|
|
|
Oy tirabzon,tirabzon..... |
Bu sene o formaya ihtiyacin olmayacak..Seneye insallah.. Ümid garibin ekmegidir derler ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
simdi suclu benmiyim futbolcular dogru düzgün oynasin sampiyon olsunlar bende istiyorum sampiyon olalim ama istemekle olmuyor hem mor forma bu senenin formasi degil gecen senenin herhalde kandirmislar seni ----- *ETÝKETE GEREK YOK ALEM BÝZÝ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevil, Ben sana söz verdigim clani kurdum. Bir siirle basladim ama nasil cevap yazilavak bilmiyorum. Müsaitsen bir bakarmisin,adi Sair ruhlu forumcular. Belki sen becerirsin. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iddiaya varimda. BUrsa trabzon macina mi..sen kime sans veriyorsun.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciddiyim seni kandirmislar  bu senenin formalari    birde yeni stadimiz AslanTepe Ocak 2011 acildigi zaman 4. forma cikacak piyasaya ----- *ETÝKETE GEREK YOK ALEM BÝZÝ TANIR* |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uygun resim bulamadim. Resim eklemesini bilmiyorum.. Ama siir nasil eklenecek,bir yazmayi denesen. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O mac olmaz be arkadasim.Favori %95 besiktas Bursa- trabzon macina varim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam ben Bursa diyorum.Beraberlik ortada,5000 puanina. Onaylarsan gecerli olacak. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Banka gibi kardesin sagolsun. Kardesinde kredin sonsuz.. Hadi hayirli olsun. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tebrikler arkadasim. Trabzon bursayi yenerek iddiayi kazandin.5000 puanlik stickerini sayfana koydum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trabzon Bursadan 3 puanla dönüyor. Bursa -0 Trabzon- 2 Bu galibiyetle Trabzon tekrar liderlige yükseldi. Bursada bu sezon ilk yenilgisini aldi. Tebrikler TRABZONa ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam sevil. Maci Trabzon iddiayi volkan kazandi. Üst taraflarda yaziliydi.Dikkatinden kacmistir mutlaka. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trabzon durmak bilmiyor. Bu gece 15.haftanin acilis macinda Trabzon 2-Bucaspor -0 Bu skora göre Trabzon liderligini saglamlastirdi.. Sampiyonlugun en önemli adayi oldu.. Tebrikler trabzona ve senol günese. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam arkadaslar.. Trabzonda puan kaybi devam ediyor.. 2.devre de oynanan 3 macta sadece 2 puan alabilen TS.un kaybi 7 puan. Bugünde Antalya ile yenisemedi.TS-0 Antalya-0 O güzelim avantajindan hic kalmadi ce Sadece gol averaji ile lider Bursanin önünde..Fenerlede sadece 2 puan kaldi.. Bu hastalik TS te hep var..Bu sene ayni olmaz diyordum.Ama maalesef yine yanildim. Haftayada sivas deplasmanindan 3 puanla ayrilmazsa 3.lüge düsebilir.. Ne oluyor bu Senol hoca ve talebelerine..???? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fenerin Gs.i sahasinda yenmesiyle,kazanmak zorunda olan Trabzonspor bunu basardi ve Ankara deplasmanindan sen dönüyor. Genclerbirligi-1 Trabzonspor-2 gol ts.giray ve alanzino ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Veeeee Tirabizon tek basina lider. Dün Konyayi yenerek,Fenerin Bursa macinin sonucunu bekleyen Karadeniz aslanlari,Fenerin berabere kalip 2 puan kaybetmesiyle 63 puanla lider kaldi.Fener 2 puan geride. Tebrikler usaklara. Haftaya Tirabizon Gassaraya konuk olacak. 1.TRABZON...63 puan 2.FENERBAHCE 61 puan 3.BURSA.........52 ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7 maclari kaldi.Hepsi final.. Haftaya Galatasarayin konugu.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Insallah derim. Yarin kazanirlarsa yenilmek sorun olmaz. Ben fenerin sampiyon olmasini isteyen gaassarayli tanimiyorum. Forsa trabzon. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selam gul-beyaz hanim. Tahmininiz dogru,Galatasaray taraftariyim ve sportmence bir sampiyon cikmasini istiyorum. Bu Trabzon olursa daha cok memnun olurum.Hem Trabzon camiasi adina,hemde bu sitedeki sayisiz Karadenizli arkadaslarim adina. Pek fair-play sayilmiyor yazdiklarim.Ne yapayim fener sevdiremedi kendisini bana bir türlü. Saygilar benden,iyi muhabbet,güzel yorumlar dilerim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trabzon eskisehirden yarali geliyor. Deplasmanda eskisehiri yenemeyen Trabzon 1 puana razi oldu ve sampiyonlukta yara aldi. Eskisehir-0-Trabzon-0 Fenerbahce Buca deplasmanindan galibiyetle dönemezse Trabzonun liderligi devam edecek. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!