|
|
|
Oy tirabzon,tirabzon..... |
Ben Fb tv.nin radyosundan dinledim.Bol gollü bir mac,hakkeden kazandi sanirim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bekleyip görecegiz.Tüm derbileri kazanip,sampiyon olamayina da gördük ya.. Robinho gelemiyor,delgado gidiyor.Guti hamileymis diyorlar. Ben baskasinin yalancisiyim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Müjde benden,Hani penum finduklarum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hacan ne dersunn, finduk bahceleri kurban olsun müjdene ----- "YaRýn" GeRi KaLan ÖmRümüN ilk GüNüDür |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olsun ama,genclerin isi zor be arkadasim. Bu sene olmaz bence.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trabzon olmus bir kolbasti pisti.100 bin kisi meydanlarda ...kimi horon,kimi kolbasti cekiyor. Ya birde sampiyon olunca ne olacak acaba..TR.dar gelir sanirim. Bencede vazgecmesinler.Özdelesti Trabzonla. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hacan pahceler senun olsin.Ba bi cilo cönder yeter da. Mersi,cömert ve bonkör arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Valla hepiniz cok tatli ve iyisiniz.yemis kadar oldum desem. Rüsvetci gibi görür oldum kendimi. Tesekkürler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inanirim. Dünyanin bir numarasi Karadenizimizde. Ben her hafta 1 paket ,1,29 sanirim alirim.Ama ayiklanmis. Rüsvetci yanlis kullanim,haybeci olacakti.Özür. Cokta faydalari varmis.Her derde devaymis yani. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya,nasil tsk.etsem acep. Bu yasta finduk-kiran olurmuyum.?Kirilmamis findugu kirarsam.Toplum ayiplarmiki? Birde yan tesiri yokmu bu,ilac gibi olan findugun. Teklifine geri dönecegim arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hani baa,demezlermi adama. Hemde yeni yesermis finduk dallari..acep ne olacak.... Bayiliyorum su Karadeniz dayanismasina.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belki saka algilamistir arkadasim beni.. Biraz saka var elbette.Guti,hamileymis gibi oynuyormus. Delgado gitmis.Dogru. Ama yerine iyi bir haber.Aurellio Betistan besiktasa geliyormus.Eski fenerli Aurelio,t.c. vatandasi milli futbolcumuz.Dogru. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam. Son zamanlar öyle oluyor.Trabzona sansi tutmuyor fenerin. Klipte günün anlam ve önemine uygun,tsk.ler. Paok u gecersiniz ya.Alexle stochu bastan oynatmak sartiyla. Yorumuna tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm. Okuyan arkadaslar gelir sanirim. Ne de olsa dayanismasiz hicbir sey yapilamiyor. Kimseden soyutlanmadan,derneklesmek gibisimi var.Tabirinizce clanlasma. Basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lige iyi baslayan trabzon ,maalesef eurolige veda etti. Trabzon 1 Liverpool 2 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk.ler.Aynen bende öyle düsünüyorum.Yabancilarin bile kalitelisi gelmeye basladi. Besiktas turu gecti,digerlerine basarilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ya bende cok üzüldüm. Hava bile ingilzlerin yanindaydi. 10 dakika dayansalar belki uzatmada veya penaltilarda elerlerdi. Digerlerine basarilar. Kartal uctu. Hadi fener Hadi cim bom ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daha yarim saat var.Atacaklar göreceksin.yemeden 1 gol yetiyor. Bu galibiyete ihtiyacimiz var.Takim cökecek yoksa.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tsk.ederim. Liverpoola yenilmek normal sayilmali.Ama Türk futbolu acisindan yense iyi olacakti. Tsk.ler.yorum icin. Fener ve cimbomdan iyi haberler bekliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayirlisi olsun.olurlar insallah.Kabiliyetli iseler. Senin ex te bezdirmis feneri senden.Ben cimbomum. Ama yurt disi müsabakalarinda,Türk takimlarinin kazanmasini isterim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!