|
|
|
GS-FB |
oynanacak gs_fb maci kim kazanir dünyanin bir numara berbisi
kazanan sampiyon mu olur yada fb sampiyonluyu garantiledi mi...................? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GS-FB |
bu macin sampiuyonluga gs acisinda bi etsi olmaz zaten sampiyon olamiyacak cicnconlar
sampiyonluk yarisi bjk ile fener arasinda geciyor -----
BarisaRock sakin Ctrl+w yapmayin(sıkıyosa yapin) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GS-FB |
insallah bjk olur aman fener olmasinda sakin göklere cikarlar ya hem avrupada ne yapicaklar 0 puanlan geri döneler???????
ben Fanatik ultura aslanliym |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GS-FB |
Selam , Ins Bjk Olurrrr Biz olamiyacamiza göre onlarin olsun bu sans bence,
Hem kardes takim ... Fener olursa havalarindan yaklasilmaz okadardaha olurlarrrr ... Ama Yinedee daha Cok var o yüzden Hepsi Sansini denesin Bolll Sanslarrrr Türkiyemin Takimlariii.....
GaLaTaSaraY-4-everr ultra aslanim benim biricik sevgilimmmmm....
Fizana kadar degil Mezara kadarrrrrrr |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GS-FB |
Nasil yanii ???  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GS-FB |
Ben Galatasaraylim Galatasaray dan sampiyonluk umudum yok ama feneri yeneriz Ali Sami Yen de eminim. Ve biz olamasakda Besiktas olsun ama Fener olmasin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GS-FB |
Tabikiiii nede olsa GALATASARAY FANATIYIZ sari kirmizi  gözümüz baskasini görmez gönlümüzde sevemez !!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GS-FB |
Selam ...
Insallahhhh yenerizzz yaaa bencedee . Fener olmasin sampiyon olursa Bjk olsun , Fener cok havali simdi sampiyon olurlarsa okadar daha olur onlar !!!
Bugünn Bjk nasil yendi hahahaha  1-0 zaten fener >Bjk gördümü nedense geri cekiliyo nekadarda yenmeye calis salar bkl onlarii adam ediyoo sonunda  ........................GECMIS OLSUN FB LI ARKADASLAR......
BJK LILEREDE TEBRIKLERR ....
Neyse grsz kib aeo ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GS-FB |
son ikinnci hafta sezon sonunda yani 4 hafa sonra ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GS-FB |
sami yen susacak bizi dinleyecek sampiyon olmasakda yinede FENERBAHCE kazanacakr iddasina girerim |
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!