81 aktive Mitglieder

Beitrag gepostet am 23.05.08, 05:19 Nr.: 1 Antworten

Arsenal Delgado pesinde
Arsenal transferlistesinde birinci sirada olan, Karakartaldaki Arjantinli yildiz Tangocu
Mathias Emilio Delgadooooo!!!

Clup Arsenal manaj.Delgadonun transfer parasi nekadarsa hemen kabul ederiz!!

Delgado, ben besiktasda cok mutluyum ama baskanimiz gidmemi istiyorsa,
besiktasda madi faydam dokunursa. Ozaman bende giderim cünkü ben
Besiktasi cok seviyorum!!!
0

Beitrag gepostet am 23.05.08, 12:53 @ferhan Nr.: 2 Antworten

Arsenal Delgado pesinde
ya koskoca arsenal senin delgadoyu ne yapsin yaaa adamlar kaliteli yildiz futbolcu katiyor katrosuna delgoda bazen ilk 11 bile giremiyor besiktasda hayret birsey )

yok besiktasi cok seviyormusta onun icin gitmiyormusda yok klübüm vermek istiyorsa giderimde bos laf bunlar her futbolcu para icin oynuyor

sizden kac futbolcu gitti en sonda tümer oda diyordu besiktasi cok seviyorum diye fener biraz fazladan para verdi hemen gitti ne oldu besiktas sevgisi buna benziyen futbolcular cok herkes para icin oynuyor sevgi icin degil heleki yapancilar hemen satar fazla para verilirse..kimse kimseyi kandirmasin..

ben delgadonun yerinde olacam his düdünmeden giderim hemde besiktasin verdigi paranin altindada olsa cünkü en azindan ingiltere ligini dünya izliyor basamak olarak kulanirim arseneli yada ilk 11 girmeye calisirim zaten iyi oynarsan senin fiyatini cikarirlar besiktasda ne yapacam uefaya zar zor gitti ordada bir iki mac oynicak elenecek sonra isin yok bekle seneye
-----
2007-2008 Sampiyonu --------- G A L A T A S A R A Y
0

Beitrag gepostet am 23.05.08, 15:48 @hasanbasan67 Nr.: 3 Antworten

Arsenal Delgado pesinde
delgado besiktasa geleri beri kadronun ilk 11de!!!
delgado tek karakartala yakisir!!!
besiktas delgadoyu vermez!!

delgado hayatda galatasaraya gitmez, cünkü gecen sene galatasaray inflas etdi, yani para yok!!!!!!
0

Beitrag gepostet am 23.05.08, 15:53 @ferhan Nr.: 4 Antworten

Arsenal Delgado pesinde
delikgardoyu ne yapalim biz yaa aman kalsin sizde olduda ne oldu 3 sirayi sikeyle aldiniz bizde olsaydi hayatda sampiyon olamazdik biz hahahah

hem birak bu ayaklari devamli 11 diye bizde futbol takip ediyoruz akli varsa gider deliktasda hic bir futbolcunun yildizi parlamaz avrupada kendini göstermesi lazim ama öyle 8-0 yenilerek degil tabi ben inanmiyorum arsenel isdedigini ilk senden duyorum bunu hic biryerde okumadim yoksa sendemi figobesiktasli biri var burda yalan yalan yaziyor pofti haberler sunuyor deliktas hakinda ama kanit isdedigimiz zaman piyasadan kayboluyor sendemi ondansin hahahahahha
-----
0

Beitrag gepostet am 23.05.08, 15:56 @ferhan Nr.: 5 Antworten

Arsenal Delgado pesinde
tefo_bjk mis ismi onun haberlerini takip et hep yamuk yamuk haberler sunuyor deliktas hakinda cok güldürüyor o beni ya .. coktandir yok piyasada özledim onun yazilarini kemal sunalin filimlerinden daha komik o ya
-----
0

Beitrag gepostet am 24.05.08, 18:23 @tefo_bjk Nr.: 6 Antworten

Arsenal Delgado pesinde
oglum size koyan zaten koydu senin salakliklarina gülüyorum ben koyan zaten koyuyor sana delikdesik oldun takimin gibi deliktas hhahahhahaah
-----
0

Beitrag gepostet am 24.05.08, 18:23 @holosko1903 Nr.: 7 Antworten

Arsenal Delgado pesinde
oooooooooo sikeci ce carsafci takimlar toplanmis muuuuuuuuhahahaha
-----
0

Beitrag gepostet am 25.05.08, 08:13 @holosko1903 Nr.: 8 Antworten

Arsenal Delgado pesinde
f5 lerin konusacak halimi kaldi altimizdan kurtulamadilar 2 olarak bitirdiler 2 aylik hamile

sen cin atasözünü biliyormusun ???

holosko molosko ben sana koyoskooo..bu demek carsafcilar herzaman carsafda takili kalir demek

-----
0

Beitrag gepostet am 25.05.08, 08:21 @holosko1903 Nr.: 9 Antworten

Arsenal Delgado pesinde
pardon negativ vermeyi unutmusuyum
-----
0

Antworten
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!

Arsenal Delgado pesinde