|
|
|
|
|
|
|
besiktas:1 febe:0 |
helal besiktas yine bi gakibeytini yenisini daha ekeldi . tbr bobo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bende tahmin ediyodum bobo nun atacani helal boboooooooooooo müthis sin böyle devam et sampion besiktas |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rövans da bu sefer nobre gol atacak. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seko abi yapma abi ya
neresi paf takimi
bi apiah ve kezman oynamadimm.kezman oynasa degisen pek bisey olmiyacakti yani -----
BarisaRock sakin Ctrl+w yapmayin(sıkıyosa yapin) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EZIKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR NERDELER  KAFESDE MAYMUN VAR FINDIK FISTIK ATMAYIN  ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bu sene gs bjk ts de besiktasin sampiyonlugu icin fenerle mac yapacak hepsi istiyorki bjk sampiyon olsun onun icin fb nin sansi yok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tbrkler ederim besiktas tutanlara ----- Hersey Vatan Icin |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selamlar..
Helal sana dogru söze ne denirr Gecen sene Aldik Kupamiziii hemde alinimizin akiyla hile yapmadan . Simdi Hic laf atmaya gerek yokk Neymis babayi aldilar miss bu nee oluyoo yaa yenince sesiziniz cikiyo yenmeyincee :S biraz tuaf...
Bosver arkadas Bunlar böyle gelmis böyle giderlerrr ..
Ama Bjk nin yenmesi iyi oldu Gecen sene biz Bu sene Kardesimiz ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam...
Onu hangi gs li yazdiysa sonu iyi olmamis tamam yazsin bjk sampiyon diye ama fb ye laf atmaya gerek yok !!!Cünki mac bu kazanmakda var kaybetmekde ...
Bi gs li olarak sana cvp vermek istiyorum Biz gecen sene aldik alacamizi
Saat 20:45 ali sami yende !! Bu sene Biraz kötü basladik Ins Bidakine...
Bu sene kim alirsa alsin Bjk yada FB hepside Türk takimi .. IYI OYNAYAN KAZANSIN!!
Durduk yerdee bizeee laf atmayaa gerek yok kardesim gecen sene siz naptiysaniz biz kupayi alirken bu sene bizde onu yapiyoruzzz !!!
 20:45 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selam ..
Haklisin Bilende Yaziyor bilmiyende laf ediyolar lafin nereye gitigini bilmiyolar ..
Tamam bende Bi gs liiyim ama Fanatik oldugum icin her yerde Gs mi koruyorum mesela bazilari var laf ediyolar lafin anlamini bilmeden konusuyolar ..
Sadece Bjk degil Bütün Türk takimlari kardes , Hepside Türk takimii ...
Ama fb  oynarsa tabiki takimimin yenmesini isterimm bi taraftar olarak..
Zaten macdan iyi anlamsam su an bu spor sayfasinda olmazdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Slm ..
Nobre salak degil sans isi bazen oluyor sadece onun sayesinde yeniyolar bazen oluyor nobre bi gool bile atamiyor , Herzaman ayni kisi gool atacak diye birsey yok ya !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamam kardess birincisizin kabul ediyoz ins devamini da getirirsiniz ,
Ama durduk yerde bize en laf ediyonuz ya onu anlamadim bizden biri laf mi etti tamam nikine yazmis , haklisinda ne gerek var simdi bosuna laf etmeye iste lafin nereye gitigine bakmadan konusuyolar düsünmeden...
Biz aldik gecen sene alacamizi isn bu sene fb yada Bjk de alir....
Gecen sene siz ne aldiniz hic bu senede bizz öyle olcaz ama tek farkimiz aglamiyacaz biz gecirdik sirmaizi sidmi sira sizdee biz aldik kupamizi .. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!