|
|
|
|
|
|
FB:2 GS:1 |
kaybettigimize hic uzulmuyorum! cunku onlardan bin defa daha iyi oynadik, alavere dalavereyle yendiler her zaman gibi ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iyi gul o zaman ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
milyonlarca taraftarin yanyana bagriyorlar hep beraber kol kola aninla saninla taraftarinla en büyük sensin kanaryaaaFENERBAHCEsen cok yasaaa canim feda olsun sanaaa!!!!
herzaman böyle her sene böyle cimboma böyle oooooohhhhh ooooooooooooohhhhh !!!! fincani tastan oyaaaaaaalrar oyarlaaaaaar cimboma böyle sak sak sak sakkkkk !!!!!    |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sence FB galibiyeti haketimi ??
das waren doch bilige tore oder ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bütün Fenerbahcelileri tebrik ederim..
Takimim ile GURUR duyuyorum
arada 6alatarasaylilara gecmis olsun derim! ----- Fenerbahce: 2 6alatarasaray :1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:bu arada benim anlamdigim taraftarimiz sahaya sise atiyor futbolcular su icsin Gretesin kafasinin orda ne isi var anlayamadim |
alemsin gardas.. katiliyorum yorumuna! ----- Fenerbahce: 2 6alatarasaray :1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaya ya $a$a$a Fener Fener cok Ya$a.
Oleyyyyyyyy Oleyyyyyyy Oleyyyyyyyyy
 SEN COK YASA FENERBAHCE
Kiskananlar catlasin... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GECMIS OLSUN GSlere, cok üzüldüm yaaa ----- Darf pro Tag nur zu einem freundlich sein,heute nix dein Tag |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hab mir grade alle beiträge durchgelesen... nerden bu GSliler??? iki kisimi ne yazmis Gslerden ----- Darf pro Tag nur zu einem freundlich sein,heute nix dein Tag |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yazik oldu cimboma fenerden cok daha iyi oynadi yine fener ucuz kurtulduuu -----
Biri beni durdurssuuuuuuunn |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yenmisin yenmemesin egal sampiyon olamadiktan sonra |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gülme komsuna gelir basina
ben bjk tutuyom ama fenerlilere gicik oluyom nicht alle ama insan olmayana |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet dogru bak bjk sesi cikamiyo onlar herkesi asiz yildirim saniyo hersey asiz yildirimla
cözülmüyo yaaaaa öyle gidip maci satin almasi degil kardes sizi fb sor yener
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ya cok güzel demisin fb nin neden se size karsi sesi cikmiyo neden sizin takimi satin alamaz onlar asiz yildirimla olay bitmiyo
parayla degil alin teriyle fb liler |
|
|
|
|
|
|
|
|