|
|
|
Fenerbahce'nin sike iddiasi |
Dun aksam bu haber bomba gibi patladi, 2001 yilinda fenerbahce sampiyon olmak icin son macta samsunspora 150 000 dollar odedi ve o maci yenip sampiyon oldu!
sizce bu iddialar dogru mu? dogruysa ne yapilmali? ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yanliz fener degil...gs ve baska külüplerde maci satin aliyorlar...ama genelde fbyi sevmedikleri icin hep fenere suc atiliyor
bundan bir kac yil önce bjk ve gs sampiyonluk icin son maci oynadilar... o mactada galatasaray baya bi gol atmisti..ve gol farkiyla sampiyon olmustu... o son mac imkansizdi ama imkansizi gerceklestirdiler cünkü maci satin aldilar... demek istedigim: bu herkeze gecerli -----
ArabianDream  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet bencede ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rusveti alan kisi kendisi soyluyor bunlari ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
valla orasini bilemicem ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olabilir beklenir yani |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zitat:trabzonlu futbolcu:keske galatasaray sampiyon olsaydi |
bunda ne var gönlünden geceni söylüyo
fener baskani gibi para yedirmemmis yine -----
ben kedi katili degilim  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dedikodu yapmiyorum, bu gundemde olan bi olay ve hangi takim olursa olsun karsiyim! ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ama denizli satar mi yenilse 2. lige dusme ihtimali vardi ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
peki neden her zaman sucu cimboma atiyorsunuz, onlar mi surdu bu konuyu ortaya! ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray tarihinin en iyi doneminde ankaragucune 8 atmayacakta kime atacak? ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaray tarihinin en iyi doneminde ankaragucune 8 atmayacakta kime atacak? ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
evet tarihinin en iyi donemi, unutmaki cimbomda 1 uefa kupasi 1 super kupa yani avrupanin en iyisi!!!
bir kere 8-0 yendikleri mac son mac degildir!
tarihde hic gorulmemis 3 haftada 20 gol atmak (6 antep 8 agucu 6 gbirligi)
zalad utancindan terk etmis olabilir ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana neden 1993 arsivini cikartip getiriyorsun, biz 2000-2001 den bahsediyoruz! 0 zaman sen 8 yasindaydin ve futbola ne kadar aklin eriyordu tartisilir! ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bana neden 1993 arsivini cikartip getiriyorsun, biz 2000-2001 den bahsediyoruz! 0 zaman sen 8 yasindaydin ve futbola ne kadar aklin eriyordu tartisilir! ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cunku sen konuyu baska yerlere cekmek istiyorsun ve bjk tv nin yani tarafli bir kanalin yayinindan faydalanmaya calisiyorsun. trt nin kine bak bence daha objektif olur. basligi tekrar oku: fenerbahcenin sike IDDIASI!!! kesinlesmis degil daha ----- Iyi niyetime hep kendimi verdim, degisemez artik cok zor... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
galatasaraya suc atma o almiyo alsa simdiye birinci biz olurduk ama siz siniz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!