiZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKôYDE DEGiL. BiZ DűNYAYA POZ VERDiK SAKSAKCILARA DEGiL
Bir günde KRAL olmadik bir günde tahttan inmeyiz sana göre tesadüf bize göre söke söke !! Sen rüyanda bile göremezsin, kupa bizim müzemizde !
Alemin kraliymis sari civcivler, sampiyon olacakmis bordo hamsiler, avrupa fatihiymis kara fatmalar, alemin krali ULTRA ASLANLAR ! ! !
Bir günde KRAL olmadik, bir günde tahttan inemeyiz ! !
Fenerli arkadaslar, bazi sözler biraz acayip aldirmayin art niyet yok maksat eglence olsun. GS olmazsa FB´nin tadi olmaz, FB olmazsa GS´in tadi olmaz bu böyle  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak ben gs ye laf atsam tam atarim ama neyse ayip olur simdi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FB:2 GS:1 olsun tbrk fb , fmm karsi oynarken ins yener |
fmm karsi oynadinizda yenersiniz ya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
avrupa fatihimis galatasaray galatsarayay li mis bütün oglanlar kaplerde yildizmis gönüllerde ay lalalalalallalaalalay galatsaray!!! bu gece barda cimbom yatakta hadi fener üstünde atlaaaaa hayda hayda lilaaayy!!!! sampiyon fener en büyük fener alkislayin fatih ürekler !!!! küfür istiyordun hadi gözün aydin .............. özhan canaydin özhan canaydin oooooo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tribünlerde hep dillerde bu sevda bitmez gönüllerde daragacinda olsak bile son sözümüz FENERBAHCE!!!!! MILYONLARCA TARAFTARIN YANYANA BAGRIYORLAR HEP BERABER KOL KOLAA ANINLA SANINLA TARAFTARINLA EN BÜYÜK SENSIN KANARYA FENERBAHCE SEN COK YASAAAA CANIM FEA OLSUN SANA HIC BIRSEYE DEGISILMEZ SENIN SEVGIN BU DÜNYADA HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamam tamam bosver...ich will mich nicht darüber streiten..über fußball sich zu streiten ist kindisch... fener hat gewonnen und in diesem fall insan tebrik eder ohne jegliche kommentare...das verstehe ich unter fußball -----
ArabianDream  |
|
|
|
|
|
|
|
|