|
|
|
FB:2 GS:1 |
ya olay iki goole bitmiyo iste olay alin terinde öyle gelip atmakla olmuyo hani sizin emgin karsiligi bizimki ortada kupamiz var kocaman sizin rüyada bile göremeiniz o kupa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ne bahanesi ya bizde yok bahane mahane biz fb miyiz bizimkiler gidip maci satin almyio hic yoktan bekleyin siz size bi sey getirecem onu alin tmm mi okuyun ok mi bekleyin siz bugün getirmesem bana da esra demesinle ya |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BEN NE YATMAYA NEDEN SAKLANMAYA GIDIYOM BIZIM ANLIMIZ ACIK SAKLANACAK BIR SEY YOK TMM MI BI MACI SIZ ALDINIZ DIYE AGLIYACAK HALIMIZ YOK
gs olmasa fb nin tadi olmaz fb olmasa gs nin onlarin ikisi olmasa maclarin tadi olmazdi
bjk slm lar kardes takimim benimm +
Alemin kraliymis sari civcivler, sampiyon olacakmis bordo hamsiler, avrupa fatihiymis kara fatmalar, alemin krali ULTRA ASLANLAR ! ! ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya ne güzel diyon valla öyle onlart istedi kadar yensin biz kaybetsekde kiralda aslanda bisiz kupa bizde kiralik bizde bir günde kiral olmadik bir günde düsmeyiz
BiZ GôNűLLERE CEKTiK BAYRAKLARI DiREKLERE DEGiL. BiZ TARiHE YAZDIK iSMiMiZi DUVARLARA DEGiL. BiZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKôYDE DEGiL. BiZ DűNYAYA POZ VERDiK SAKSAKCILARA DEGi
bye öptüm esra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:dur simdi yazarlar bahaneleri sen gor
bakalim kactane penaltilari verilmedi. hakem sizin tarafi tutu yada su oyuncu oynasaydi yenerdik falan |
-----
ArabianDream  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ob billig oder nicht..darum gehts ja nicht... gol goldür, o yüzden galibiyeti hak etti..so ist das fußball nun eben..manchmal werden kleine fehler zum verhängniss -----
ArabianDream  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:Yaya ya $a$a$a Fener Fener cok Ya$a.
Oleyyyyyyyy Oleyyyyyyy Oleyyyyyyyyy |
-----
ArabianDream  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:ben burdayim kimseden korkumuz yok allaha sükür hakem tabiki sizin takimi tutu belliydi ama olsun bizim kupamiz var sizin neyiniz var ??? ya sizede tbrk bu arada yendiniz ama olsun seref goolumuz var muhahaha
Bir günde KRAL olmadik bir günde tahttan inmeyiz sana göre tesadüf bize göre söke söke !! Sen rüyanda bile göremezsin, kupa bizim müzemizde ! ! |
biz baska günleri konusmuyoruz dünki maci konusuyoruz
vallah galatasaray masallah herkeze karsi kazaniyor ama fenere gelince ne oluyor bilmiyorum, bide sampiyonuz diye geciniyorlar...
vallah gol attikca dahada cok konusuyorsunuz... ama burdaki konu dünkü mac... obir maclar ve kupalar degil...sana gecmis olsun -----
ArabianDream  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|