|
|
|
Besiktas.... |
Besiktas,Werder Bremenin futbolcusu Hugo Almeida ile resmen anlastigini acikladi. Bobonun da G.saraya gidecegi dedikodusu sürüyor. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Besiktasin yeni yildizlar istanbulda Gecen sene transfere doymayab Kara kartallar,ligde cok geride kaldiklari rakiplerine yetismek üzere ara transferde 3 yildiz daha kadrosuna katti. Bu gün Istanbula gelen yildizlar,Simao,fernandes ve almeidayi yogun taraftarlar sevgi dolu tezahüratla karsiladi. Bakalim Teknik direktör kimi takimdan kesecek ve bu yildizlarla nasil bir taktikle oynayacak. Avrupa liginde hangi futbolcudan yararlanabilecek.Merak konusu ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Selam maho, Kagit üzerinde süper transferler.Ama oynatmak marifet, Bu transferlerin hangisi avrupa liginde oynayabilecek.Bence holosko gitmemeli, Tabata,fink,delgado,ferari zaten pek faydali degil takima. 6 yabanci ayni anda oynatilan ligimizde,bakalim kimler kulübeye gidecek. Bobo konusunda bende inanmadim ama,gazeteler yazinca,niye olmasin dedim. Sen bile 7 direkt oynayan oyuncu saymissin. Güzel yorumun icin tsk.ler arkadasima. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Geldikleri takimda avrupa liginde oynamissa,bu sene oynayamayacaklar. Ben daha arastirmadim,hangisi oynadi hangisi oynamadi..? Avrupada yabanci sinirlamasi yok ama,uefa kurallari böyle öngörüyor.Bir futbolcu bir sezonda sadece bir takimda avrupada oynayabilir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Türkiye kupasindan ümidini kesen,ama avrupada var olan tek takimimiz Besiktas,yaptigi yeni transferlerle 2.yariya basladi.. Besiktas 5-Bucaspor-1 Avrupadada iddiali gözüken Kara kartalimiza basarilar diliyorum. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Selam sevil, Haftaya Fenerbahce-Trabzon karsilasmasi var.. Yapariz birseyler..Istedigin sticker olsun.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Selam abdi.. Bakalim,Fener 5 yiyecek bir takim degil aslinda. Haftaya görecegiz..Kalbinden gecen bu olmali sanirim. Bir yarisma yaparsam,skor tahminini beklerim. Saygilar. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Büyütmem,ama bazi gercekleride gözardi edemeyiz. 9 puan fak 7 e indi..Haftaya Istanbulda fenere 5 atmak zor olmali,TS,yenilirse fark 4 e inecek.. O zaman lig daha kizisacak.Öyle degilmi.. Tahminim degil,ama olabilir yani.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Bu kadar eminsen,Ben birsey diyemem.. Benim takim ne asagi ile ne yukarisi ile ilgisi yok,yanlizlari oynuyorlar. Bekleyip görecegiz. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Selam volkan.. Dün aksam cok gol kacirdilar. Ama rakipte zayifti..Sampiyonluk icin heveslendiysen..Biraz daha gidisati bekle derim.. Önde fener kayseri,Bursa var..Sadece trabzon degil. Ama takimin güclendigi kesin.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Belki,fener -trabzon 1.cilik icin cekisir. BJK.Bursa 3.lük icin. Ha 3.lük ha besincilik avrupa ligi olabilir.Ama sampiyonlar ligi coook zor arkadasim. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Besiktas Ziraat kupasinda Trabzonu agirliyor. Yeni oyunculariyla tam kadro sahaya cikan besiktas ilk yarim saatte 2 gol buldu.Almeida 10.queresma 29. Kendisini rahat hisseden trabzon,aslarinin cogundan yoksun kadrosuyla sahaya cikti.Ama simdi maclar böyle biterse Trabzon kupaya veda edecek. G.Antep belediye Manisa karsisinda 1-0 önde. Besiktas sahane oynuyor,Trabzon fark yiyebilir. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Ve Besiktas ceyrek finalde. Trabzonu almeida10. queresma29 golleriyle 2-1 yendi ve lider olarak gruptan cikti. Manisayi deplasmanda 2-1 maglup eden G.antepbelediye sporda guptan cikti. Lider geldigi gruptan maglup ayrilan Trabzonspor Kupaya VEDA ETTI ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
güzel macdi besiktas ilk yari süper oynadi ikinci yari trabzon bastirsada bjk birakmadi maci ve hakli bir galibiyet. quaresma harika bir gol ati ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Evet,heyecanli idi..Manisa maci berabere bitse trabzonda gruptan cikacakti. Ilk yari ts yoktu..2.yari fena degillerdi,ama yetmedi. Ne skor tahmini yapmiyormusun..Gecen sefer kilpayi kacirmistin..? ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
skor tahmini yaptimya kanka ne cabuk unutun hani kardestik ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Ya yapmissin ben unutmusum özür dilerim.. Aachen bayern macini seyrediyordum.Halbzeit oldu.0-1 Sorry kanka ya.. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Aslm.. Avrupa sampiyonu kolay olunmuyor..Cimbomdan baskasinada nasip olur insallah. Bak Kartallar Trabzonu kupadan eledi.... ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
takma kafana kanka olur böyle seyler  bügünlük bir mac yeter bana ben izlemiyourm ama aachen kazansin maci ----- ÇAKAL gibi Dostum Olacağına ASLAN gibi Düşmanım olsun |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas.... |
Ben bakiyorum..Dün gecede nürnberge üzüldüm.. Aachen 0-Bayern-1 dak.54. ----- HAFIFE ALMAYIN SAKIN..........ALISKANLIK YAPARIM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!