|
|
|
Oy tirabzon,tirabzon..... |
Trabzonspor maalesef sampiyonlar ligi hayalini bitirdi. Ilk macta 2-0 yenildigi Benfica yla sahasinda 1-1 berabere kalarak elendi. Ama Trabzonumuz,avrupaya uefa da devam edecek. Cuma günü ön eleme kuralari cekilecek ve Rakibi belli olacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yazik oldu,yine sansiz bir kura cektiler. Bakalim yarin,Bursa ve antep ne yapacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öyle oldu..Avrupka kupalarina gidecegimiz mechul. Brazilyadaki dünya sampiyonasinda Almanya ile ayni gruptayiz..Isimiz zor. Bursanin kücük bir sansi var. Birde saibe düstü liglerimize.. Bekleyelim görelim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir iyi bir kötü haber.. Dün Trabzonumuzun sampiyonlar liginden elenmesi,uefa ön elemelere kaldigini blirtmistim.. Bu gün Bursamiz,deplasmanda Gomel i 3-1 yenerek 2 galibiyetle bir üst tura yükseldi.. Gazi antep ise kendi sahasinda 1-0 yenildigi varsova ile deplasmanda 0-0 kalmasina ragmen elendi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu sene malesef deviremıyecegız..malum fenevbahce pardon sıkebahce bank asyada hayatını ıdame ettırecek..bank asyada fenevbahce taraftarlarına sabır dılıyorum  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam. Bakalim ne karar verecek yargi. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eee hep hak ediyorduda önüne tas koyuyorlardi ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3 derken neden bahsettigini anliyamadim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kim hakediyordu,kim kimin önüne tas koyuyorlar arkadasim.. Jeton bendemi köseli bu aksam.? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam yazmayi unutmusum.özür ya. Hsg.ayben ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hata benim konuya baliklama daldim konu 182. yorumda ben ise taaa ilk yaziya yorum yaptim  demek istedimki: trabzonspor hep iyi oynar ,lakin engel olmasalar  ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
slm. bende unutmusum bendende perdon. ----- Ayagini üyelik seviyene göre uzat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
>Sorun degil aslm. Evet ya. Ya kendileri havlu atiyor,yada attiriyorlar. Tüm senenin emegine yazik oluyor. Ben hayatimda 17 macin 16 sini kazanan 1 inde berabere kalan bir takim görmedim. Trabzonun rakibi bunu basardi...????? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aslm arkadasim.. Yanlis yazmisim ya.. Öteki topicte dogru yaazmistim.. Bu seneki avrupa sampiyonasi elemelerinde Almanya ile ayni gruptayiz. Brezilya icinde en büyük rakibimiz Hollanda. Uyarin icin tsk.ler. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yok daha kotusu trabzonsporluyum ovunmek gıbı olmasında  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
camurmu baska bır seymı lıgden dusunce gorursunuz arkadasım...sımdıden ıhtıyatlı olunkı saga sola carpıp depresyona gırmeyesunuz benden demesı  az kaldı sabredın |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yav siz gittinizde gitmeye arkadasum bizi goturmeyın barı daaaa  :9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
UEFA avrupa ligine katilmak icin Trabzonspor deplasmanda atletico bilbao karsisinda. 2. yarinin 15.dakikasi durum 0-0 Besiktas rus ekibi alania yi kolay gecti 3-0 Bursaspor evinde anderlechte 1-2 yenilerek,rövans icin güzel bir skor alamadi.. Helsinki 2 Schalke 0 Hannover 2-sevilla-1 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trabzon,iyi bir skorla geri geliyor.0-0 Burak kirmizi kart gördü.$enol hoca tribüne yollandi. Rövan$ maci icin iyi bir skor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Halen oynamakta olan kupa macinda Galatasaray - 1461 trabzon kar$ila$masinda trabzon penaltidan attigi golle öne gecti. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!