|
|
|
Oy tirabzon,tirabzon..... |
Galatasarada elendi.1-1 Son dakikada gol bulan cimbom ,son saniyede beraberlige boyun egdi. Fener maci 1-0 uzatmalar basladi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eleniyorlar.gol yemeden 2-0 yenmesi lazim,veya 3-1 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Evet,radyodan dinliyorum.Simdi 2 gol lazim Fenere.yani 3-1 yapmasi lazim.15 dakika var daha ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maclar sona erdi. Fener 1 paok 1 Fener elendi Lviv 1 GS 1 GS elendi Trabzon 1 Liverpool 2 Ts elendi Helsinki 0 Besiktas 4 Besiktas grup maclarina kaldi. Tebrikler Besiktas Yazik oldu... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Demeseydin keske.10 dakika dayanamadilar, Yaprak dökümü...Sonbahar yaklasti normal. Lige döneceklerdir ve Asya yi Trabzona davet edecekler.Tur atmak icin.Sampiyonluk turu. Üzüntülü bir gece,Moralim bozuldu ya. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feneri yenmek herzaman ayri bir zevk, Ama benim takim son senelerde basaramiyor bunu.. Kimmis o sair,neyi beklemis 11 yil.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Güzel bir klip.Trabzonlu olmanin ayricaligini vurguluyor.ve özlemini. Bu sene olurlar insallah. Dogum günü partisi nasil gecti? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Haklisin arkadasim.Iyi bir takima yenildiler. Bir ara yenecekler sandim.80.dakikaya kadar. Feneri yenmek yetti onlara.Sira sampiyonlukta. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anliyamadim arkadasim. Aciklarmisin acaba.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanmam.Antalya benim gizli favorim.Bakma kötü basladiklarina.Mac Mardan stadinda,gecen sene gittim o stada harika,gicir gicir.Shakhar donezsk (lucescu) hazirlik macina. Basarilar trabzona.Kendi kalesine 1 gol,onur elinden kacirdi.Bosuna elendiler ya. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Macin linki mi bu arkadasim.Az evvel özetini izledim.TRT den ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aynen.Manchester favori,valencia zor.glasgow dise göre.Kücükde olsa sanslari var. Basarilar BURSA ya ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1.lik manu nun.2 lik valencia ile bursa arasinda sanirim.Bursa 3.olarak euroligde devam edebilir. Tsk.lerAyrintili bilgiler icin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bizimkilerinde borcu var ama.Uefa nin vardir kriterleri. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bu hafta oynanan maclarin neticesi Ankaragücü 1- Kayserispor -1 Gazianrep 2- Konyaspor- 2 I .belediyespor 3- Kasimpasa -1 Sivasspor 0- Bursaspor -2 Bucaspor 3- Genclerbirligi-1 Karabükspor 1- Besiktas -4 Fenerbahce 4- Manisaspor -2 Eskisehir 0- Galatasaray -1 Macta 27.dakika Antalyaspor-Trabzon Pazartesi 20.oo te. Sadece bilgi amaclidir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam volki Mac bitmedi daha,30.dakika daha, Yine tsk.ler. Besiktas yenmis deplasmanda,hadi iyisiniz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eskisehir-1 Galatasaray -1 44.dakika Sasardim gol yemeselerdi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bize heryer Trabzon Let there be justice, though the world perishes .:Fellowship of the Hacular:.
----- Uykum Gibi Gelsene...! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Özledik böyle sevinmeyi. Haklisin,Bizede heryer,Saracoglu oldu. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iyi baslangic yaptilar. Galatasaray olmazsa.Tirabizon olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!