|
|
|
GALATASARAY NASIL SAMPIYON OLDU?? okuyun ... |
HERZAMAN HERYERDE TEK BÜYÜK CIMBOM
1- 6 maç seyircisiz
2- 6 hafta hocasız
3- 6 yabancı bile oynatmadan
4- 6 puan fark
5- 6 gol averajı
6- 6'ncı Aziz Yıldırım şampiyonluğu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 biz nezaman ki Uefa Kupsiyla yada Süper Kupayla övünsek hemen diyorsunuz ki yillar önceki basariyla övünüyorsunuz, peki 6-0 lik mac kac yil oldu ?? Yazik size yaaaaa |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hyirdir baya bi kuyruk acin var senin aglama ala azize teyzenin yapar birseyler
benimde hep pendik aklima geliyor ahhahahahahahaha ----- 2007-2008 Sampiyonu --------- G A L A T A S A R A Y  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas gercekten hakem hatalariyla cok puan kaybetti ama bu Fenerbahcelilere ne oluyor anlamiyorum yaa ??? GALATASARAY hakem hatalariyla pua aldi ama hakemler sayesinde SAMPIYON olmadi bunu herkes kabul etsin veetmeliler de...
öpün Sampiyonun elini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Besiktas gercekten hakem hatalariyla cok puan kaybetti ama bu Fenerbahcelilere ne oluyor anlamiyorum yaa ??? GALATASARAY hakem hatalariyla pua aldi ama hakemler sayesinde SAMPIYON olmadi bunu herkes kabul etsin veetmeliler de...
öpün Sampiyonun elini |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak herkes kabul ediyor bjk´nin hakem hatalariyla puanlar kaybettigini ama biraz da kendi yönetminizi elestirin yaa gitmis Schildenfeld diye bir adam almissiniz Mercimek diye bir oyuncunuz var daha kimler kimler var kadronuz iyi olsaydi Oftas macini da alirdiniz istanbul b.b alirdiniz Sampiyonluga ortak olurdunuz!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bak herkes kabul ediyor bjk´nin hakem hatalariyla puanlar kaybettigini ama biraz da kendi yönetminizi elestirin yaa gitmis Schildenfeld diye bir adam almissiniz Mercimek diye bir oyuncunuz var daha kimler kimler var kadronuz iyi olsaydi Oftas macini da alirdiniz istanbul b.b alirdiniz Sampiyonluga ortak olurdunuz!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ben Fenerli degilim ki tabi ki kabul ediyorum bjk´nin puanlari calindi ama GALATASARAYIN basarisini da hafife almamak gerekiyor, 34 macimizi da hakemler sayesinde almadik genc ve yeni takimla buralara geldik ya ne mutlu bize, hersey Sampiyon olmakla bitmiyor önemli olan uzun vadeli genc ve oturmus bir takim kurmak bence GALATASARAY iyi yolda, INSALLAH gelecek sezon GS ile Bjk Sampiyonluga oynar Fb´de intertotoya gider |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 kez arka rakaya yenilecegime bir kere 6-0 yenilirim daha iyi
biz uefayi aldik süper kupayi aldik onunla övünüyoruz onlar 6-0 la övünüyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
6 kez arka rakaya yenilecegime bir kere 6-0 yenilirim daha iyi
biz uefayi aldik süper kupayi aldik onunla övünüyoruz onlar 6-0 la övünüyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Inhalt darf max. 30000 Zeichen lang sein!